20 mai 2013

Ziua se află sub influenţa trigonului Soare Lună, un aspect benefic, constructiv, care ne ajută să materializă, cu toate acestea el este slab resimţit datorită efectului cuadraturii Uranus Pluton, implozivă; de fapt trigonul are doar rostul de a ne proteja, de a ne ghida spre acţiuni potrivite, în acest fel făcându-ne o protecţie, ca un fel de paravan, faţă de furtuna din exterior.
Luna este în cuadratură crescătoare cu Lilith aspect provocator, prin care ne sunt testate abilităţile de eschivare şi consecvenţa. În plus Luna formează cuadratură şi cu Jupiter în acest fel fiind sancţionate, amendate şi subliniate toate erorile făcute din neatenţie sau grabă, lipsa de respect sau respectarea legilor. Este o zi tensionată, în care avem şansa de a rezolva probleme doar dacă îndreptăm greşelile sau ne orientăm corect atenţia.
Venus este şi ea în cuadratură cu Chiron, fiind susţinută intens de Mercur, de aceea se impune multă atenţie la ce rostim şi cum rostim, încercând să ne controlăm ieşirile explozive sau egoismul afectiv, fiind necesară autoanaliza fiind singura care permite o evaluare corectă şi evitarea rătăcirilor de moment. Este important să înţelegem şi să acceptăm că vom trece prin evenimente care ne vor determina să ne înţelegem planul de viaţă, destinul şi menirea, chiar dacă acestea ne par dureroase sau ne aduc momente neplăcute. În acest sens trebuie să lăsăm intuiţia să vorbească şi să acţionăm sub impulsul ei.
În această zi orgoliul şi vanitatea se fac resimţite permanent, fiind cele care tensionează relaţiile, indiferent de natura lor.
Totul este trecător, acesta este sentimentul pe care-l avem, şi oricât de mare ar părea furtuna din viaţa noastră, după ea va ieşi şi soarele. Orice furtună este un moment în care avem prilejul să punem la încercare puterea de a acţiona în situaţii de criză, tăria de a nu ne lăsa copleşiţi de energiile exterioare dezlănţuite, de tulburările din afara ta, şi astfel de a ne consolida pacea şi armonia lăuntrică. În final, ele se vor manifesta şi în afara noastră, pe cerul vieţii noastre.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Un om cu adevărat religios va transpune aceasta religiozitate în acţiunile sale, în relaţiile, în gândurile şi sentimentele sale. El nu are nevoie de o biserica, de o sinagoga sau de un templu. El are nevoie de o claritate a viziunii, o tăcere a inimii, o experienţă a propriei sale fiinţe; prin aceasta experienţă el va realiza că întreaga lume este divină, că tot ceea ce există se găseşte la diferite nivele de evoluţie, continuând însă potenţialul vieţii şi acela al conştiinţei.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 30 TAUR
UN COCOŞ FĂCÂND PARADĂ PE TERASA UNUI VECHI CASTEL
În momentele când simţi nevoia să-ţi afişezi realizările, este bine să o faci într-un mod echilibrat, care să nu fie provocator. Cu cât cineva se simte mai mândru de realizările sale, cu atât înseamnă că are mai multe de făcut în continuare, şi atunci modestia şi bunul-simţ sunt instrumente utile pentru a pregăti terenul necesar noilor realizări, fără a stârni reacţii adverse din partea celor care ar putea avea ceva de zis.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 23 FECIOARĂ
UN DRESOR DE LEI INTRĂ NEÎNFRICAT ÎN ARENA CIRCULUI
Când viaţa te pune în situaţii dificile sau critice, imaginează-ţi că eşti dator să treci o încercare. Ca să controlezi situaţia, forţa brută nu îţi este de folos, şi trebuie să-ţi foloseşti înţelepciunea şi ştiinţa. Numai cu calm şi luciditate poţi găsi cele mai bune soluţii. Educă-te în aşa fel încât să nu-ţi pierzi cumpătul nici în momentele grele, şi să le înfrunţi cu curaj şi agerime.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top