3 iunie 2013

La ora de răsărit Venus părăseşte semnul Gemenilor, unde nu se simţea tocmai bine, pentru a păşi în semnul Racului, unde îşi poate expirma cu mult mai mare uşurinţă calităţile. Din acest semn intră în trigon cu Saturn şi Neptun, aspecte în formare, dar care ne schimbă starea de spirit şi atitudinea, într-un mod evident şi esenţial.
Luna din semnul Berbecului, unde este blocată sau mai bine spus, limitată să-şi exprime calităţile, formează cuadratură cu Pluton, aducând o stare de nemulţumire şi dorinţa de a schimba ceva, de a face ceva şi conjuncţie cu Uranus, în acest fel amplificând tensiunile interioare şi aducând o dorinţă oarecum extremă de libertate.
În schimb sextilul Soare Lună îndulceşte puţin atmosfera, ajutându-ne să punem în practică acele acţiuni care necesită finalizare sau definitivare, ne sprijină în a ne lămuri sau a ne explica anumite acţiuni şi, mai mult decât atât este cumva liniştitor, faţă de teniunile generate de celelalte aspecte ale Lunii.
Seara se formează trigonul Mercur Neptun, care ne aduce inspiraţie, o stare de reverie întreaga zi, este posibil să resimţim şi o lipsă de concentrare, de focusare asupra problemelor reale, în schimb funcţionând perfect intuiţia şi fiind amplificate calităţile noastre extrasenzoriale. Neptun este staţionar retrograd, ceea ce amplificî mult empatia şi stările noastre extrasenzoriale, de care ar trebui să ţinem cont.
Viaţa are de toate pentru toţi. Fiecare om se poate bucura de abundenţă, de bogăţie, atâta vreme cât prin bogăţie se înţelege ceea ce are nevoie fiecare, şi nu tot ceea ce îşi doreşte fiecare fără să aibă nevoie.
În fiecare zi urmăriţi pe cât posibil să învăţaţi ceva nou, atât despre voi, cât şi despre persoanele pe care le iubiţi. În fiecare zi  focalizaţi-vă, măcar din când în când, cât mai stăruitor, atenţia şi urmăriţi să deveniţi cât mai conştienţi de toate cele care sunt atât de frumoase, atât în cei dragi care vă înconjoară, cât şi de toate cele bune şi frumoase care se află în universul vostru lăuntric.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Ce minunat este să începi din nou totul, atunci când simţi că ai ajuns la final şi nu poţi face nici măcar un pas mai încolo, ori când viaţa pare că numai are nici un ţel! Este ceva ce toţi pot face dacă doresc şi dacă pot accepta, în adevărată smerenie, că atunci când vor să rezolve lucrurile după propria lor voie, nu fac decât să îşi încurce mai mult lucrurile în viaţă. Mulţumeşte în mod constant pentru această nouă zi şi pentru această nouă cale, pentru o nouă oportunitate de a începe din nou.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 13 GEMENI
UN PIANIST DE RENUME MONDIAL, DAND UN CONCERT
Fiecare om are aptitudinile si talentele sale, dar important nu este ce ai, ci mai ales cum folosesti ceea ce ai. Daca stii sa-ti pui talentul si abilitatile in serviciul celorlalti, oferindu-le astfel tot ce poti oferi mai bun, atunci viata ta poate fi plina de succes si bucurii care se revarsa asupra tuturor. Depinde de tine sa pui in valoare bogatia pe care o stapanesti si pe care nu ti-o poate lua nimeni.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 11 BERBEC
CONDUCĂTORUL UNEI NAŢIUNI
Cineva trebuie să conducă, să coordoneze activitatea şi viaţa celorlalţi, cel puţin atâta vreme cât membrii grupului sau comunităţii nu sunt capabili să se armonizeze de la sine, fără să aibă nevoie de un arbitru sau organizator. Iar în ce priveşte viaţa ta, tu însuţi trebuie să fii conducătorul ei, cu ce ai mai de preţ în tine. Nu trebuie să te conducă nici stomacul, nici egoismul, nici prejudecăţile, nici măcar aşteptările celor din jurul tău. Sufletul tău poate să vadă clar ce ai de făcut, dacă îl laşi să lucreze liber.

ASPECTELE ZILEI
Mercur în Rac formează un trigon cu Neptun staţionar, aflat în Peşti
Acest aspect ne aduce multă intuiţie, imaginaţie şi empatie, fiind foarte deschis canalul de comunicare cu Eu-ul nostru superior. Trebuie să fim atenţi la mesajele pe care le primim pe orice cale, la suspiciuni, sau la ghidul nostru interior. Meditaţia sau deciziile luate în retragere ne pot aduce răspunsurile corecte la problemele pe care le avem. Deschiderea spre misticism sau spre experienţe ţi trăiri extrasenzoriale este maximă şi trebuie să o folosim din plin. Totuşi starea de idealism are puternice conotaţii practice, mintea fiind extrem de intuitivă şi creativă.
Avem sensibilitate intelectuală şi simţuri ascuţite, fiind destul de detaşaţi de atitudinile celor din jur, acordându-le libertatea de decizie asupra propriilor creaţii.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top