29 aprilie 2013

Astăzi planeta Venus se află poziţionată pe Nodul Sud, facilitând toate acţiunile în plan material, clarifcând de multe ori situaţii incerte care sunt legate de valorile noastre şi, în plus, atucând o tentă de rezolvări karmice, ceea ce nu generează evenimente prea plăcute.
Apoi Mercur este în sextil cu Lilith, fiind de fapt o relaţie destul de puternică, pentru că Lilith se află în domiciliul lui Mercur, iar Mercur este destul de caustic şi acid. De aceea discursurile, comunicarea şi în general tot ce ţine de mişcare, moblitate şi flexibilitate are o tentă destul de dură, mai bine spus o notă de îndoială şi suspiciune. De aceea este foarte posibil ca relaţiile noastre să nu decurgă aşa cum ar trebui sau ar fi normal.
Saturn retrograd este în trigon cu Ceres, ceea ce face ca interesul nostru pentru familie şi cămin să fie mai mare decât deobicei, să ne orientăm atenţia doar spre nevoie sufleteşti de moment ceea ce este cu siguranţă un punct pozitiv, să ne rezolvăm restanţele.
Fiind luni, zi guverantă de Lună, aflată în opoziţie cu Lilith, iar după ora 7.30 cu Luna fără direcţie, se poate spune că este o zi prin excelenţă emoţională, bulversantă, în care este bine să ne ocupăm doar de activităţi strict administrative. Abia după ora 15.30 ne revine aplombul şi suntem puţin mai ordonaţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Se spune că nu e esenţial să faci ce-ţi place, ci să-ţi placă ceea ce faci. Adică să simţi că pui suflet în ceea ce faci şi că lucrul acela te împlineşte. Sunt multe lucruri care ne atrag în viaţă şi este absolut normal să fie aşa. Dar cum alegem şi cum putem fi siguri de alegerea făcută?
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 10 TAUR
O SORĂ DE LA CRUCEA ROŞIE
Este inutil şi chiar periculos să te amăgeşti cu gândul că în lumea de azi numai banul contează. Cei care gândesc aşa, nu fac decât să-şi justifice propria lăcomie sau propria lipsă de interes pentru alte lucruri. Există mulţi oameni care fac ceea ce fac numai din pasiune, sau fiindcă ei simt că au o misiune de împlinit. Şi există multe lucruri pe care nu le poţi cumpăra cu bani.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 25 SĂGETĂTOR
UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN
Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top