15 iunie 2013

De astăzi Junona este în mişcare aparent retrogradă până în 24 septembrie, ea aflându-se în semnul Vărăsătorului. În acest interval relaţiile noastre sunt marcate de un aer de libertate, de o tendinţă de nepăsare sau mai bine spus de detaşare, deranjantă de foarte multe ori. De aceea este bine să încercăm să fim cât mai comunicativi cu partenerii noştrii, explicându-le nemulţumirile şi dorinţele, pentru a face ca această perioadă să devină glaciară.
Luna se află în semnul Fecioarei şi din acest motiv suntem mai pragmatici, mai practici dar şi mai pretenţioşi decât deobicei. Simţul critic exacerbat poate aduce nemulţumiri, mai ales că există o confuzie destul de pregnantă la nivel de comunicare.
Cuadratura Lunii cu Marte tensionează şi mai mult situaţia şi face ca tot ce se întâmplă în jur să capete o tentă de impulsivitate, dacă nu ne stăpânim nemulţumirile, în mare parte nejustificate sau fără un fundament real. Suntem irascibili, mai nervoşi, destul de iritaţi de orice fel de atac, observaţii sau comentarii care se fac legate de noi. De aceea suntem gata să izbucnim la cea mai mică critică sau suspiciune, tensionând mult relaţiile cu cei apropiaţi.
Ziua se anunţă extrem de agitată până deseară, ieşirile violente sau neaşteptate, accidentele şi evenimentele bruşte fiind la ordinea zilei. Să încercăm să vedem dincolo de aparenţe, să pătrundem în adâncul lucrurilor, să nu ne mulţumim doar cu ce ni se dă sau ni se spune.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 25 GEMENI
UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI
Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN  – 5 SCORPION
UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII
Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top