9 iunie 2013

Astăzi Luna se află în propriul domiciliu, în ziua guvernată de ea, ceea ce ne amplifică intuiţia şi percepţiile extrasenzoriale. În plus formează aspecte armonioase, mai ales în prima parte a zilei, dar care sunt de natură a ne determina să fim mai mult visători şi creativi, dar cam delăsători din alte puncte de vedere. După-amiază, încep să apară tensiuni, sau este mai pregnată dorinţa de a acţiona, sau de a recupera timpul aşa zis pierdut. Din acest motiv a doua parte a zilei poate fi extrem de tensionată, fără un motiv real, ci doar prin obligativitatea de a ne înţelege direcţia şi sensul corect al vieţii.
Ne vom găsi cu dificultate direcţia, mai ales în domeniul financiar, vom avea tendinţa de a investi prost banii sau de a cheltui pe lucruri inutile. Din toate aceste motive putem părea că suntem sub influenţa destinului şi a norocului, când de fapt ne lansăm pe piste false sau în afaceri proaste, care ne consumă energia.
Vă recomand multă prudenţă în această zi mai ales în ceea ce privesc investiţiile şi mare atenţie la pierderile financiare. Cel mai potrivit ar fi să aşteptăm ziua de mâine pentru a lua decizii importante în aceste domenii.
În schimb Mercur şi Chiron formează un frumos trigon care ne sprijină pentru a ne rezolva problemele sentimentale, pentru a ne depăşi fricile, pentru a ne vindeca de suspiciuni şi ne-ncredere, care sunt cauzele multor nereuşite personale, în ceea ce ne priveşte. Este vorba de concentrare, de luciditate şi dedicare în domeniul spiritual. Acest aspect ne ajută să ne individualizăm, să mergem înainte şi doar înainte, să evităm stagnarea sau pasul înapoi, care ne poate duce în direcţie greşită sau pe o pantă alunecoasă. Ezitările sunt fireşti dar trebuie înlăturate, paşii mici făcuţi înainte, oricât de mici ar fi ei, sunt importanţi, foarte importanţi. Atenţia ne poate fi distrasă Acum, de o voce din trecut, voce care ne fac să ne pierdem în hăţişul amintirlior, să nu ne cucerim prezentul.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Noi suntem ca nişte fiinţe „energetice”, ca nişte aparate, care transmit continuu împrejur semnale. Semnalele mulţumirii, ale bucuriei, ale vieţii conţin în ele frumuseţea, belşugul şi bucuria care se întorc la noi… De aceea s-a spus că „primim ceea ce dăm” sau că „primim tot ce noi cerem”… Să cerem prin rugăciunea care mulţumeşte înainte de a primi. Să mulţumim neîncetat pentru tot ce am vrea să avem, pentru tot ce visăm, pentru tot ce avem, pentru fiecare respiraţie a noastră. Şi atunci vom fi învăţat să ne rugăm şi atunci vom putea vedea că numai când suntem bucuroşi primim mai multă bucurie. Când iubim devenim iubiţi. Si când strălucim, stralucirea este atrasă în existenţa noastră. Meditaţi la sătralucirea Soarelui din noi pe orele lui planetare.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 20 GEMENI
O COFETĂRIE CU O ABUNDENŢĂ DE SORTIMENTE
Există o mulţime de posibilităţi variate în viaţă pentru fiecare om. Iluzia că posibilităţile sunt limitate este cea care îl menţine pe fiecare doar într-un anumit domeniu de activitate sau între anumite graniţe de competenţă şi în anumite grade de libertate. Dar fiecare este liber să aleagă, şi cunoaşterea este cea care dezvăluie continuu o abundenţă de opţiuni aflate la dispoziţia oricui.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 6 RAC
PĂSĂRELE CĂPTUŞINDU-ŞI CUIBURILE
Ceea ce îţi doreşti se va întâmpla mai devreme sau mai târziu, dar este nevoie şi de un efort din partea ta, susţinut de credinţa ta în împlinire. Pregăteşte-te din timp pentru această împlinire, pregăteşte în viaţa ta locul pentru lucrurile minunate care urmează să vină. Este cel mai bun mod de a ajuta la împlinire.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top