29 mai 2013

Şi astăzi se resimte influenţa triplei conjuncţii Mercur Venus Jupiter din semnul Gemenilor, ea este susţinută de trigonul descrescător Soare Lună, dar şi de trigonul Chiron Vesta, ceea ce face ca această zi să se anunţe bună, productivă, în care putem rezolva cu uşurinţă foarte multe activităţi.
Luna din semnul Vărsătorului formează de dimineaţă cuadratură cu Saturn, aspect dinamic care ne determină să acţionăm pentru rezolvarea problemelor restante sau a celor presante.Comunicarea şi spiritul de observaţie sunt peste medie, toleranţa şi deschiderea, vor cuvintele de ordine ale acestei săptămâni. Modul însufleţit de a ne susţine ideile, are de această dată înţelepciune şi înţelegere faţă de problemele celor din jur.
Vom înţelege că singurul mod de a acţiona este pe cale armoniei, echilibrului şi echidistanţei, de aceea uşoara tendinţă  de a acţiona exagerat trebuie depăşită.
Trebuie, de asemenea, să ţinem cont de intuiţie, mai ales în ceea ce privesc lucrurile ascunse, sau duşmanii din umbră, cât şi pericolele.
Trebuie să luptăm cu noi înşine pentru a ne învinge lenea şi lipsa de voinţă.
Astrologic vorbind, planeta cea mai activă este Mercur, care acţionând cu rapiditate şi fiind extrem de agilă, ne ajută să descoperim ceea ce avem nevoie.
Este important să analizăm foarte atent evenimentele pe care le trăim pentru că ele deschid un nou capitol în viaţa noastră dar şi în cunoaşterea pe care ar trebui să o căpătăm.
Sensul tuturor lucrurilor pare a fi acela de a ne aminti că există undeva, un răspuns la orice întrebare. Unii preferă să caute toate răspunsurile în cărţi, iar alţii apelează la experţi şi specialişti. Dar fiecare om poate să găsească singur răspunsul de care are nevoie. Cartea Vieţii este la îndemâna oricui, înscrisă în sufletul fiecăruia, şi trebuie doar să ştim să o citim – ceea ce nu se învaţă în şcoli, din păcate. Dacă privim cu calm în sufletul nostru, eliberaţi de prejudecăţi şi dorinţe, şi atunci vom putea vedea limpede răspunsul căutat.
 
ORA PLANETARĂ LUI MERCUR
Iata ceva sublim pentru a exprima poate cel mai bine starea noastră actuală, sunt gândurile lui Khalil Gibran: I-am zis odata unei sperietori: ” Cred că te-ai săturat să tot stai în câmpul ăsta pustiu”. Iar ea îmi răspunse: ”Plăcerea de a înspăimânta pe alţii este adâncă şi durează; nu mă plictisesc niciodată.”
După un moment de cugetare îi spun: ”  Aşa e căci şi eu am cunoscut plăcerea asta”.
”Doar cei ce sunt umpluţi cu paie o pot cunoaşte”, spuse ea. Apoi am plecat gândindu-mă dacă îmi făcuse un compliment ori mă jignise. După un an sperietoarea devenise filozof.
Şi când am trecut din nou pe acolo, am văzut două ciori făcându-şi cuib sub pălăria ei.
 
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 8 GEMENI
GREVIŞTI DEMONSTRÂND ÎN JURUL UNEI FABRICI
Când există o greşeală la nivelul conducerii unui sistem, ceea ce le rămâne de făcut celor din sistem este să atragă atenţia conducerii prin atitudini cât mai convingătoare. Acelaşi lucru se întâmplă şi în viaţa unui om: când el îşi foloseşte greşit resursele sau chiar propriul corp, acestea refuză să mai funcţioneze normal. Ca să-ţi conduci bine viaţa, trebuie să fii atent la semnalele primite de la tot ceea se află sub conducerea ta.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 27 GEMENI
O TÂNĂRĂ ŢIGANCĂ IEŞIND DIN PĂDURI PRIVEŞTE ÎN ZARE SPRE ORAŞE ÎNDEPĂRTATE
De oriunde ai porni, există mereu o perspectivă mai largă, mai înaltă, şi nu trebuie să ai complexe din cauza locului de unde vii. Ai aceleaşi şanse de a fi fericit şi împlinit ca şi ceilalţi, dar fiecare are drumul său de parcurs, de la originea sa până la ceea ce îl poate împlini complet. Oricât de idealistă ar părea viziunea ta, mergi înainte, pas cu pas, ca să o aduci la realitate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top