31 mai 2013

Astăzi este o zi agitată, în sensul că totul este în mişcare, dinamic, dar cumva alunecos, greu de stabilizat. Luna trece în semnul de exlatare al Peştilor şi formează conjuncţie cu Neptun, aspect care ne determină să fim mai visători şi confuzi, mai lipsiţi de substanţă şi meditativi, decât deobicei. Mercur părăseşte semnul de domiciliu al Gemenilor, la ora 10.12 minute,  ceea ce face ca atenţia noastră să fie orientată de acum în colo, pentru aproximativ  două luni, mai exact până în 8 august – în acest semn va retrograda începând cu 26 iunie, să fim orientaţi  mai mult spre propriile nevoi sufleteşti, mai receptivi, dar şi mai emotivi şi indecişi, orientându-ne atenţia mai mult spre trecut decât spre prezent, din acest motiv pierzându-ne în detalii. Aş spune că este o perioadă de ordonare în relaţiile de familie, de înţelegere, pentru cei care dau importanţă acestui fapt, a erorilor trecutului, de acceptare şi de reparare a lor. În tot cazul mintea îşi pierde din acurateţe, devine mai confuză, sub influxul emoţiilor care ne vor domina.
Tot astăzi, la ora 13.39, Marte părăseşte semnul de exil al Taurului, şi după o lungă perioadă de blocaj fizic şi de inerţie, acţiunile noastre se vor dinamiza, iar noi vom avea un ritm alert de viaţă.
Evident că atâta vreme cât tranzitează acest semn,  până pe 13 iulie, vom fi mai precipitaţi, grăbiţi, cumva iritaţi şi instabili, dar şi de multe ori neatenţi, atenţia distributivă lăsând de dorit. De acea se recomandă mai multă prudenţă decât deobicei, existând o predispoziţie spre accidente.
Seara este Ultimul Pătrar, aspect care tensionează această zi, mai ales datorită nemulţumirilor legate de acurateţea acţiunilor, sau a detaliilor care au fost neglijate.
De aceea spunem că este nevoie de atenţie sporită şi de mult tact în negocieri, care de altfel, ar putea sau mai bine spus ar fi recomandat să fie amânate.
În general vom fi tentaţi să nu ne supunem decât propriilor legi, fiind de fapt un moment de repliere în sine, de reflecţie, de înţelegere profundă a celor mai ascunse emoţii pe care le trăim. De fapt este o zi a introvertirii şi a căutării în sine a cauzelor propriilor frustrări. Totuşi este bine să fim atenţi la defulările egotice sau la manifestarea prea violentă a nemulţumirilor noastre.
 
ORA PLANETARĂ LUI VENUS
Nu un ciocan a făcut pietrele dintr-un râu atât de perfecte, ci apa – cu dulceaţa sa, cu dansul şi sunetul său.
Acolo unde forţa poate doar să distrugă, delicateţea poate sculpta. Trebuie să descoperim partea frumoasă a sufletului nostru şi să o punem în valoare şi să o exprimăm fără teama de a fi răniţi sau consideraţi vulnerabili.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 10 GEMENI
AEROPLAN COBORÂND ÎN PICAJ
În situaţiile critice poţi avea impresia că te îndrepţi spre un dezastru, sau teama de consecinţe poate deveni atât de mare încât să nu mai poţi vedea la timp soluţiile. Este nevoie de încredere în faptul că există rezolvări, şi de luciditate şi calm pentru a le vedea şi a face gesturile sau acţiunile pentru ieşirea din impas. Dacă te laşi pradă emoţiilor, ai mari şanse să ajungi exact în situaţia de care te temi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 27 GEMENI
O TÂNĂRĂ ŢIGANCĂ IEŞIND DIN PĂDURI PRIVEŞTE ÎN ZARE SPRE ORAŞE ÎNDEPĂRTATE
De oriunde ai porni, există mereu o perspectivă mai largă, mai înaltă, şi nu trebuie să ai complexe din cauza locului de unde vii. Ai aceleaşi şanse de a fi fericit şi împlinit ca şi ceilalţi, dar fiecare are drumul său de parcurs, de la originea sa până la ceea ce îl poate împlini complet. Oricât de idealistă ar părea viziunea ta, mergi înainte, pas cu pas, ca să o aduci la realitate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top