9 iunie 2013

Ziua începe într-o notă de armonie şi înţelegere profundă a lucrurilor, probabil că reuşim să fim mai buni şi înţelepţi, iar dacă avem timp să ne îndreptăm atenţia spre sufletul nostru, este cu atât mai bine.
Apoi, întreaga zi, mai exact până la ora 19.15, Luna este fără direcţie, ceea ce ne face să fim destul de lipsiţi de eficienţă, agitaţi, iritaţi şi neatenţi, mai bine spus împrăştiaţi. În plus, ne simţim iritaţi de cei din jur, iar relaţiile sentimentale pot fi mai tensionate, mai ales la cuplurile mai vechi sau consacrate, mai aes pentru că fiecare se simte constrâns în relaţia respectivă, simte că nu-şi are gradele de libertate pe care le doreşte. În schimb comunicarea la nivel intelectual funcţionează bine, fiind o zi potrivită pentru a ne relaxa împreună mergând la film, teatur, concerte sau practicând sporturi comune. Sensul acestei zile este de a ne descoperi valorile reale şi de înţelege ce dă sens cu adevărat existenţei noastre. Ne putem agita să facem diferite lucruri, ele vor ieşi cu dificultate sau de loc, pentru că, cel puţin până la ora 19.00, reuşitele pragmatice nu sunt cu putinţă.
Astăzi mai are loc un aspect interesant, de fapt un imgres, Lilith, părăseşte semnul Gemenilor şi trece în semnul Racului, după o perioadă de aproape 9 luni de zile, mai exact din 12 septembrie 2012. Se poate spune că odată cu acest ingres se schimbă atenţia noastră, se focusează mai mult pe temerile şi problemele legate de familie, se activează probleme legate de rădăcinile noastre. Pe scurt vom fi preocupaţi în primul rând de latura emoţională, sentimentală, iar apoi de aspectele pecuniare, materiale şi de sănătate.
Este important să înţelegem că este momentul în care putem lega trecutul de viitor, prin prezent, prin pregătirea unui nou ciclu din viaţa noastră. Poate pare pentru mulţi dintre noi un moment în care nu avem nimic de legat, chiar dacă nu percepem acum acest moment, încercaţi să acţionaţi de această manieră, pentru că lucrurile acţionează sigur în acest sens şi într-un mod extrem de subtil, de rafinat. Despre acest aspect se poate citi un articol separat.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Fie să gaseşti mereu în jurul tău prieteni! Fie ca orice gest făcut pentru ei să fie însoţit de gândul că uneori pentru ca unii să se desăvârşească, alţii trebuie să se jertfească – jertfa însoţită de rugăciune e binecuvântată şi aduce bucurie. Iar amintindu-ţi de mâinile muncite împreunate în rugăciune, fie să poţi primi smerit gesturile de iubire pe care prietenii tăi le fac pentru tine!
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 19 GEMENI
O CARTE VECHE, VOLUMINOASĂ, DEZVĂLUIE O ÎNŢELEPCIUNE TRADIŢIONALĂ
Cu tot progresul ştiinţei moderne, cunoaşterea antică ne oferă mereu dovezi ale unei înţelepciuni deosebite, pe care omenirea modernă tinde să o neglijeze din cauza direcţiei diferite, cu accent pe raţiune şi logică, în care s-a dezvoltat ştiinţa actuală. Dar oricând se poate învăţa din înţelepciunea străveche, şi au enorm de câştigat cei care ştiu să îmbine descoperirile şi cunoaşterea din toate timpurile.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 16 SCORPION
CHIPUL UNEI FETE LUMINÂNDU-SE ÎNTR-UN ZÂMBET
Te-ai gândit vreodată ca unul din darurile pe care le poţi face foarte uşor celorlalţi, cu generozitate şi fără să te coste nimic, este zâmbetul tău? Pare greu, mai ales când sufletul tău este plin de temeri, de neîncredere, de dorinţa de a părea serios, matur, inflexibil, şi din cauza asta ai tendinţa să ai tot timpul o figură sumbră şi severă. Poate asta te face să te simţi bine, protejat înlăuntrul tău, dar cu siguranţă asta nu creează şi o impresie plăcută celorlalţi, şi de aceea să nu te miri dacă şi ei te vor trata la fel de distant. Nu poţi primi decât ceea ce dăruieşti.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top