18 iunie 2013

Fiecare dintre noi resimte aceste zile influenţa benefică a conjuncţiei dintre Soare şi Jupiter care se formează mâine seară. De câteva zile primim semnale, suntem ajutaţi sau sprijiniţi în ceea ce facem. Poate mulţi dintre noi simt dificultăţi, este doar o aparenţă, de fapt sunt rezolvări importante a unor probleme sau situaţii subtile, a căror înţeles nu-l înţelegem acum.
Astăzi Luna se află în semnul Balanţei şi la ora 22.56 formează conjuncţie cu steaua fixă Spica, în casa a VIII a. Despre steaua Spica se spune că amplifică calităţile spirituale şi elevează intelectul. De fiecare dată când se formează această conjuncţie, avem posibilitatea de a înţelege nevoile spiritului nostru şi de a putea pune în practică ceea ce este necesar pentru împlinirea lor.
Conjuncţia cu Luna ne poate permite să ne consolidăm sănătatea şi să ne stabilim pacea şi armonia interioară.
Apoi evenimentele care vor avea loc ar trebui să ne facă să renunţăm la fixaţii şi blocaje, limitându-ne acţiunile greşite şi blocând acele relaţii care nu ne mai sunt necesare sau ne sunt defavorabile.
Chiar dacă nu reuşim să fim atât de buni pe cât ne dorim ori nu reuşim să iubim pe cât ne propunem, faptul că avem dorinţa în interior are o semnificaţie profundă pentru Viaţă. Experienţa ne arată continuu că nu reacţionăm cum dorim, ci cum putem. Am vrea să nu ne temem, dar teama apare. Am vrea să nu ne irităm, dar iritarea se resimte în mintea noastră. Totul este să ştim că acest lucru este firesc. Şi să ştim că disperarea ce ne poate cuprinde în caz de nereuşită este semnul unei dorinţe puternice de reuşită.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Credinţa e un risc al raţiunii; dar nicidecum o anulare, ci dimpotrivă o iluminare a ei. E o absolvire a sufletului într-un dincolo al lumii acesteia, în modul divin al existenţei. Conştient de aceasta dezamăgire, fără să fii mort deloc şi în lume, experimentezi, trăieşti, la intensităţi nebănuite sentimentul libertăţii spiritului. De fapt la mijloc e o înviere a spiritului pe planul şi la nivelul raţiunii divine a existenţei şi teroarea acestei lumi sensibile. Acum scapi de frică. Lumea nu se mai poate atinge decât de temniţa ta biologică – noua ta realitate, de o evidenţă absolută, scăpându-i cu desăvârşire.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 28 GEMENI
SOCIETATEA DECLARÂNDU-L FALIMENTAR, UN OM PĂRĂSEŞTE SALA DE JUDECATĂ
Uneori trebuie să ştii să admiţi că ai greşit sau că soluţia propusă de tine nu este cea mai bună, şi să accepţi deciziile celorlalţi. Viaţa în societate implică să ştii să respecţi şi ideile altora, iar dacă ai idei diferite, să fii gata să suporţi consecinţele în caz că ideile tale îi afectează pe alţii. Dar întotdeauna poţi reveni şi poţi adopta idei şi atitudini mai bune.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE  –  13 GEMENI
UN PIANIST DE RENUME MONDIAL, DAND UN CONCERT
Fiecare om are aptitudinile si talentele sale, dar important nu este ce ai, ci mai ales cum folosesti ceea ce ai. Daca stii sa-ti pui talentul si abilitatile in serviciul celorlalti, oferindu-le astfel tot ce poti oferi mai bun, atunci viata ta poate fi plina de succes si bucurii care se revarsa asupra tuturor. Depinde de tine sa pui in valoare bogatia pe care o stapanesti si pe care nu ti-o poate lua nimeni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top