12 iunie 2013

Astăzi se reface trigonul Saturn Neptun, aspect cu care ne-am mai întâlnit şi în 11 octombrie 2012, el ne determină să descoperim adevăratele valori, ne ajută să ne urmăm idealurile nobile şi ne sprijină în toate demersurile spirituale. Mai multe despre acest aspect puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/astrologie-zilnica/trigonul-saturn-neptun. Tot astăzi are loc opoziţia anuală dintre Venus şi Pluton retrograd, aspect care de fiecare dată ne pune faţă în faţă cu dorinţele noastre, de aceea crează tensiuni şi confruntări. Suntem posesivi şi dornici să avem dreptate, să deţinem puterea cu orice preţ. De aceea confruntările sunt frecvente şi dure.
Apoi Mercur este în trigon cu Nodul Nord, ceea ce aduce gânduri şi idei inspirate, în sensul de a ne urmări calea, drumul în viaţă.
Lecţia acestei zile ar fi de fapt să conştientizăm că seriozitatea, profunzimea şi cercetarea atentă a ofertelor, dublată de credinţa în propriile idealuri ne pot aduce reuşite spectaculoase, chiar câştiguri importante. La fel ar trebui să acordăm o mai mare atenţie şi timp relaţiei. Şi să nu uităm că cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple.
Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lasaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.
În schimb în această zi se activează forţe spirituale superioare, de aceea momentele de retragere sunt la fel de binevenite.
Apoi ştim că anumite momente se repetă.
Deseori ne vedem puşi în faţa aceloraşi probleme şi situaţii pe care le-am mai înfruntat; ne simţim atunci deprimaţi, gândindu-ne că suntem incapabili să progresezăm în viaţă, de vreme ce momentele dificile revin.
“Am mai trecut prin asta”, ne reproşam inimii noastre.
“Într-adevăr, ai mai trecut prin asta”, ne răspunde inima. “Dar n-ai trecut niciodată dincolo de asta.”
Trebuie să înţelegem atunci că experienţele repetate au un singur scop: să ne înveţe ceea ce nu vrem să învăţăm.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Este bine să reflectăm asupra modului în care am comunicat până acum cu cei din jurul nostru. Poate chiar să ne descoperim greşelile, sau lipsurile în modul de a ne transmite mesajele. Este bine să fim încrezători, şi să adoptăm o atitudine clară asupra proiectelor noastre şi a modului de a le comunica. Putem să ne rugăm, să ne apropiem de Dumnezeu, să comunicăm cu El. Rugăciunile sunt cele mai simple şi la îndemână metode, în plus ele îşi vor arăta roadele. Încercaţi să vă începeţi ziua aşa; este important să ştiţi cum şi ce să cereţi, dar cel mai important este să mulţumiţi.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 22 GEMENI
CUPLURI DANSÂND, UMPLU HAMBARUL LA O SĂRBĂTOARE A RECOLTEI
Când o etapă se apropie de sfârşit, vine un bun moment pentru a ne bucura de realizările şi roadele ei. Dar bucuria cea mai mare este atunci când o putem trăi împreună cu ceilalţi. Cele mai bune rezultate se obţin, în general, atunci când se lucrează în colaborare, şi pentru binele comun. De aici rezultă şi cele mai mari sărbători.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR  – 16 RAC
UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE
Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.
 
ASPECTELE ZILEI
Venus în Rac în opoziţie cu Pluton în mişcare aparent retrogradă în Capricorn
Venus reprezintă acum, într-un fel, o descărcare a cuadraturii Pluton Uranus, de aceea sensul şi efectele pe care le va produce sunt finale şi de multe ori transformatoare, sau definitive. Este de fapt conştientizarea diferenţiată între ceea ce merită să ne îngrijoreze şi ceea ce ne îngrijorează fără motiv. Apoi mai este vorba şi despre comportamentul nostru sexual, se pot face reproşuri sau pune în discuţie probleme delicate, care ating corzile sensibile ale sufletului. Poate ar fi un moment potrivit să învăţăm cum să abordăm iubirea, sau să înţelegem repetabilitatea unor gesturi sau evenimente în viaţa noastră, mai ales afectivă şi materială.
 
Saturn în Scorpion tirgon cu Neptun în semnul Peştilor, ambele retrograde
În urma acestui aspect vom câştiga cu siguranţă multă înţelepciune, mai ales dacă vom înţelege schimbările necesare, la nivel subtil,  care trebuiesc aduse stilului de luptă. Aproape oricine gândeşte ca este o minune atunci când se întâmplă ceva despre care el nu bănuia ca ar fi posibil. Acum avem de înţeles că totul este posibil, totul este să fim conştienţi de necesitatea acestui ” tot”.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top