23 mai 2013

Astăzi este Tripura Sundari, care se traduce prin cea care cuprinde cele Trei cetăţi pe care Dumnezeu le-a realizat: pe scurt Legea lui Trei apilcate la toate nivelurile. Adică astăzi totul se întâmplă după o ordine şi armonie divină, nu că în alte zile nu s-ar întâmpla asta, doar că noi suntem mai prezenţi, conştientizând cu mai multă uşurinţă armonia din jur, Iubirea divină nemărginită, permiţând fiinţei noastre şi corpului nostră să intre mai uşor în stare de pace interioară. Din toate aceste considerente această zi este una în care realizăm cu mare uşurinţă tot ce ne propunem, suntem eficienţi, putem să permite corpului nostru să se refacă. Este o zi extrem de armonioasă, care trebuie folosită din plin pentrua rezolva tensiunile din exteriorul şi interiorul nostru, pentru a ne retuşa sentimentele şi a le exprima deschis, pentru a ne ocupa de sufletul nostru.
Din punct de vedere astrologic, Luna este în trigon cu Neptun, Chiron şi Vesta, în sextil cu Pluton şi în conjuncţie cu Saturn. Personal, consider că unul dintre cele mai importante momente din ciclul lunar, care ar trebui luate în seamă şi analizate profund, sunt conjuncţiile dintre Lună şi Saturn.
Astăzi la ora 10.29, are loc conjuncţia din acest ciclu lunar, cu Luna în creştere, ea ne vorbeşte despre un moment optim de înţelegere şi rezolvare a unor probleme karmice, legate de familia noastră, de rădăcinile fiecăruia, de trecut. De fapt este momentul cel mai potrivit pentru a înţelege ce anume nu ne mai este necesar, la ce trebuie să renunţăm şi ce trebuie să lăsăm să moară. Nu este nici o pierdere, nimic rău sau ceva care să provoace suferinţă, ci pur şi simplu este un moment când trebuie să facem loc noului în viaţa noastră, să permite apariţa acelor conjuncturi necesare pentru a ne duce la împlinire destinul.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Poate că pe orele planetare ale lui Jupiter ne putem gândi că viaţa fără dragoste este o umbră a lucrurilor care ar putea fi. Şi, mai mult decât atât , aşa cum a spus Ioan, să ne amintim permanent că: „Nu sunt singur, caci Tatăl este cu Mine!”
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 3 GEMENI
GRĂDINA TUILERIES DIN PARIS
Frumuseţea vieţii tale se reflectă în lucrurile care te înconjoară. Priveşte în jurul tău şi vei vedea ceea ce s-a născut din propriul tău suflet. Dacă nu-ţi place ceea ce vezi, înseamnă că mai ai de lucrat, cu răbdare şi încredere, ca să aranjezi lucrurile după gustul şi dorinţele tale. Şi nu este vorba aici numai de plăcerea ta, ci şi de pacea şi frumuseţea pe care le poţi dărui şi altora daca tu iţi umpli lumea cu ele.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 23 GEMENI
TREI PUI DE PASĂRE ÎN CUIB, SUS ÎNTR-UN COPAC
Când trăieşti în cuibul părintesc, te simţi protejat şi asigurat, cel puţin până în momentul când trebuie să-ţi iei zborul. Atunci îţi vei lua viaţa în mâini şi numai tu vei fi responsabil de ceea ce trăieşti. Acelaşi sentiment de siguranţă îl poţi recrea dacă asiguri, la rândul tău, un cămin protector familiei tale şi tuturor celor care au nevoie de el. Când ştii să zbori singur, poţi să-i înveţi şi pe alţii să zboare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top