19 iunie 2013

Astăzi ziua începe printr-un frumos trigon Soare Lună, care aduce armonie şi echilibru, dar şi dedicare. Apar conjuncturile necesare pentru a reflecta la ceea ce se înâmplă în viaţa noastră, iar ele nu trebuie ratate pentru că sunt OPORTUNITĂŢI. De aceea am şi postat atât de târziu, am avut ocazia să reflectez la multe, să mă redescopăr şi să analizez ceea ce este greşit în comportamentul meu, atât sociual cât şi personal. Mai mult decât arât suntem oarecum forţai să ne ascultăm vocea sufletului şi să fim atenţi la mesajele pe care le primim. Intereresantă şi subtilă zi, mai mult decât atât este nevoie să înţelegem drumul parcurs, iar tot ceea ce facem trebuie supus verificării. Este indicat să ne odihnim, să ne relaxăm, să avem grijă de cei apropiaţi, să fim buni şi îngăduitori, putând să ne debarasăm de ceea ce nu ne este util.De fapt la nivelul nostru profund şi subtil au loc înnoiri obligatorii. De aceea este posibil să avem o ultimă şansă sau să fim chiar obligaţi să ne folosim studiile şi cunoştinţele acumulate pentru a ne atinge idealurile sau pentru a lupta pentru scopuri nobile. Va trebui să privim viaţa din perspectiva iubirii faţă de semenii noştri, comunicând şi făcându-ne cunoscute ideile înalt spirituale. Mai poate fi vorba de maturizarea emoţiilor, de stabilitatea sigură şi lentă în viaţa personală.
Este posibil ca să avem momente de confuzie, mai ales în jurul prânzului, create în special de aprecierea subiectivă a situaţiilor, acest lucru implicând şi devierea de la programul zilnic sau a  renunţarea cu prea mare uşurinţă la scopurile urmărite. Este bine să ne controlăm pornirile de moment, mai ales pentru a evita erorile. E adevărat că totul are un preţ, dar întotdeauna preţul e relativ. Când ne urmăm visele, putem lăsa impresia celorlalţi că suntem nefericiţi şi nenorociţi. Dar ce gândesc ceilalţi nu e important. Importantă e bucuria din inimile noastre.
Apoi la ora 10.10 are loc conjuncţia anuală dintre Soare şi Jupiter despre care puteţi citi mai mult la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-fiecare-zodie-legate-de-conjunctia-jupiter-soare-din-semnul-gemenilor.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Actioneaza repede dupa ghidarea pe care o primesti din partea îngerilor ( sau intuiţiei – dar pentru a avea răspunsul corect trebuie să le ceri ajutorul). Accepta oportunitatile si actioneaza  imediat. Ajutorul angelic este infinit si nelimitat – nu poti sa il consumi sau sa te situezi în afara lui. Nu poti sa ceri « prea mult », cu toate că Ingerii sunt fericiti sa iti daruiasca fara limite. Cu cat mai repede actionezi, cu arat mai repede vei primi asistenta !
Adu-ti aminte:
Sarbatoreste-te pe tine acela care esti in acest moment. Lasa orice judecati critice sau ganduri negative despre tine sau viata ta şi despre altii. Lasă-te in mainile Ingerilor pentru vindecare. Chiar si pentru cateva momente, lasa sa plece tot ce nu reprezintă iubire pentru persoana ta si alungă toate tensiunile  care te inconjoara. In acest moment de detaşare, mult mai multe pot sa faca pentru tine Ingerii decat poti sa faci tu insuti. Accepta-te pe tine insuti pentru a face alegerea de iubire si increde-te Ingerilor. Multumeste Ingerilor pentru asistenta. Pune-ti dorinta de a adanci relatia cu Ingerii.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 29 GEMENI
PRIMA MIERLĂ A PRIMĂVERII CÂNTĂ DINTR-UN VÂRF DE COPAC
Poţi fi un om care trăieşte în virtutea inerţiei, ca toţi ceilalţi, fără să aduci vieţii nimic nou, dar poţi fi şi mai mult, un om gata să le ofere celorlalţi impulsuri noi, modele de urmat, daruri din creaţia ta. Ceea ce admiri la alţii se poate manifesta şi în tine, şi atunci trebuie să fii la înălţime.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR  –  22 RAC
O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE
Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în conjuncţie cu Jupiter în Gemeni
Este un aspect care ne aduce dezvoltare, creştere expansiune. Şi aici trebuie înţelese şi acceptate şi conotaţia de exces a acestor cuvinte. În general suntem optimişti şi reuşim ceea ce ne propunem, fiind un aspect foarte favorabil oricăror proiecte. Avem un spirit de observaţie foarte dezvoltat, simţul umorului şi o mare bucurie de  trăi.
Ea favorizează relaţii noi, dorinţa de a ne perfecţiona şi a ne îmbogăţii pe toate planurile, promisiuni de elevare mai ales la nivel material, dar şi la nivel subtil adică de a ne conştientiza calităţile şi valoarea.
Pot apare câştiguri financiare şi multă protecţie în tot ceea ce facem.
În general vor fii susţinute toate acţiunile, tot ce este legat de dinamică şi activitate. Cea mai puternică dezvoltare poate să o aibă comerţul cu străinătatea, călătoriile şi studiile înalte.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top