25 iunie 2013

Astăzi până la ora 10.30 Luna este fără direcţie, fiind totuşi sub influenţa opoziţiei cu Venus, motiv pentru care starea de bună dispoziţie ne poate lipsi şi în plus suntem lipsiţi de încredere în propriile resurse şi calităţi. De aceea cel mai potrivit ar fi să ne concentrăm pe rezolvarea problemelor administrative.
După ora 10.30, Luna trece în semnul Vărsătorului, de unde priveşte cu un ochi critic la tot ceea ce este în jur. Apoi prin cuadratura cu Saturn retrograd, face că noi să decidem schimbări importante legate de anumite acţiuni sau idei pe care le avem. Chiar dacă pare o tensiune, cred că este un aspect constructiv, căci de multe ori avem nevoie de o lucidiatae împinsă le aextrem pentru a evalua corect conjuncturile din jurul nostru.
Marte, guvernatorul zilei se apropie de steaua Bellatrix, ceea ce-i conferă o şi mai mare ambiţie şi forţă, curaj de multe ori împins la extrem. Datorită acestei conjuncţii se pot declanşa furtuni sau pot apare situaţii neprevăzute, accidente, mai ales rutiere, sau cele prin care este forţată o situaţie, riscând mai mult decât este cazul.
În momentul în care ne simţim ameninţaţi, avem prilejul să descoperim că teama nu este atât din cauza pericolului iminent sau imaginar, ci mai ales fiindcă ne-am pus într-o situaţie vulnerabilă sau inadecvată faţă de propriile noastre principii. Soluţia este să ieşim din aceasta situaţie, să facem schimbările necesare în viaţa şi în concepţia noastră, astfel încât pericolul să nu ne poată atinge. Nu este vorba atât să ne  pregătim apărarea sau să ne ascundem, ci pur şi simplu să trecem într-o stare nouă, în care pericolul respectiv să nu mai aibă nici o putere.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Iubirea, este un cuvânt atât de mic pentru o multitudine de sentimente. Sau poate că noi oamenii ne-am învăţat să iubim diferit, în funcţie de meritele sau irearhia fiecăruia. Dar oare ea nu este unică, imensă, de fapt infinită şi vindecătoare?
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 4 RAC
O PISICĂ, CERTÂNDU-SE CU UN ŞOARECE
Nici un conflict nu este obligatoriu, şi nimeni nu este obligat să intre în contradicţii cu altcineva. Dacă se întâmplă aşa ceva, este fiindcă aşa doreşte cel care împinge lucrurile în această direcţie, sub pretextul nemulţumirii, enervării, frustrării sau a oricărui alt sentiment negativ pe care preferă să-l arunce în spinarea altcuiva. Dar o asemenea atitudine face mai mult rău decât bine dacă nu-l ajută pe om să depăşească starea de tensiune ca să găsească, la problema care a iscat tensiunea, şi soluţia care este în folosul tuturor.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE –  18 GEMENI
DOI CHINEZI VORBIND CHINEZA, ÎNTR-O MULŢIME OCCIDENTALĂ
Uneori pare dificil să găseşti pe cineva care să gândească la fel ca tine, să vorbească pe limba ta. Dar confruntarea cu oamenii care gândesc altfel este o experienţă în care avem de învăţat unii de la alţii, şi avem prilejul să exprimăm ceea ce gândim pe înţelesul celorlalţi. Cu cât gândirea noastră este mai clară şi mai sinceră, mai deschisă spre binele comun, cu atât ne va fi mai uşor să ne facem înţeleşi de ceilalţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top