28 iunie 2013

Astăzi Luna din semnul Peştilor ne face mai contemplativi, mai meditativi, mai interiorizaţi. Avem capacitatea de a anticipa ceea ce avem de făcut cu condiţia să ne dezvoltăm credinţa şi să cerem ajutor divin, când avem nevoie de a vedea în perspectivă.
Mai ales dimineaţă există tendinţa de a judeca lucrurile dar şi dorinţa extrem de puternică de a face transformări, de a schimba ceva în viaţa noastră.
Este important că seara să ne stăpânim emoţiile să nu reacţionăm sub impulsul momentului sau al fricii căci vor apare tensiuni nedorite sau chiar neaşteptate care  vor strica atmosfera armonioasă.Astăzi cred că trebuie sa ne dezvoltăm cat mai mult posibil capacitatea de a percepe viata si lucrurile, să achiziţionăm cunoştinţe solide. Problemele intervin atunci când rămânem la stadiul cunoştinţelor acumulate fără a merge mai departe.
În următoarele treizeci de zile vă propun, dacă doriţi, să descoperiţi modalităţi de a găsi simplitatea în orice vi se întâmplă. Pe o perioada de treizeci de zile, descoperiţi căi de a deveni simpli şi veţi înţelege că toate experienţele de viaţă pe care le-aţi avut până acum se reduc doar la câteva lucruri. În următoarele treizeci de zile vă propun să faceţi o cercetare similară, pentru a descoperi drumul care oferă cea mai mica rezistenţă, în orice lucru. Aceasta vă va ajuta să dezvoltaţi un fel de a fi simplu.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
În fiecare clipă a vieţii ne aflăm la răscrucea transformării. Viitorul nu este niciodată predefinit: el se desfăşoară cu fiecare decizie pe care o luam şi cu fiecare alegere pe care o facem. Energia la care rezonăm şi cu care ne conectăm determină ocaziile pe care le vom vedea ca posibilităţi de alegere. Ceea ce simţim a fi cea mai buna cale la un moment dat se poate dovedi  ulterior ca fiind cea mai proastă alegere pe care o puteam face. După atâtea fundături aparente, de unde putem şti care este calea cea bună?
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 7 RAC
DOUĂ ZÂNE – SPIRITE ALE NATURII – DANSÂND ÎNTR-O NOAPTE CU LUNĂ
Atunci când priveşti în sufletul tău, detaşat de tensiunile şi problemele obişnuite, poţi să vezi că viaţa nu se bazează pe aceste probleme, că ea poate fi numai bucurie. Există oameni care ştiu să se bucure de fiecare moment, sau să facă din orice clipă un prilej de armonie şi înălţare, în loc să-l folosească drept prilej pentru noi suferinţe. Fiecare om îşi alege singur paşii în viaţă: după cum doreşti, poţi să mergi înainte dansând sau şchiopătând.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  2 LEU
O EPIDEMIE DE OREION
Este uşor să te laşi captat în valul emoţiilor sau ideilor comunităţii, dar asta înseamnă să devii doar o palidă imagine a unor idealuri de grup, adesea mistificate de influenţe obscure şi interese mărunte. Este mult mai important să fii tu însuţi, şi atunci vei deveni imun la toate lucrurile care se petrec statistic. Vei putea să-ţi trăieşti viaţa aşa cum alegi tu şi nu cum se aşteaptă ceilalţi de la tine.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top