19 mai 2013

Luna se află astăzi în semnul Fecioarei, ajutându-ne să putem să ne ocupăm cu eficienţă de toate treburile cotidiene. În schimb stăm cam prost la capitolul comunicare şi nu ne putem exprima ideile aşa cum am dori, mai ales faţă de partenerul de viaţă. Cel mai potrivit este să încercăm să ne relaxăm, să ne plimbăm, să permitem trupului nostru să se repare, să se adapteze condiţiilor exterioare. Este un moment dificil în comunicare, dacă ne încăpăţânăm să credem că numai noi avem dreptate; un moment în care trebuie să punem în balanţă ceea ce trebuie cu ceea ce ne place. Aici nivelurile de discuţie sunt diferite, fiecare trebuind să stabilească o ordine sau să-şi redefinească visele. Altfel acest aspect ne îndeamnă să ne bucurăm de momentele de linişte şi siguranţă petrecute în compania celor care ştiu să ne asculte în tăcere. Adesea putem afla multe lucruri despre noi înşine dacă le povestim persoanei potrivite. Simplul fapt că vorbim despre ele ne ajută să înţelegem mai bine ce trăim şi să întrevedem soluţiile pentru rezolvarea situaţiilor. Iar uneori, alţii pot avea nevoie ca noi să-i ascultăm în linişte…
Nu este o zi uşoară, trebuie să fim pregătiţi pentru a o întâmpina cu mult calm, aşteptându-ne la situaţii paradoxale, dificil de înţeles sau imprevizibile. Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Mulţi simţim că ni se întâmplă ceva, nu ne dăm seama ce se petrece, de aceea căutăm lucrurile în afară, sperând să descoperim ceva care să ne lămurească. Dar totul se află în interior, nu încercaţi să alungaţi schimbarea.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 29 TAUR
DOI CIZMARI LUCRÂND LA O MASĂ
Orice relaţie poate fi văzută în mai multe feluri, dar evoluţia ei şi beneficiile ei pentru tine depind în primul rând de felul cum o vezi tu. Dacă iţi place să vezi relaţia ta cu colegii de lucru ca fiind una de concurenţă, în care trebuie mereu să demonstrezi că eşti mai bun decât ceilalţi, atunci ai ales o cale pe care eşti singur în lupta cu alţii, şi aici multă energie va trebui să fie consumată ca să nu rămâi în urmă sau ca să o iei înaintea altora. Dar dacă înveţi să vezi relaţia aceasta ca pe una de colaborare, în care fiecare trebuie să dea tot ce poate mai bun pentru atingerea obiectivelor comune, atunci toţi au de câştigat şi lucrurile merg mult mai bine.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 16 SCORPION
O FEMEIE, PLINĂ DE PROPRIUL EI SPIRIT, ESTE TATĂL PROPRIULUI EI COPIL
Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu ai nevoie de ceilalţi, oare ce te mai ţine alături de ei? Ai putea să trăieşti absolut singur?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top