21 mai 2013

LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTĂ NUMELE SFINŢILOR ÎMPĂRAŢI CONSTANTIN ŞI ELENA!
Astăzi puţin după miezul nopţii, mai exact la 9 minute, Soarele a trecut în semnul Gemenilor, schimbând esenţial vibraţii şi percepţiile noastre. Suntem oarecum mai relaxaţi, mai veseli şi încrezători mai comunicativi, mai speculativi şi dornici de a călătorii şi de a face schimbări în viaţa noastră. Vom fi mai deschişi spre comunicare, ne vom antrena mai mult în planul mental, lăsând deoparte emoţiile şi sentimentalismele. În particular vom fi mult mai preocupaţi de realizările în plan profesional şi de imaginea noastră în societate.
 
Apoi la ora 2.02 se formează cuadratura exactă Uranus Pluton, a doua din seria de 5 care se va încheia în 2015. Aceasta este probabil destul de presantă, acţionând intens asupra dependenţelor noastre dar şi asupra dezvoltării spirituale care nu poate avea loc fără o detaţare de ceea ce nu ne reprezintă sau ceea ce nu este esenţial pentru noi ( mai multe puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-cuadratura-pluton-retrograd-uranus-%E2%80%93-21-mai-2013). Apoi Luna aflată în semnul Balanţei vine şi ea să amplifice acest aspect fiindcă este poziţionată în opoziţie cu Uranus şi cuadratură cu Pluton retrograd, ceea ce face ca emoţiile noastre să fie mult amplificate, să ne confruntăm cu cei din jur în discuţii sau dispute aprinse, mai ales atunci când este vorba de orgoliul sau vanitatea noastră. Apoi acest aspect ne aduce indecizie, nehotărâre, confruntări, ele pot fi transformate în lecţii de viaţă, în discuţii deschise, faţă în faţă, pentru cei care ştiu să folosească constructiv acest aspect. Apoi stările noastre de emotivitate sunt intense, dar dacă reuşim să le transformăm în epatie sau să utilizăm intuiţia, vom avea numai de câştigat.
Dacă vă simţiţi cu moralul la pământ, lucru foarte posibil în această zi, mai ales din cauza neliniştilor sau a problemelor apărute recent, faceţi o plimbare în mijlocul naturii, evadaţi din cotidian sau încercaţi să vă oferiţi mici cadouri. Este vorba de stăpânire şi autocontrol, de autodisciplină, de abandonarea toanelor în favoarea sensibilităţii. Vulnerabilitatea este oricum exacerbată, ceea ce ne creează o stare de confuzie, o senzaţie de plutire, un sentiment de nesiguranţă. În general avem tendinţa de a ne distanţa, de a ne izola, perioada cea mai potrivită pentru a medita la toate întâmplările din ultima vreme. Mai ales seara dedicaţi-o studiului, cercetării sau acumulării de informaţii. Este bine să o petreceţi retraşi, în sânul familiei sau în cămin, într-o atmosferă calmă şi liniştită. Este important să ne acceptăm propriile slăbiciuni. Putem să ne restabilim echilibrul prin muzică, atmosferă relaxantă, acompaniată de arome subtile. În plus nu uita: Dăruieşte şi vei primi!
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Mulţi oameni vieţuiesc pe pământ, şi chiar dacă sunt atât de diferiţi, pământul îi suportă cu acelaşi devotament. Viaţa în comunitate implică recunoaşterea, de către fiecare, a nevoilor tuturor. Dacă unul nu ţine cont de cerinţele comunităţii şi caută să obţină ceva numai pentru sine, va trebui să suporte efectul de bumerang al influenţei comunităţii faţă de cineva care nu o respectă sau nu se integrează corect în ea. Dar o mare putere este la dispoziţia celor care înţeleg valoarea comunităţii.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 1 GEMENI
UN VAPOR CU FUND DE STICLĂ DEZVĂLUIE MINUNI SUBMARINE
De multe ori se întâmplă lucruri în care avem impresia că suntem implicaţi personal, dar de fapt ele doar ne dau prilejul să observăm şi să tragem învăţăminte din ele. Dacă ştii să te detaşezi de o situaţie, poţi vedea în ea lucruri extraordinare, adevărate minuni. Chiar şi întâmplările pe care le trăieşti tu însuţi îţi pot dezvălui mai multe dacă reuşeşti să le priveşti dintr-un punct de vedere detaşat.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 23 TAUR
O GIUVAERGERIE PLINĂ CU CELE MAI MINUNATE BIJUTERII
Viaţa este un imens atelier de creaţie, şi unii oameni au talentul de a făuri lucruri minunate din materiale preţioase. Dacă vrei să fii asemenea unui bijutier în viaţă, învaţă să cunoşti calitatea materialului folosit şi să lucrezi cu migală şi măiestrie pentru a-l pune în forme splendide. Însăşi fiinţa ta este ca un giuvaer în curs de şlefuire, şi trebuie să-i acorzi maximum de atenţie ca să-l aduci la strălucirea dorită.
 
ASPECTELE ZILEI
Pluton în mişcare aparent retrogradă în semnul Capricornului în cuadratură cu Uranus din semnul Berbecului
Acesta este un aspect energetic de o mare intensitate, care eliberează colosale cantităţi de energie, necesare transformărilor uriaşe, pe termen lung, care sunt atât de subtile încât percepţia noastră nu le sesizează. Practic se poate spune că Pluton schimbă tot ceea ce a început Uranus, într-un fel greşit, exagerat, sau lipsit de o logică sau raţiune divină.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top