17 mai 2013

Maximul energetic începe să se acumulează undeva în planuri subtile sau profunde. Raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente.
În general nu se poate spune despre această zi că este una prea armonioasă. Tensiunile, starea de agitaţie şi nemulţumirea ne vor urmări aproape toată ziua şi ne vor face să avem multe discuţii, mai ales principiale. Dacă nu ne vom stăpâni egoismul este posibil să pierdem oportunităţi importante sau să fim incapabil să valorificăm situaţiile avantajoase care apar.
Va exista tendinţa de a încerca să ne manifestăm cunoaşterea fără a fi prea siguri de ceea ce ştim. Cunoaşterea de sine este foarte importantă, la fel ca şi cercetarea spirituală. Mare atenţie la cuvintele pe care le rostim, pentru că vom fi judecaţi după ele. Nu ne vor fi permise minciunile sau prefăcătoria, şi în general ar trebui să ne axăm pe rezolvarea unor lucruri care necesită o realizare rapidă.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Întotdeauna ego-ul nostru va fi în conflict cu ego-ul altei persoane. Este important să observăm şi să înţelegem acest lucru, să nu trecem peste ego-ul celeilalte persoane, sau să încercăm să ne facem propriul ego să dispară.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 27 TAUR
UN SPANIOL CÂNTÂND O SERENADĂ SENIORITEI SALE
Se spune că muzica înmoaie sufletele, le face mai sensibile, şi aşa este dacă observăm că, sub efectul muzicii, personaje de obicei rigide devin brusc mai sensibile, mai atente la ceea ce este în jur, şi pot chiar să îşi depăşească propriile limite. Nu degeaba muzica este folosită din vremuri străvechi în incantaţii magice şi ritualuri religioase. Puterea ei de a influenţa sufletele este enormă, şi fiecare trebuie să-şi aleagă o muzică pe măsură idealurilor sale.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 13 GEMENI
UN PIANIST DE RENUME MONDIAL, DÂND UN CONCERT
Fiecare om are aptitudinile şi talentele sale, dar important nu este ce ai, ci mai ales cum foloseşti ceea ce ai. Dacă ştii să-ţi pui talentul şi abilităţile în serviciul celorlalţi, oferindu-le astfel tot ce poţi oferi mai bun, atunci viaţa ta poate fi plină de succes şi bucurii care se revarsă asupra tuturor. Depinde de tine să pui în valoare bogăţia pe care o stăpâneşti şi pe care nu ţi-o poate lua nimeni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top