15 mai 2013

Astăzi Luna este în sextil cu Soarele realizându-se conjuncturi favorabile, pentru rezolvarea problemelor cotidiene, sau a acelor amănunte care pun bazele unor realizări importante.
Apoi luna formează sextil şi cu Marte, aducându-ne puterea interioară, intuiţia şi forţa de a pune în practică ideile noastre, de a reuşi în toate activităţile, acţiunile şi iniţiativele pe care le avem pe termen scurt. De la ora 15.00, Luna intră în mişcarea de fără direcţie întreaga zi, aducând conjuncturi mai puţin favorabile afacerilor, întâlnirilor imppportante, semnării contractelor, sau achiziţiilor pe termen lung. În schimb intuiţia noastră funcţionează foarte bine, Luna se află în semnul Racului, în propriul domiciliu, iar dacă avem exerciţiul de a o asculta înseamnă că putem rezolva multe probleme curente, cu multă uşurină şi eficienţă. Simţurile noastre sunt foarte bune şi activităţile administrative sau organizatorice dau roade excelente.
Mercur, guvernatorul zilei, se află întreaga zi la gradul anaretic 29, în semnul Taurului, ceea ce ne sugerează că este important ce şi cum comunicăm, în ce mod şi cu ce preţ ne punem în practică proiecte importante sau idei de afaceri, dar mai ales cum relaţionăm cu cei apropiaţi.
La ora 23.41, Mercur părăseşte semnul Taurului şi intră în semnul de domiciliu al Gemenilor, aducând o dinamică specifică, mişcare, deblocări financiare şi o bună comunicare cu cei din jurul nostru. El provoacă şanse importante, aduce dorinţa de a obţine sau achiziţiona lurcuri mai puţin importante, dar care ne distrează, ne determină cîteodată să privim mai superficial ceea ce este cu adevărat important, datorită sentimentului sau nevoii de a ne juca, de a ne distra.
Este un tranzit excelent pe care ar trebui să-l folosim cu toţii din plin în activităţile legate de comerţ, comunicare, studii, călătorii.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
“Trupul şi sufletul meu sunt începutul unui mare cântec…” În fiecare clipire, în fiecare clipă, să lăsăm lumina să ne cânte în suflet, să lăsăm frumuseţea să ne respire, să ne amintim de Inima lumii care ne bate în piept !
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 25 TAUR
UN VAST PARC PUBLIC, BINE ÎNGRIJIT
Cei care se tem şi cei care vor să profite de teama altora afirmă că viaţa este o junglă, că lumea este guvernată doar de legea celui mai tare. În realitate, în lume există o armonie care scapă omului preocupat doar de sine. Fiecare lucru şi fiecare fiinţă îşi are rolul său, iar existenţa lor are cauze şi sensuri bine determinate. Dacă fiecare om îşi joacă bine rolul în locul care i se potriveşte cel mai bine, atunci lumea ar putea fi un adevărat paradis.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 29 TAUR
DOI CIZMARI LUCRÂND LA O MASĂ
Orice relaţie poate fi văzută în mai multe feluri, dar evoluţia ei şi beneficiile ei pentru tine depind în primul rând de felul cum o vezi tu. Dacă iţi place să vezi relaţia ta cu colegii de lucru ca fiind una de concurenţă, în care trebuie mereu să demonstrezi că eşti mai bun decât ceilalţi, atunci ai ales o cale pe care eşti singur în lupta cu alţii, şi aici multă energie va trebui să fie consumată ca să nu rămâi în urmă sau ca să o iei înaintea altora. Dar dacă înveţi să vezi relaţia aceasta ca pe una de colaborare, în care fiecare trebuie să dea tot ce poate mai bun pentru atingerea obiectivelor comune, atunci toţi au de câştigat şi lucrurile merg mult mai bine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top