8 iunie 2013

Astăzi au loc o mulţime de aspecte importante, cel mai important fiind Luna Nouă din semnul Gemenilor care se for,mează la ora 18.56, ea deschizând mai multe crecuri, un ciclu important de 30 de zile în viaţa fiecăruia dintre noi, apoi unul de un an şi nu în cele din urmă unul de 8 şi respectiv 12 ani, de aceea toate evenimentele din viaţa noastră, oricât de mărunte ar părea trebuie notate cu atenţie şi analizate în profiunzime, dincolo de aparenţe. Mai multe despre această Lună Nouă puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-noua-din-semnul-gemenilor-din-8-iunie-2013.
Apoi al doilea aspect este cel de opoziţie dintre Mercur şi Pluton, care ne spune că trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor. Ne vom simţi descurajaţi, descumpăniţi, vom fi dezamăgiţi de cei din jur şi de tot ce ne spun sau fac, pentru că vulnerabilitatea noastră este extrem de ridicată, sentimentele sunt exacerbate şi nevoia de siguranţă în relaţii este şi ea maximă, chiar dacă ne manifestăm rece şi nepăsător.
Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii. Întotdeauna în viaţă vine momentul adevărului, dacă nu poţi privi un om în ochi înseamnă că ai ceva de ascuns, şi numai tu poţi îndrepta acest lucru ca să poţi fi pe deplin împăcat.
Din acest motiv starea de confuzie, suferinţa şi lipsa de mobilitate ne provoacă multă suferinţă.  Pluton pare să adune toate sentimentele noastre, să le transforme, să reconstruiască ceea ne este necesar, pe noi însă nu ne bucură toate acestea pentru că plângem încă pe ruinele trecutului.
Inconjuncţia lui Saturn cu Marte, este un aspect extrem de interesant, mai ales ca poziţionarea lui Marte în Gemeni, ne face oarecum iresponsabili sau prea puţini interesaţi de profunzimea lucrurilor, trăind la întâmplare clipa prezentă. Saturn ne sancţionează toate erorile de gândire care determină acţiuni pripite, lipsite de substanţă, mai ales că unele dintre ele se repetă, ceea ce face ca noi să resimţim şi mai intens aspectul.
Apoi avem cuadratura dintre Marte şi Neptun, un aspect prin el însuşi tensionat, dar pe care-l resimţim din plin datorită energiei şi încărcăturii fiecărei planete în parte, atât de diferită în esenţă de cealaltă. Emoţiile şi pasiunile sunt semnale utile pentru a ne cunoaşte înclinaţiile şi pornirile lăuntrice, dar nu este necesar sa ne lăsăm conduşi numai de ele. Oamenii care stiu să-şi echilibreze emoţiile şi să-şi stăpânească pasiunile şi instinctele pot dobândi prin asta o înţelepciune adânca, pe care o pot transmite şi celorlalţi. Această cunoaştere a fiinţei sale lăuntrice este mult mai valoroasa pentru om decât toate ştiinţele despre lumea exterioara, căci lumea exterioară se schimbă continuu, perindându-se prin faţa ochilor săi, în timp ce de viaţa sa lăuntrica omul nu se poate despărţi.
Am observat că oamenii sunt legaţi de nefericire. Este aproape ca un mariaj obscur, acest aspect de cuadratură ne determină să vedem doar nefericirea şi să fim orbi la posibilităţile infinite de învăţare pe care-l aduce. Acum ca am gasit o explicaţie este ca şi cum fereastra s-a deschis, aici este marele secret şi importanţă a acestui aspect, pentru că înţelegem adevăratele valori şi adevărata fericire. Să nu pierdem aceasta pistă. Ori de câte ori observăm că mintea apare cu vechile ei trucuri, să sarim imediat afara din ea. Meditaţia activa mai ales ajuta, dar şi evaluarea situaţiile în profunzimea lor. O scuturare buna a corpului sau palmuirea feţei poate face asta. Orice ce poate provoacă un şoc, cum ar fi un duş rece sau alergarea în jurul casei – orice, orice pur şi simplu schimbă tendinţa, şi ne ajută să revenim pe pistă. Aceasta e numai pentru câteva zile.
Odata ce am inceput sa traim in fericire, odata ce am dat de gustul ei si a patruns adanc in fiinta noastră, atunci nu mai e nevoie de nimic. Pur si simplu ea este acolo. Probabil că trebuie să bei paharul suferinţei până la fund pentru a reveni la viaţă.
Apoi mai este un aspect, cuadratura Uranus Mercur, de aceea relatiile de orice tip este foarte posibil sa se destabilizeze într-un mod accentuat,  impunând multă atenţie sau având ocazia să le reconstruim într-un sistem nou de valori. Se poate să ne confruntăm cu situaţi în care saăni se ceară să găsim un echilibru între relaţia cu noi înşine şi relaţia cu ceilalţi, între viaţa de familie şi viaţa sociala, între Eu şi Tu.
La nivel mundan, se produc interactiuni energetice generatoare de mari tensiuni, mişcării de mae, dar foarte interesant, la nivel interior, un fel de reorganizare şi reaşezare a unor structuri, care de fapt înseamnă o revoltă mocnită împinsă la o limită extremă, bazată pe dorinta intensa de a iesi din blocaj, de a ne elibera de orice tip de constrangere accentuându-se la maxim a nevoia de schimbare şi de transformare a situatiilor existente. Influenţele acestei eclipse ne imping pur si simplu catre actiune, catre a construi propria realitate constient si responsabil pentru unii sau nu pentru alţii, dar indiferent de situaţie, nevoia aceasta devine acută, greu de suportat.
Este nevoie de multă prudenţă aspectele fiind declanşatoare de accidente, sau cataclisme naturale, în care sunt implicate un număr mare de persoane.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Urmăreşte să nu ai nici un gând sau sentiment negativ către alţii. Adopta o atitudine pozitivă care îţi va permite să te uneşti cu inţiaţii şi să primeşti binecuvântările pe care ei le trimit către toţi copii Lui Dumnezeu. Când ne abandonam limitările şi renunţăm la lupta epuizantă pentru reuşită materială, atunci ne dăm seama că, în profunzimile fiinţei noastre, suntem emanaţii ale iubirii universale care ne uneşte intim cu Dumnezeu.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 18 GEMENI
DOI CHINEZI VORBIND CHINEZA, ÎNTR-O MULŢIME OCCIDENTALĂ
Uneori pare dificil să găseşti pe cineva care să gândească la fel ca tine, să vorbească pe limba ta. Dar confruntarea cu oamenii care gândesc altfel este o experienţă în care avem de învăţat unii de la alţii, şi avem prilejul să exprimăm ceea ce gândim pe înţelesul celorlalţi. Cu cât gândirea noastră este mai clară şi mai sinceră, mai deschisă spre binele comun, cu atât ne va fi mai uşor să ne facem înţeleşi de ceilalţi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI  SATURN– 5 SCORPION
 
ASPECTELE ZILEI
Mercur în Rac formează o opoziţie cu Pluton, aflat în mişcare aparent retrogradă în Capricorn
Acest aspect este foarte profund, fiind un moment în care trebuie să ne îndreptăm atenţia spre interior, să acordăm importanţă intuiţiilor, suspiciunilor, ghidării interioare.
Este un moment de înţelegere a destinului, care ne-ar aduce împlinirea, important fiind să nu ne lăsam distrasă atenţia, pentru că putem să fim conduşi pe un drum emoţional lateral.
Acest aspect se manifestă prin situaţii contrastante, inevitabile, care ne determină să părăsim pistele false ale gândirii şi raţiunii. Uneori trebuie să fim purtătorii unui îndemn la acţiune, sau al unui simbol capabil să-i mobilizeze pe ceilalţi. Ideal este ca acest simbol să fie şi unul in care credem din tot sufletul, în caz contrar putem fi doar un instrument pus forţat în slujba unei cauze. Cu cât idealul nostru este mai înalt, cu atât energia transmisă celorlalţi este mai intensă, şi efectele acţiunilor comune sunt mai puternice. Asemenea momente pot să fie şi semne ale unei activităţi intense care este pe cale să înceapă.
 
Marte în Gemeni în cuadratură cu Neptun în Peşti în mişcare aparent retrogradă
Este o tensiune între forţă şi acţiune şi romantism, imaginaţie şi diluare. De aceea vom dori să facem mai mult decât putem, acţiunile noastre vor fi tensionate din cauza nemulţumirii sau mai exact a neîmplinirii interioare iar sentimentele şi sufletul nostru vor fi nemulţumite din cauză că nu am acţionat aşa cum am dorit.
Această tensiune o vom trăi, pentru a înţelege că trebuie să ne aranjăm în aşa fel viaţa încât armonia să există între interior şi exterior, între voinţă şi dorinţă.
Cele mai afectate domenii ale vieţii vor fi cele legate de creativitate şi relaţii cu Divinitatea, acţiunile noastre fiind destul de instinctive şi brutale.
Rolurile pe care le avem în societate au scopuri bine definite. Majoritatea oamenilor îşi asumă roluri care apoi le permit să intre în diverse relaţii cu ceilalţi. Există şi oameni care au tendinţa să-şi asume roluri nelimitate, şi astfel încearcă să fie mai mult decât trebuie. Dacă nu am avea nevoie unii de alţii, atunci nu ar mai fi nevoie să trăim împreună. Dar trăind în societate, este bine să acceptăm că fiecare are rolul său, şi că fiecare rol este important. Dacă într-adevăr nu ai nevoie de ceilalţi, oare ce te mai ţine alături de ei? Ai putea să trăieşti absolut singur?
 
Mercur în Rac în cuadratură cu Uranus în Berbec
Este un aspect dur care ne aduce o mare tensiune nervoasă şi o stare de iritare, fiind în permanenţă într-o comunicare dificilă, contrazicându-ne şi când nu avem dreptate şi fiind foarte sarcastici şi critici.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top