22 iunie 2013

Ziua de astăzi prin conjuncţia Soare Lilith, ne vorbeşte despre credinţa în propriile noastre puteri, versus provocări; ne arată că putem realiza totul şi că ne putem aştepta la orice. Este vorba de o regenerare profundă a fiinţei noastre, regenerare care face să se restabilească în noi armonia distrusă.
Apoi se poate spune că ziua de astăzi ne aduce un mod generos, chiar exagerat de a privi lucrurile şi oamenii. Este şi o zi potrivită pentru a lua decizia de a ne continua viaţa într-un mod cât se poate de armonios căutând calea spre spiritualitate, dacă încă nu am găsit-o.
Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesară doar experimentarea lor, pentru a şti cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când vom înţelege, ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, învăţând să evaluăm mult mai lucid conjuncturile şi oamenii cu care colaborăm. Evenimentele pe care le trăim în aceste momente pot pare dificile, dureroase, pentru că ne cer renunţare, sau revizuirea atitudinii.
Din punct de vedere al sănătăţii se poate constata o acţiune destul de intensă asupra sistemului circulator, o mai mare presiune a sângelui şi o intensificare a activităţii ficatului. De aceea poate ar fi prudent să avem o dietă bogată în fructe şi evitarea pe cât posibil a excitantelor şi alcoolului.
Mai multe despre acest aspect puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-conjunctia-soare-lilith-din-semnul-racului-din-22-iunie-2013.
Apoi astăzi Ceres trece în semnul Leului, de unde aduce mai multă atenţie spre educarea şi viaţa copiilor, dar şi spre rezultatele concrete ale muncii noastre şi eforturilor depuse.
Venus este în conjuncţie cu Vesat în semnul Racului, conjuncţie importantă pentru că ne ajută enorm să înţelegem ce anume avem de făcut din punct de vedere al vieţii noastre spirituale, care ajută la vindecările unor răni mai vechi şi ne deschide un nou ciclu legat de idealurile noastre cele mai înalte, adică acele idealuri care trebuie neapărat împlinite în această viaţă.
Să nu uităm că ne apropiem de Sînziene şi Rusalii, care sunt însoţite de Lună Plină, momente în care provocările şi forţele răului pot atinge proporţii înfricoşătoare. De aceea rugăciune şi pacea sufletească sunt de un real folos. Mai multe despre importanţa şi influenţa acestor sărbători asupra vieţii noastre puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/rusaliile-si-calusul-protectie-impotriva-lor-sanzienele-dragaica-sau-noaptea-sfantului-ioan-mosii.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Trecutul s-a dus şi nu mai poate fi schimbat. Viitorul va veni, şi nu este încă tangibil. Dar el depinde de ceea ce faci tu Acum şi Aici. Astfel, Prezentul este singurul care contează, deci concentreaza-te asupra clipei prezente ca să o faci cât mai frumoasa pentru toţi.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 1 RAC
PE UN VAPOR, MARINARII COBOARĂ VECHIUL STEAG PENTRU A ÎNĂLŢA UNUL NOU
Când începi o etapă nouă, toată atenţia ta trebuie să fie îndreptată către ea. Nu are rost să începi ceva nou, dar tot cu gândul la ceea ce a fost, sau regretând ce ar fi putut să fie dacă ai fi ales altceva. Dacă ai pornit pe un anumit drum, spre o anumita ţintă, mergi înainte cu toată energia, nu şchiopăta şi nu te răsuci să mai priveşti îndărăt: sunt destule de văzut în faţa ta.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN –  5 SCORPION
UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII
Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top