7 mai 2013

Hristos a Înviat!
Am facut o pauză destul de lungă în a scrie pe site, practic se împlinesc 8 ani de când am scris zilnic, cu mici excepţii, previziuni, m-am simţit destul de obosită şi am decis să fac o pauză pentru a vedea dacă mai continui sau nu. Orice eveniment, acţiune, relaţie sau activitate, are la un moment dat un hiatus, datorat necesităţii unei schimbări, încă nu ştiu care va fi schimbarea, dar cu siguranţa ea va avea loc. Am mai multe variante, le voi studia atent şi apoi le voi pune în practică.
Revnind la astrologie astăzi este ziua guvernatăă de Marte şi a trei zi de Paşti, ceea ce cu siguranţă ne determină pe fiecare dintre noi să ne mobilizăm pentru a ieşi din scurta vacanţă pe care fiecare a avut-o sau şi-a programat-o. Întorşi la activităţile noastre, ne simţim destul de energici dar deocamdată letargici, iar acţiunile noastre se rezumă doar la reluarea unor contacte sau stabilirea de întâlniri.
Luna este în Berbec şi emoţiile noastre sunt destul de intense, iar evenimentele le resimţim în forţă. Apoi se poate spune că trigonul Mercur Pluton ne determină să fim practici, organizaţi, pământeni, planificându-ne doar activităţile care au o finalitate imediată.
Mercur este şi în sextil cu Ceres ceea ce evident dă o conotaţie concretă gândurilor noastre, fiaceare parcă dorindu-şi un pic mai multă ordine în viaţa personală.
Apoi Nodurile lunare sunt în mişcare directă pentru 2 zile bune, aşa că tot ce trăim, facem, spunem are o implicaţie profund karmică. Este important să fim atenţi la mesajele subtile pe care le primim şi să nu ne lăsăm purtaţi în acţiunile noastre de resentimente sau frustrări.
Oricum săptămâna se anunţă extrem de dinamică, aşa că totul este să ne implicăm, să fim dinamici şi să rezolvăm cât mai multe din problemele care apar.
De la ora 15.30, Luna este fără direcţie şi de aceea ne este dificil să acţionăm coerent sau ordonat după această oră, până mâine la ora 13.30. Tot ce avem de făcut este să recepţionăm mesajele care vin spre noi şi abia de mâine să luăm deciziile care se cuvin.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Să ne bucurăm de faptul că Dumnezeu şi îngerii ne sprijină ca să trecem prin această viaţă; ei au grijă să primim tot timpul cunoaşterea, informaţiile, oamenii, posibilităţile materiale de care avem nevoie pentru realizarea fiecărei acţiuni. Uşile ni se deschid de fiecare dată când lucrăm sub îndrumarea lor, ceea ce face ca uneori să asistăm la adevărate miracole.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 17 TAUR
Să ne bucurăm de faptul că Dumnezeu şi îngerii ne sprijină ca să trecem prin această viaţă; ei au grijă să primim tot timpul cunoaşterea, informaţiile, oamenii, posibilităţile materiale de care avem nevoie pentru realizarea fiecărei acţiuni. Uşile ni se deschid de fiecare dată când lucrăm sub îndrumarea lor, ceea ce face ca uneori să asistăm la adevărate miracole.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 13 TAUR
UN HAMAL CĂRÂND UN BAGAJ GREU
Responsabilitatea propriului bagaj revine numai stăpânului bagajului. Chiar dacă, temporar, cineva binevoitor sau serviabil ia pe umerii săi poverile tale, aceasta nu poate dura la nesfârşit, căci fiecare duce cu el ceea ce a creat el însuşi, şi trebuie să suporte în mod natural consecinţele propriilor creaţii şi greutatea propriilor acumulări. Dar niciodată nu este prea greu să scapi de bagaj, dacă dăruieşti celorlalţi din ceea ce ai!
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur  în zodia Taurului formează un trigon cu Pluton, aflat în mişcare aparent retrogradă, în zodia Capricornului
Este un aspect care favorizează comunicarea, care aduce o conlucrare minunată între mentalul nostru şi energia de tip revoluţionar oferită de Pluton. Aspectul poate să facă să fie punctate prin intermediul presei tot felul de dezvăluiri, de natură de a transforma mentalitatea nosatră şi a trezi publicul la o realitate care a fost cu multă grijă ascunsă.
În altă ordine de idei, putem folosi acest aspect pentru a susţine idei drepte, cauze spirituale, pentru a lămuri şi descoperi adevărul. Este un moment de descoperiri, de lămurire a enigmelor, de cercetare şi aprofundare a unor căi neştiute.
Puterea concentrării poate fi folosită pentru a asigura o bază solidă siguranţei personale. Este bine să încercăm să renunţăm la conservatorism şi să ne deschidem spre idei cât mai originale.
Putem folosi această putere a comunicării mai ales pentru a ne asocia cât mai strâns cu partenerii noştri.
Mai putem dovedi că în colectivitate putem produce valori noi şi putem elibera energii transcendente. De fapt vor apare acele confirmări care să ne determine să colaborăm cu cei cu idei asemănătoare cu noi, pentru a aplica şi pune în practică idealurile comune.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top