26 mai 2013

Astăzi începe săptămâna guvernată de Marte, iar energia, forţa şi impulsivitatea se resimt din plin. În primul rând Soarele susţine această energie prin tensiunea generată de cuadratura lui cu Neptun, care ne determină să fim irascibili, nervoşi, să alimentăm resentimentele. În schimb suntem creativi şi putem să recepţionăm mai bine mesajele subtile pe care le primim. În general suntem mai neatenţi şi distraţi, de multe confuzi, deci uşor de păcălit şi vulnerabili.
În plus Luna este în opoziţie cu Lilith aspect care contribuie şi el la amplificarea tensiunilor din această zi , într-un răscolindu-ne amintirile, amplificând temerile şi ne-ncrederea. În plus de la ora 13.20, după opoziţia cu Jupiter, şi ea destul de apăsătoare, obligându-ne să respectăm conjuncturile, legile, situaţiile din jur, de aceea constrictivă, Luna este fără direcţie. Această poziţie a ei ne face destul de împrăştiaţi, lipsiţi de eficienţă şi neatenţi – deci atenţie la condus, chiar dacă noi suntem atenţi, ceilalţi pot să fie generatori de mici incidente. Oricum se impune respectarea legilor şi a regulilor, conflictele cu autorităţile fiindcă suntem snacţionaţi foarte uşor.
De aceea în această zi ar trebui să ne relaxăm, să ne ocupăm de sufletul şi corpul nostru, să fim atenţi la propunerile care ni se fac, dar fără a lua decizii; după ora 13.00 sunt de evitat cumpărăturile importante, achiziţiile sau luarea deciziilor pe termen lung.
Este posibil ca acum – ASTĂZI – să apară evenimente, situaţii confruntări prin care să ne schimbăm mentalitatea sau ideile, să facem ajustările necesare pentru a merge mai departe cu forţă, energie dar mai ales corect. De fapt este vorba de o renaştere a valorilor şi aspiraţiilor mai profunde, o reîntoarcere la sursă, dar atenţie acestea toate se pot întâmpla în urma unor situaţii explozive. Intelectul condus de ego a luat tot cea a văzut mintea şi i-a conferit o logică, dar câteodată avem nostalgia lucrurilor simple, ancenstrale, care au avut odată o mare vitalitate şi putere.
 
ORA PLANETARĂ SOARELUI
Omul a uitat cine este cu adevarat. El este aproape hipnotizat de o anumita idee despre sine insusi, pe care o poarta cu sine toata viata, fara sa stie ca nu este el, ci numai umbra sa. Iar aceasta umbra nu poate cunoaste nici un fel de implinire.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 6 GEMENI
SONDORI FORÂND ÎN CĂUTARE DE PETROL
Mari bogăţii şi resurse pot găsi aceia care pătrund în profunzimea lucrurilor, dar dificultăţile trebuie înfruntate împreună cu alţii. De unul singur poate fi foarte greu sau chiar imposibil să ajungi la ţintă, dar dacă te asociezi cu alţii care au acelaşi ţel, împreună veţi putea descoperi filonul căutat. Dar cea mai la îndemână energie este cea care îşi are sursa în propriul tău suflet.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 16 SCORPION
O FEMEIE, PLINĂ DE PROPRIUL EI SPIRIT, ESTE TATĂL PROPRIULUI EI COPIL
Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu ai nevoie de ceilalţi, oare ce te mai ţine alături de ei? Ai putea să trăieşti absolut singur?

ASPECTELE ZILEI
Soarele în Gemeni în cuadratură cu Neptun în Peşti
Acest aspect aduce confuzie şi o stare de neclaritate în acţiuni. În schimb sunt posibile înşelăciunile, escrocheriile, şi dorinţa de a evada din realitate. Avem receptivitate şi intuiţie şi putem să le folosim pentru a fi creativi sau pentru a stabili contactul cu luminile subtile. Lilith prin aspectul de conjuncţie cu Ceres de astăzi, ajută şi ea la înţelegerea confuziilor şi eliberarea de teamă, după depăşirea acestui aspect.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top