4 iunie 2013

Este o zi extrem de armonioasă, ţinând numai de noi să transformăm tot ceea ce întreprindem în reuşite. Este bine să ne controlăm în special sentimentul de nemulţumire, pentru că se pot naşte revolte greu de controlat. Este de asemenea important să ne ţinem sub control şi exaltarea exagerată, mai ales când nu este motivată. După ora 9.15, Luna este fără direcţie până seara la ora 19.00 când va trece în semnul de exaltare al Taurului. Până atunci nu sunt recomandate activităţile importante, întîlnirile de afaceri sau investiţiile. Este bine să ne ocupăm doar de ceea ce am început deja şi să aprofundăm problemele existente tocmai pentru a descoperi rezolvarea lor – aici trigonul Mercur Saturn este extrem de eficient.
De aceea, seara avem capacitatea de a seduce, ne dorim iubire, pentru a scăpa de tensiunile de peste zi. Pentru a avea o atmosferă plăcută, este bine să învăţăm să ne adaptăm la orice situaţie, să nu refuzăm schimbările care ni se propun, să ne exprimăm sincer şi fără teamă sentimentele. Este o perioadă din zi în care avem maxim de creativitate şi de sensibilitate, de aceea este bine să îl petrecem cu persoana iubită, sau cu prieteni dragi nouă.
Când lucrurile nu merg aşa cum am vrea, este cazul să avem răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrăm pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândim se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă ne dorim lucruri pentru care nu suntem încă pregătiţi, este mai bine că dorinţa nu se împlineşte imediat, fiindcă atunci am risca să nu ne putem bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectăm atent la toate implicaţiile dorinţelor noastre, vom descoperi şi ce avem de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de noi
Legaţi-vă de trecut  nu numai prin imaginea lucrurilor care au fost şi care poate fi conservată în forme sau poate fi descrisă în cuvinte, ci,  mai ales, prin  păstrare a amintirilor şi învăţăturilor de valoare care se află în sufletul nostru.
Este bine să încercăm să nu-i judecăm pe cei din jurul nostru prea sever, dar mai ales să nu tragem concluzii pripite. 
Este important să fim corecţi şi drepţi, să ne consacrăm familiei sau întâlnirilor cu prietenii.
Din punct de vedere medical sistemul endocrin, pancreasul şi circulaţia periferică poate crea probleme.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
În fiecare clipă sculptăm istoria următoarei clipe, în fiecare lună modelăm forma lunii ce va urma. Nici o zi nu este izolată şi singură. Karma este un proces continuu şi nu lucrează cu amânări. De aceea trebuie să prevedem consecinţele nu numai ale unei acţiuni ci şi a unei atitudini sau perspective.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 14 GEMENI
DOI OAMENI, TRĂIND DEPARTE UNUL DE ALTUL, ÎN COMUNICARE TELEPATICĂ
Crezi că singurele forme de comunicare sunt cele care pot fi înregistrate cu tehnologia actuală? Şi totuşi, aminteşte-ţi că adesea ţi se întâmplă să te gândeşti la cineva şi el să apară după câteva clipe, sau se întâmplă să ai o idee şi altcineva să o rostească… Telepatia există, chiar dacă nu avem o explicaţie pentru ea şi nici nu ştim să o folosim în mod controlat. Gândurile tale nu-ţi aparţin total, ele sunt o formă de comunicare nelimitată cu tot ce există. Ai grijă ce gândeşti, că se află!
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 3 GEMENI
GRĂDINA TUILERIES DIN PARIS
Frumuseţea vieţii tale se reflectă în lucrurile care te înconjoară. Priveşte în jurul tău şi vei vedea ceea ce s-a născut din propriul tău suflet. Dacă nu-ţi place ceea ce vezi, înseamnă că mai ai de lucrat, cu răbdare şi încredere, ca să aranjezi lucrurile după gustul şi dorinţele tale. Şi nu este vorba aici numai de plăcerea ta, ci şi de pacea şi frumuseţea pe care le poţi dărui şi altora daca tu iţi umpli lumea cu ele.
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur în Rac în trigon cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Scorpion
Chiar dacă este un aspect de scurtă durată, este foarte important pentru că ne putem clarifica toate acele probleme pe care le avem de rezolvat. Este un aspect pozitiv, în care simţi acut nevoia de înţelege şi a învăţa, de a aprofunda şi a descoperi care este adevăratul sens al lucrurilor. Luciditatea specifică acestui aspect ne ajută să ne atingem scopurile, să fim atenţi la tot ce se întâmplă în jurul nostru.
Dacă ai o minte organizată, poţi privi viaţa şi ca pe o mare afacere în care tu eşti patronul. Dar în afacerea vieţii tale, rezultatele nu se măsoară în bani cheltuiţi şi încasaţi, ci în fericirea pe care o generezi pentru tine şi pentru ceilalţi. Toate compartimentele vieţii tale ar trebui să funcţioneze numai în sensul profund de a te face fericit, şi nu poţi fi fericit cu adevărat fără să-i faci şi pe alţii fericiţi, iar atunci când apare nefericirea, sau chiar falimentul, este semnul cel mai clar că ţi-ai administrat greşit resursele şi că trebuie să-ţi schimbi strategia de viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top