2 iunie 2013

Este o zi prin excelenţă spirituală, în care putem în linişte să medităm, să planificăm, tot ce vom face în următoarea săptămână.
Este o zi a înţelepciunii şi iubirii, în care trebuie să ne lăsăm purtaţi de propria noastră credinţă şi să ne manifestăm iubirea faţă de Divinitate.
Ar trebui să fie o zi liniştită, în care să ne vedem în tihnă de problemele cotidiene, să ne odihnim şi să ne ocupăm de dezvoltarea noastră interioară. În general este posibil să ne exprimăm cu dificultate emoţiile iar atunci când o facem, să fim destul de vehemenţi sau duri în exprimare.
Ar trebui să căutăm în interiorul nostru resursele necesare pentru a pune în practică ideile pe care le avem într-un mod cât mai original. Este posibil ca astăzi ideile care ne vin să fie excelente, nu le refuzaţi din start, analizaţi-le, s-ar putea să se dovedească mai eficiente decât credeţi.
Ziua începe într-o notă de armonie şi înţelegere profundă a lucrurilor, datorită sextilului Soare Uranus, probabil că reuşim să fim mai buni şi înţelepţi, iar dacă avem timp să ne îndreptăm atenţia spre sufletul nostru, este cu atât mai bine.
Sensul acestei zile este de a ne descoperi valorile reale şi de înţelege ce dă sens cu adevărat existenţei noastre. Ne putem agita să facem diferite lucruri, ele vor ieşi cu dificultate sau de loc, pentru că, cel puţin în prima parte a zilei, reuşitele pragmatice nu sunt cu putinţă.
Sentimentele noastre nu sunt prea bine structurate, Venus se află la trecerea dintre semnul Gemenilor şi cel al Racului, la gradul 29 şi în conjuncţie cu Lilith, fiind şi ea oarecum slăbită, făcându-şi prea puţin simţită prezenţa sau determinându-ne să avem reacţii de gelozie, sentimente de invidie sau accese de răutate.
De aceea este important să dedicăm această zi sufletului nostru, să fim mai înţelepţi şi prietenoşi, să ne manifestăm afecţiunea şi înţelegerea faţă de cei cu care intrăm în contact.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
„O, Adevăr, care Dumnezeu eşti, fă să fiu una cu tine într-o dragoste veşnică. În Tine sălăşluieşte tot ceea ce doresc, tot ceea ce vreau. Toţi învăţaţii să tacă, toată făptura să amuţească în faţa Ta, grăieşte-mi numai Tu.“ Arsenie Boca
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 12 GEMENI
O TÂNĂRĂ SCLAVĂ NEAGRĂ ÎŞI RECLAMĂ DREPTURILE DE LA STĂPÂNA SA
Dacă eşti în serviciul cuiva, aceasta nu înseamnă că aparţii cu totul acelei persoane sau cauze. Chiar dacă viaţa te poate aduce în situaţia să te simţi dator cuiva sau să depinzi de cineva, fii conştient că aceasta este o situaţie trecătoare şi că oricând ai libertatea de a alege şi de a reclama ceea ce ţi se cuvine de drept. Desigur, trebui să ştii să discerni între drepturile tale legitime şi dorinţele tale nejustificate, ca să ai succes în demersul tău.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 16 SCORPION
CHIPUL UNEI FETE LUMINÂNDU-SE ÎNTR-UN ZÂMBET
Te-ai gândit vreodată ca unul din darurile pe care le poţi face foarte uşor celorlalţi, cu generozitate şi fără să te coste nimic, este zâmbetul tău? Pare greu, mai ales când sufletul tău este plin de temeri, de neîncredere, de dorinţa de a părea serios, matur, inflexibil, şi din cauza asta ai tendinţa să ai tot timpul o figură sumbră şi severă. Poate asta te face să te simţi bine, protejat înlăuntrul tău, dar cu siguranţă asta nu creează şi o impresie plăcută celorlalţi, şi de aceea să nu te miri dacă şi ei te vor trata la fel de distant. Nu poţi primi decât ceea ce dăruieşti.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în Gemeni în sextil cu Uranus în Berbec
Acest aspect ne aduce avangardism, expansiunea conştiinţei, originalitate, altruism, inventivitate şi deschidere spre progres.
Ne dă puterea de a face faţă crizelor cu hotărâre şi credinţă. Dorinţa de transformare pe care o resimţim vine din experienţa eşecurilor trecute sau a ineficienţelor. Este important să privim viitorul în curs de producere detaşându-ne de prezentul înrădăcinat într-un trecut anacronic.
Soarele ne aduce înţelegerea dar şi ambiţie. El vitalizează toate încercările, dar numai pentru realizarea marilor vise, dublate de credinţă, şi de spiritualitate.
Să nu uităm că bogat nu este acela care are mult, ci acela care are cât îi trebuie, şi poate dărui din ceea ce are; sărac nu este acela care are puţin, ci acela care îşi doreşte mai mult decât îi trebuie. Şi nimeni nu poate judeca dacă altuia îi trebuie mult sau puţin. Fiecare este propriul său judecător, şi poate să ştie cel mai bine, pentru sine, dacă lucrurile pe care le are în viaţă îl mulţumesc sau dacă mai mult suferă pentru ceea ce nu are.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top