13 mai 2013

Astăzi până la ora 13.00 Luna este fără direcţie, de aceea este indicat să fim rezervaţi şi să nu stabilim întâlniri de afaceri sau activităţi importante. În schimb ne putem ocupa de ordonarea hârtiilor, a actelor, ne putem face strategii de lucru sau avea activităţi intelectuale. Înainte de a trece în semnul de domiciliu al Racului, Luna formează conjuncţia lunară cu Lilith, ceea ce ne aduce multă luciditate, o stare de nemulţumire care poate fi constructivă dacă o folosim pentru a ne perfecţiona sau a îndrepta lucrurile acolo unde nu funcţionau corect. În acelaşi timp această conjuncţie răscoleşte în noi amintirile trecutului, ne determină să privim lumea cu un ochi prea critic şi analist, tensionând de multe ori relaţiile cu cei din jur. Emoţional nu stăm foarte bine, deoarece se creează resentimente şi se activează tipare mentale pe care nu le-am rezolvat şi care permanent ne provoacă suferinţă.
Tot astăzi la ora 8.45, Marte este în conjuncţie cu Nodul Sud, determinând apariţia unor acţiuni necesare din trecut care să rezolve problemele karmice urgente, fiecăruia dintre noi. De aceea ar fi bine să privim cu atenţie la tot ce se întâmplă în jurul nostru, să analizăm toate detaliile, cuvintele, gândurile şi informaţiile care ne parvin, fiind un moment important în care activităţi declanşate la începutul lunii octombrie 2012, pot reapare pentru a ne aduce mesaje importante.
În tot cazul tot ceea ce gndim, acţionăm, facem sau spunem acum are consecinţe pe termen lung, primele semnale a acestor consecinţe le vom resimţi la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2014.
Ar trebui să comunicăm celor din jur dorinţele şi nemulţumirile pe care le avem, franc şi sincer, fără resentimente sau remuşcări. Sinceritatea şi modul deschis de abordare ne vor aduce multe rezolvări. Discuţiile deschise, libere, fără ironii sau reproşuri, pot să facă viaţa mai uşoară. situaţii, şi vom avea arta de a ne afla la locul potrivit, acolo unde se întâmplă ceva important.
Vanitatea este de cele mai multe ori ce care provoacă acţiuni necontrolate.
Este bine să plămădim deciziile cu bătaie lungă, reflectând profund, asigurându-ne în acest fel succesul sigur.
Eu cred că este o zi serioasă, în care trebuie să fim atenţi la toate mesajele pe care le primim, pentru că ele sunt de fapt, la nivel subtil, declanşatoarele unor evenimente care vor urma.
Apropierea de Dumnezeu şi deschiderea către interiorul fiinţei noastre poate fi cea mai bună metodă de a rezolva corect situaţiile care apar.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Este o zi în care Dumnezeu ne susţine. Este bine să nu ne manifestăm o lipsă de interes faţă de planul material, ci să-l privim cu obiectivitate şi la justa lui valoare. Totul este să privim lucrurile şi dintr-o perspectivă spirituală, aici aflându-se de fapt marea comoară, devenind astfel cei mai bogaţi oameni din lume.
Este o zi în care ne vor fi indicate regulile jocului, dacă vom munci şi ne vom ordona viaţa după aceste reguli celeste şi vom acţiona în spiritul legilor, vom avea succes ne vom regăsi valorile şi echilibrul interior. Trebuie să fim atenţi la toate aceste semnale, să medităm la ele mai ales pe orele planetare ale Lunii
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 23 TAUR
O GIUVAERGERIE PLINĂ CU CELE MAI MINUNATE BIJUTERII
Viaţa este un imens atelier de creaţie, şi unii oameni au talentul de a făuri lucruri minunate din materiale preţioase. Dacă vrei să fii asemenea unui bijutier în viaţă, învaţă să cunoşti calitatea materialului folosit şi să lucrezi cu migală şi măiestrie pentru a-l pune în forme splendide. Însăşi fiinţa ta este ca un giuvaer în curs de şlefuire, şi trebuie să-i acorzi maximum de atenţie ca să-l aduci la strălucirea dorită.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 27 GEMENI
UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI
Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top