30 aprilie 2013

Astăzi Luna din semnul Capricornului este deosebit de activă, formând un frumos trigon descrescător cu Soarele, Venus şi Marte, conjuncţie cu Pluton, sextil cu Saturn şi cuadratură cu Uranus, de aceea se poate spune că trecem prin stări diferite, paradoxale de multe ori, că avem eficienţă dar şi o dorinţa de a rezolva cât mai multe probleme. Din păcate opoziţia dintre Marte şi Saturn care se formează mâine, se resimte dur şi ne face să fim nemulţumiţi, să avem în suflet un dor de ceva, o stare de disconfort permanent, care ne poate împinge la acţiuni inutile, care doar ne consumă resursele.
Este o zi în care avem o mare putere de transmitere a gândurilor, a ideilor, în care le putem pune repede în practică. Ne poate ajuta şi armonia dintre gânduri şi sentimente, pentru a ne realiza ideile pe care ni le-am propus. Este important să acordăm importanţă intuiţiilor şi presentimentelor. Este posibil să ne simţim cam vulnerabili, temători şi să reacţionăm la orice gest ca şi cum am fi provocaţi. Este important să ne conştientizăm temerile şi să le acceptăm pentru a le putea depăşi
Este bine să fim atenţi la cheltuieli, să nu fim neglijenţi sau dezordonaţi, să dăm atenţie detaliilor.
Cu relaţiile sentimentale nu stăm prea bine, în parte unei tendinţe romantice exagerate, sau unui mod de a ne comunica emoţiile, destul de confuz. În plus avem tendinţa de a fi impulsivi, geloşi cu dorinţa de a ne izola, de a ne însingura. Ne putem simţi neglijaţi, sau controlaţi, supravegheaţi, având de fapt sentimentul că persoana iubită nu are încredere în noi. Tot ce avem de făcut în aceste perioade delicate, este să avem răbdare, înţelegere, iubire şi muuultă înţelepciune.
Odata, cineva a spus că prezentul este singurul punct în timp care se intersectează cu eternitatea. Eternitatea este singurul loc care conţine toata experienţa, care conţine toata energia, care este fără limite în tot ceea ce include timpul şi spaţiul. Eternitatea conţine tot adevarul şi toata cunoaşterea. Noi avem o singură intrare la eternitate, pe durata vieţii noastre.Acea intrare este prezentul. Acţiunea este însă Credinţa.
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Fiecare a trăit experienţa de a fi zdruncinat, complet dezechilibrat de ceva spus sau făcut de altcineva. În loc să privim situaţia în faţă, am permis problemei să preia controlul asupra noastră şi să ne afecteze întreaga stare, chiar dacă am început ziua cu bune intenţii şi cu inima plină de iubire pentru toţi, văzând perfecţiunea în toate. Atunci când ni se întâmplă  sau când ne aflăm într-o situaţie negativă este bine să ne întoarcem gândurile spre Tatăl Nostru Ceresc sau spre Mama Noastră Pământească, spre iubirea Lor divină şi lucrurile se vor schimba complet.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 11 TAUR
O FEMEIE STROPIND FLORILE
Natura te-a înzestrat cu un corp fizic care are nevoie de o atenţie specială. El este instrumentul prin care poţi acţiona în această lume a planetei Pământ. Oricât de presante sau de interesante ar fi alte obiective, nu uita că pentru a le atinge şi a te bucura de ele ai nevoie de acest corp fizic, într-o stare cât mai bună. Nu neglija să-i acorzi momente de relaxare şi de îngrijire, şi nici nu-l forţa să facă lucruri care îi provoacă stări neplăcute sau suprasolicitări. Ceea ce ai de făcut se poate face cu un minimum de efort şi de stres, şi cu maximum de atenţie şi bucurie.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 8 TAUR
O SANIE FĂRĂ ZĂPADĂ
Când lucrurile nu merg aşa cum ai vrea, este cazul să ai răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrezi pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândeşti se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă îţi doreşti lucruri pentru care nu eşti încă pregătit, este mai bine că dorinţa nu ţi se împlineşte imediat, fiindcă atunci ai risca să nu te poţi bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectezi atent la toate implicaţiile dorinţelor tale, vei descoperi şi ce ai de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de tine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top