20 iunie 2013

Au fost câteva zile destul de pline, dar agitate, viaţa pare să ne prindă în şuvoiul ei, limitând de numeroase ori dorinţa noastră de a fi noi înşine, de a ne bucura de momente de intimitate cu sufletul nostru.
Astăzi se pare că ar trebui să lăsăm mintea să se odihnească puţin şi ne lăsam conduşi de intuiţie sau pur şi simplu să ne abandonăm. Este evident că cuadratura pe care Luna o face cu Junona, are o mare putere asupra noastră, scoţând la lumină toate resentimentele, toate temerile, punând degetul pe răni, mai ales în plan relaţional.
În acest context nu trebuie să ne pierdem controlul sau să ne panicăm în faţa unor situaţii mai ciudate, ele vin în întâmpinarea noastră tocmai pentru a ne face să ne vedem chipul din oglindă, să înţelegem că tot ce ne înconjură este o reflexie a ceea ce suntem şi simţim, dar mai ales a ceea ce gândim.
Astăzi vom resimţim la nivel interior o profundă dorinţă de adevăr şi moralitate, probabil datorată în mare parte cuadraturii dintre Chiron aflat în mişcare aparent retrogradă în Peşti şi a lui Marte în Gemeni, dar şi din cauza poziţionării Lunii în conjuncţie cu Nodul Nord. Va trebui să înţelegem că nu este bine să-i judecăm pe cei din jur, pentru că în această perioadă vom trăi şi noi aceleaşi sentimente, acelea de a fi judecaţi; să înţelegem că trebuie să avem răbdare cu oamenii să le ascultăm când îşi exprimă adevăririle interioare.
Dar pentru asta trebuie să renunţăm la prejudecăţi şi dorinţe subiective, şi trebuie să învăţăm să vedem lucrurile în ansamblu, ridicându-ne mai presus de viziunea limitată a omului obişnuit.
Trebuie să recunoaştem ce ne dorim cu adevărat şi să întâmpinăm cu bucurie prilejurile care ne apropie de idealurile noastre. Teama de eşec sau frica de schimbare ne vor aduce peste ani regretul că nu am încercat şi altă cale sau alt drum, chiar dacă acum ne pare dificil.
Avem o vitalitate puternică, dar foarte important, aceasta o vom folosi în scopul transformării noastre profunde, sau a unor schimbări radicale. Evenimentele care vor avea loc sunt bulversante, dar cu îndrăzneală şi reformă viguroasă, se pot transforma în favoarea noastră, aducând chiar bogăţie. Oricum trebuie să fim extrem de vigilenţi şi corecţi, să finalizăm ceea ce începem şi să nu ne lăsăm atraşi de dorinţa de a amâna lucrurile.
Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lăsaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor – Saorele se află în grad anaretic, sub influenţa lui Jupiter.
Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.
În această zi se activează forţe spirituale superioare.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Cel mai Înalt Gând este întotdeauna acel gând care conţine bucurie. Cele mai Clare Cuvinte sunt acele cuvinte care conţin adevărul. Cel mai Măreţ sentiment este acel sentiment pe care-l numiţi dragoste.
Bucurie, adevăr, dragoste.
Acestea trei sunt surori şi una te duce întotdeauna la cealaltă. Nu con­tează ordinea în care sunt aşezate.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 30 GEMENI
O PARADĂ DE FRUMOASE ÎN COSTUME DE BAIE, ÎN FATA MULŢIMII DE PE PLAJĂ
Frumuseţea superficială poate fi atractivă pentru moment, şi poate trezi în mulţi dorinţa de a-şi cultiva propria frumuseţe. Dar nu uita că adevărata frumuseţe este aceea care face viaţa în ansamblu mai frumoasă, şi în fiecare om există o latură minunat de frumoasă, pe care trebuie să ştii să o vezi când îl priveşti. Nu degeaba se spune că frumuseţea stă în ochiul privitorului.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER  –  22 RAC
O FEMEIE AŞTEPTÂND O CORABIE
Unele lucruri nu se pot împlini instantaneu. Trebuie să înveţi să ai răbdare, să aştepţi împlinirea lor, păstrând mereu vie imaginea împlinirii. De fapt, nu ştii niciodată când se va împlini ceea ce visezi. În multe cazuri trebuie să acţionezi pentru a ajunge la împlinire, şi atunci pare să fie cel mai frumos, căci eşti sigur că, dacă faci tot ce depinde de tine, ajungi la ţintă. În alte cazuri nu ai aceeaşi siguranţă, fiindcă ai senzaţia că împlinirea depinde şi de alţii. De fapt, tot de tine depinde. Când eşti pregătit cu adevărat, dorinţa ţi se îndeplineşte.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top