17 iunie 2013

Astăzi, puţin înainte de ora de răsărit Luna trece în semnul Balanţei, în acest fel practic toate planetele fiind peregrine, doar Jupiter se află în exil şi Neptun în domiciliu – acest fapt ne spune că ne este dificil să ne concentrăm, că ne lăsăm dominaţi mai mult de ideile altora, că ne irosim de multe ori timpul. De aceea avem neoie de un program bine gândit, care ar trebui urmat pas cu pas. Apoi odată aflată în acest semn, Luna – guvernatoarea zilei de astăzi, activează cuadratura Uranus Pluton, prin opoziţia cu Pluton şi cuadratura cu Uranus, din acest motiv suntem deosebit de radicali, intransigenţi chiar, iar de aici până la izbucniri emoţionale de orice fel nu este decât un pas.
În plus Luna formează cuadratură şi cu Lilith, aspect crescător, care ne afectează mai ales la primele ore ale zilei, care ne determină să avem o stare interioară de nemulţumire, de multe ori simţind că nu suntem apreciaţi.Lucrurile din jurul nostru ne pot fi de folos în multe privinţe, dar depinde de noi cât de înţelept le folosim. Uneori trebuie să le păstrăm şi să le îngrijim, alteori trebuie să ştim să renunţăm la ele sau să le transformăm în altceva care ne foloseşte. Ştiinţa folosirii lucrurilor din această lume are limitele ei, dar continuu putem descoperi noi posibilităţi, până când vom înţelege că avem dreptul să folosim tot ce este, dar că putem să ajungem să depindem cât mai puţin de ceea ce vedem în exterior.
Tot astăzi Marte şi Uranus formează un frumos sextil crescător, care ne ajută să avem acţiuni eficiente, să fim mai activi decât deobicei. Marte din Gemeni şi Uranus din Berbec, sunt într-un sextil foarte interesant, pentru că Uranus este în domiciliul lui Marte iar Marte în semnul de trigonocraţie uranina Gemenii de citit Aspectul zilei. De aici pot apare combinaţii şi acţiuni extrem de surprinzătoare, în sensul că lucruri probabil de multe ori neaşteptate se pot întâmpla, tocmai pentru a ne răsturna ideile învechite şi a permite unui nou suflu să intre în viaţa noastră.
Astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Învăţaţi că omul devine ceea ce are în vedere să devină. Dacă îşi repetă suficient de mult timp că este un mizerabil neputincios, el devine mizerabil şi neputincios. Dacă, dimpotrivă, îşi spune că este stăpânul vântului, al pământului dar mai ales propriul lui stăpân, el devine stăpânul vântului, al pământului şi descoperă că poate fi propriul lui stăpân. Şi dacă îşi spune să fie Dumnezeu, el va deveni Dumnezeu. Meditaţi pe orele planetare ale Lunii la toate acestea.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 27 GEMENI
UN GRĂDINAR ÎNGRIJIND PALMIERI ÎNALŢI
Daca te înconjori de lucruri artificiale, rişti să sufoci acele calităţi naturale cu care ai fost înzestrat, şi pot fi afectate aspecte esenţiale ale vieţii. Mai mult, lucrurile artificiale nu-ţi vor putea oferi niciodată acea frumuseţe simplă pe care ţi-o oferă natura. De aceea, elementele naturale ale vieţii tale au nevoie de atenţie ca să se dezvolte firesc şi să te bucuri de o sănătate deplină şi de tot ce ţi-a dăruit natura.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII  – 1 BALANŢĂ
UN FLUTURE DESAVIRSIT, CONSERVAT PENTRU ETERNITATE INTR-UN AC
Trecutul s-a dus si nu mai poate fi schimbat. Viitorul va veni, si nu este inca tangibil. Dar el depinde de ceea ce faci tu Acum si Aici. Astfel, Prezentul este singurul care conteaza, deci concentreaza-te asupra clipei prezente ca sa o faci cit mai frumoasa pentru toti.
 
ASPECTELE ZILEI
Marte în semnul Gemenilor în sextil cu Uranus în semnul Berbecului
Acest aspect amplifică în fiecare dintre noi dorinţa de a participa la evenimente originale, spectaculoase, periculoase. Avem mult curaj şi o stare de spirit capabilă să ne ajute să ne forţăm toate calităţile fizice pentru a duce la împlinire un ideal sau pentru a iniţia o acţiune importantă pentru noi, sau în care credem cu tărie. Energia nervoasă este bună şi ne ajută să decidem rapid, original, să fim pe fază cum se spune. În schimb la fiecare dintre noi există o doză mare de individualism.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top