27 iunie 2013

Până la ora.12.00, Luna este fără direcţie, de aceea ne este dificil să ne concentrămunilor practice, concrete, materiale. Sunt de evitat întâlnirile de afaceri şi semnaraea contractelor, călătoriile şi investiţiile.
Apoi astăzi Venus părăseşte semnul Racului pentru a trece în zodia Leului, de aici amplifică mult orgoliile, jocurile de interese, dar ne ajută să lucrăm cu noi înşine, să ne cizelăm, să fim mai interesaţi de frumuseţea noastră interioară dar şi de cea exterioară. Din cauza acesteia din urmă vom fi tentaţi să chletuim mai mult pe mici fleacuri, haine sau alte accesorii, care până la urmă se dovedesc inutile, doar că ne schimbă starea.
Luuna are în a doua parte a zilei numai poziţii armonioase, ceea ce ne ajtă să fim extrem de receptivi, intuitivi şi plini de compasiune pentru cei din jur. Trigonul cu Soarele este puternic şi face ca tot ceea ce este în jurul nostru să fie corect perceput şi înţeles.
Este posibil să încercăm să experimentăm noi modalităţi de comunicare cu cei cu care colaborăm sau să descoperim că puterea noastră mentală este nemărginită, ea putând să ne aducă starea de sănătate şi de linişte sufletească care ne este atât de necesară.
Credinţa în propriile noastre puteri ne arată că putem realiza totul şi că ne putem aştepta la orice. Este vorba de o regenerare profundă a fiinţei noastre, regenerare care face să se restabilească în noi armonia distrusă.
Apoi se poate spune că ziua de astăzi ne aduce un mod generos, chiar exagerat de a privi lucrurile şi oamenii. Este şi o zi potrivită pentru a lua decizia de a ne continua viaţa într-un mod cât se poate de armonios căutând calea spre spiritualitate, dacă încă nu am găsit-o.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Nu este nevoie de nici un război, de nici o lupta; nu este nevoie nici de gelozie, nici de ura. Viata este atât de scurta, iubirea este atât de preţioasă… Iar atunci când poti sa iti umpli viata de iubire, de armonie, de bucurie, când poti sa o transformi intr-o poezie si ratezi, esti singurul raspunzator de acest lucru, tu si nimeni altcineva.
Este doar o problema de intelegere; o pura intuitie este suficienta pentru a nu te lasa târât de fortele intunericului, ale negativitatii, ale distrugerii. Doar putina atentie este necesara pentru a te devota creativitatii, iubirii, sensibilitatii, si pentru a transforma aceasta viata intr-un cântec – astfel incât viata sa fie un dans, iar moartea sa fie numai un punct culminant al acestui dans; astfel incât sa traiesti total si sa mori total, fara sa te plângi, ci cu deplina gratitudine si multumire fata de intreaga existenta. (OSHO)
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 6 RAC
PĂSĂRELE CĂPTUŞINDU-ŞI CUIBURILE
Ceea ce îţi doreşti se va întâmpla mai devreme sau mai târziu, dar este nevoie şi de un efort din partea ta, susţinut de credinţa ta în împlinire. Pregăteşte-te din timp pentru această împlinire, pregăteşte în viaţa ta locul pentru lucrurile minunate care urmează să vină. Este cel mai bun mod de a ajuta la împlinire.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER –  1 RAC
PE UN VAPOR, MARINARII COBOARĂ VECHIUL STEAG PENTRU A ÎNĂLŢA UNUL NOU
Când începi o etapă nouă, toată atenţia ta trebuie să fie îndreptată către ea. Nu are rost să începi ceva nou, dar tot cu gândul la ceea ce a fost, sau regretând ce ar fi putut să fie dacă ai fi ales altceva. Dacă ai pornit pe un anumit drum, spre o anumita ţintă, mergi înainte cu toată energia, nu şchiopăta şi nu te răsuci să mai priveşti îndărăt: sunt destule de văzut în faţa ta.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top