26 iunie 2013

Astăzi au loc mai multe evenimente astrologice importante. O să le tratez în ordine cronologică. Primul este trecerea lui Jupiter din semnul de exil al Gemenilor în semnul de exaltare al Racului; o schimbare de vibraţie importantă care aduce modificări în viaţa noastră, în primul rând ca stare în sine. La ora 4.40 a avut loc acest tranzit, care va dura un an de zile, timp în care tot ce ne vorbeşte despre valorificarea în prezent a tot ceea ce este bun din trecut. Despre acest ingre voi scrie un articol separat.
Apoi de la ora 16.08, Mercur trece la mişcarea aparent retrogradă în semnul Racului, după aproximativ 5 zile de staţionare. El va rămâne retrograd până în 20 iulie, iar conjuncţia inferioară cu Soarele se va forma, tot în semnul Racului în 9 iulie. Mai multe despre influenţa asupra noastră a mişcării retrograde a planetei Mercur puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/mercur-retrograd. În orice caz poziţionat în semnul Racului, Mercur va activa trecutul, va aduce în prezent infrmaţii legate de rădăcinile noastre, ne va determina să înţelegem anumite relaţii cu familia, cu părinţii, orientându-ne atenţia preponderent spre viaţa personală.
Apoi Soarele formează trigon cu Saturn retrograd dar şi cu Neptun tot retrograd, practic formându-se pe cerul astral o superbă Piramidă de apă, configuraţie care ne ajută să putem intra mai uşor în relaţie cu Divinitatea, cerând ajutorul necesar pentru a ne duce la bun sfârşit proiectele şi idealurile.
Privit strict material, acest aspect ne creează o stare de iluminare şi de detaşare, în care putem descoperi noi valenţa ale personalităţii noastre, acţionând cu compasiune şi iubire, fiind mult mai înţelegători şi concesivi. De aceea toate acţiunile care au la bază credinţa şi dedicarea vor reuşi cu foarte mare uşurinţă, aducând prosperitatea necesară unei vieţi armonioase.
Ar trebui să ţinem cont de intuiţie şi să acţionăm, fără a ne lăsa cuprinşi de reverii fără sens.
Trebuie să avem grijă de corpul nostru. Este  templul Sfântului Duh şi merită respectul şi afecţiunea noastră. Trebuie să folosim în modul cel mai bun trupul nostru. Trebuie să luptăm pentru visele noastre şi să concentrăm eforturile noastre pentru acel sfârşit. Dar nu trebuie să uităm niciodată că viaţa este făcută din mici plăceri. Au fost puse aici pentru a ne încuraja, pentru a ne asista în căutarea noastră şi pentru a ne aduce momente de pauză în bătăliile cotidiene.
Nu e un păcat să fim fericiţi. Nu e nimic greşit în asta – din când în când – să încălcăm regulile privind dieta, somnul si fericirea.
Nu te critica dacă – o dată, din când în când – pierzi timpul cu lucruri mărunte. Acestea sunt micile plăceri care ne stimulează.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Spune maestrul: “Relaxează-te un pic. Nu e uşor. Avem o nevoie naturală de a face întotdeauna lucrul corect, şi credem că-l putem face lucrând fără încetare. E mult mai important să încercăm, să eşuăm, să ne ridicăm şi să încercăm din nou. Dar să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne ajute. În mijlocului unui efort mare, să ne privim, să-I permitem să se arate şi să ne călăuzească. Câteodată să-I permitem şi să ne ţină în braţe.”
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 5 RAC
LA O TRECERE PESTE CALEA FERATĂ, UN AUTOMOBIL E LOVIT DE UN TREN
În anumite puncte de pe drumul tău trebuie să ştii să dai prioritate colectivităţii. Dacă ideile tale sunt diferite de ale majorităţii, nu este neapărat nevoie să intri în conflict cu toţi ceilalţi. Poţi să aştepţi până când şi ei vor fi gata să accepte noile idei, sau până când vor trece într-o stare mai receptivă. Găsirea momentului potrivit cere răbdare şi discreţie, ca să poţi trece de răscrucile periculoase.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  24 RAC
O FEMEIE ŞI DOI BĂRBAŢI NAUFRAGIAŢI PE O INSULIŢĂ DIN MĂRILE SUDULUI
Când ai de ales între două direcţii şi ambele sunt la fel de tentante, este o încercare a puterii tale de a lua decizii juste. Nimeni nu te poate ajuta cu adevărat, fiindcă orice decizie pe care o iei îţi aparţine, chiar şi atunci când ea pare să fie sugerată sau impusă de altcineva. Ascultă-ţi inima şi alege direcţia în care ştii că îţi vei găsi pacea.
 
ASPECTELE ZILEI
Soarele în Rac în trigon cu Saturn în mişcare aparent retrogradă în Scorpion
Acest aspect, chiar dacă este armonios, aduce restricţii ale egoului, fiind necesară conştientizarea necesităţii modelării personalităţii. Partea frumoasă este că ne aduce aptitudini organizatorice, o bună coordonare, dar şi asumarea unor noi responsabilităţi.
Se poate vorbi de maturitate, de creştere a potenţialului spiritual, de structurare corectă.
În plus în plan material se pot rezolva sau măcar înţelege probleme importante.
 
Soarele în Rac în trigon cu Neptun în mişcare aparent retrogradă în Peşti
Acest aspect ne aduce în fiecare an momente magice, de aducere aminte a ceea ce avem de făcut, mai exact a planurilor pe care ar trebui să le realizăm în această viaţă. Este o stare de idealism, reverie şi visare, fără evenimente majore, de aceea mulţi dintre noi nu sesizăm clipele magice care ni se oferă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top