24 iunie 2013

Astăzi se sărbătoreşte naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, numai pentru Fecioara Maria şi Sfântul Ioan sunt serbate zilele de naştere cât şi alte evenimente din viaţa lor, ziua aceasta de naştere a fost stabilită cu 6 luni înainte de naşterea Mântuitorului Iisus, ceea ce semnifică că suntem la jumătatea anului, în forţa lui, de aceea este un moment important de analiză a activităţilor începute în acest an, dar şi a celor pe care ni le-am propus de anul trecut, din 24 iunie. Ziua de astăzi este denumită Lunea Sfântului Duh şi se serbează Sfânta Treime; în popor se sărbătoreşte Drăgaica sau Sânzienele, fiind de fapt o serbare a recoltelor, a împlinirii, a bucuriei pământului. Mai multe despre această sărbătoare puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/rusaliile-si-calusul-protectie-impotriva-lor-sanzienele-dragaica-sau-noaptea-sfantului-ioan-mosii.
Din punct de vedere astrologic, ziua de astăzi este guvernată de Lună, ea are o forţă deosebită pentru că cuntem în săptămâna Lunii dar şi în lunea Sfântului Duh, altfel, poziţionată în semnul Capricornului este în exil, ceea ce semnifică că nu sesizăm influenţa ei foarte uşor, însă ea acţionează la nivel subtil, trezind în adâncurile sufletului nostru  o multitudine de stări şi senzaţia care se vor exterioriza peste câteva zile.
Apoi Luna este în conjuncţie cu Pluton, ceea ce îi dă o forţă extrem de puternică, dar aşa cum spuneam mai sus lucrând în adâncurile şi străfundurile fiinţei noastre, fiind prea puţin conştienţi şi prezenţi de acest fapt.
Luna este şi în cuadratură cu Uranus şi opoziţie cu Mercur, de aceea comunicarea funcţionează greoi, chiar dificil, lăsându-ne pradă senzaţiilor de moment, dorinţelor şi emoţiilor negative. Este important ca întreaga atenţie să o acordăm sufletului nostru, aici sextilul lui Chiron şi al Nodului Nord cu Luna ne ajută să descoperim bogăţii nebănuite în interiorul sufletului, să ne înţelegem nevoile spirituale, să descoperim care este cauza reală a problemelor cu care ne confruntăm, căci ceilalţi sunt doar o oglindă a ceea ce se află în interior. Aşa că tot ceea ni se dezvăluie astăzi prin relaţii sau evenimente generate de cei din jur, sunt imagini reflectate din propriul suflet, oglindite tocmai pentru a le înţelege şi rezolva, în primul rând în interiorul nostru.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
În loc sa te judeci, începe să te accepţi  pe tine însuţi cu toate imperfecţiunile, cu toate slăbiciunile, cu toate greşelile şi eşecurile. Nu îţi cere să fii perfect. Aceasta înseamnă să ceri ceva ce nu este cu putinţă; te vei simţi frustrat.
La urma urmei, eşti o fiinţă omeneasca.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 3 RAC
UN EXPLORATOR ARCTIC MÂNĂ UN REN PRIN CANIOANE DE GHEAŢĂ
Dacă ai pornit spre un obiectiv important, trebuie să mergi înainte cu răbdare, învăţând să depăşeşti obstacolele unul câte unul. Nu ai de ce să te opreşti, şi în fiecare zi poţi să înaintezi pe drumul ales, ajutându-te de tot ce ai la dispoziţie şi ţi-ai pregătit tu însuţi pentru această acţiune. Se poate ca obiectivul să fie important doar pentru tine, să fie doar o ţintă pe care ţi-ai propus s-o atingi doar ca să te depăşeşti pe tine însuţi. În asemenea cazuri, nu trebuie să aştepţi nimic de la ceilalţi.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII –  12 CAPRICORN
UN NATURALIST PREZENTÂND ASPECTE REVELATOARE, PUŢIN CUNOSCUTE, ALE VIEŢII
Legile naturii au demonstrat dintotdeauna o perfecţiune pe care oamenii caută să o înţeleagă şi să o folosească. Multe secrete sunt încă ascunse şi urmează să fie descoperite, iar unele au fost deja descoperite dar sunt cunoscute de putini, şi sunt folosite de încă şi mai puţini, fiindcă orice cunoaştere poate fi valorificată numai de către aceia care o acceptă şi o aplică în mod consecvent. De aceea merită să fii mereu deschis la lucrurile pe care natura ţi le poate dezvălui chiar dacă nu le-ai citit în cărţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top