29 iunie 2013

La mulţi ani celor care poartă numele Sfinţilor Petru şi Pavel!
Despre semnificaţia acestei zile puteţi citi mai multe lahttps://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/sarbatoarea-sfintilor-petru-si-pavel.
Până la ora 16.10 este o perioadă mai dificilă, în care practic suntem confuzi cu un simţ practic foarte puţin dezvoltat şi cu o capacitatea redusă de a acţiona coerent şi lucid, de aceea în acest interval este bine să reducem pe cât posibil treburile importante sau întâlnirile de afaceri. Apoi vom deveni mult mai lucizi şi practici , dar acţionând cu o tensiune interioară incredibilă, mai ales dacă ne vom lăsa sub impulsul momentul manifestând nerăbdare şi dorinţa de rezolva cu orice preţ, improvizând, limitându-ne în acest fel oportunităţile şi şansele de reuşită.
Cheia reuşitei acestei zile este aşteptarea unor conjuncturi mai bune şi răbdarea de a ne organiza sau de a primi răspunsuri favorabile în ceea ce întreprindem.
De aceea este cel mai indicat să  păstrăm o anumită  disciplină în comunicare, un program logic de activitate personală,  să fim logici şi coerenţi, dar mai ales să analizăm cu grijă detaliile.
În plus este nevoie de multă raţiune în guvernarea propriilor venituri, de un control al fondurilor, de planificare cât mai exactă.
Curiozitatea, dorinţele senzuale, şi nevoia de a epata pot aduce cheltuieli suplimentare.
Mai este indicat să ne analizăm natura afectivă, să comunicăm cât mai mult cu familia, dar mai ales să utilizăm raţiunea în viaţa particulară, pentru că tendinţa este de a le trata imatur şi superficial.
Este important să analizăm latura emoţională, să nu ne lăsăm antrenaţi de sentimente când comunicăm, pentru că putem constata că ne vom trezi singuri, mai ales dacă ne vom purta pripit, sau imatur.
În aceste zile şi în această perioadă este important să ne regăsim pe noi înşine, este , de fapt, mai mult decât important. Este obligatoriu.Când sunt nori, pentru că soarele nu mai ajunge la noi, trebuie să luăm măsuri pentru a ne încălzi sau a ne lumina. Dar să presupunem că suntem deasupra norilor, soarele este acolo şi nu mai avem de ce să ne îngrijorăm. Deasupra norilor, condiţiile sunt diferite: suntem într-o regiune unde alte forţe intră în acţiune. Evident, este simbolic, acestea semnifică că, atât timp cât suntem prea jos în materie, există tot timpul condiţii de îndeplinit, reguli de respectat. Dar dacă ne putem înălţa mai sus, în domeniul spiritului, aceste reguli dispar.
Vaswani spunea foarte frumos: Valoarea unui om creşte pe măsură ce poftele şi dorinţele lui scad. Evident nu auto impus ar trebui să se întâmple acest lucru, ci de la sine.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
În fiecare clipă sculptăm istoria următoarei clipe, în fiecare lună modelăm forma lunii ce va urma. Nici o zi nu este izolată şi singură. Karma este un proces continuu şi nu lucrează cu amânări. De aceea trebuie să prevedem consecinţele nu numai ale unei acţiuni ci şi a unei atitudini sau perspective.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 8 RAC
UN GRUP DE IEPURI ÎMBRĂCAŢI ŞI LA PARADĂ
Nu este greu să pari altceva decât eşti, dacă ştii cum să te costumezi şi să te comporţi. Dar mult mai important este să ştii să devii mai mult decât eşti, să ai permanent dorinţa de a trece la ceva mai bun, de a urca mai sus. Iar progresul nu se măsoară nici în bani, nici în putere, ci în ceea ce faci efectiv pentru binele tuturor.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN –  4 SCORPION
UN TÂNĂR ŢINÂND O LUMÂNARE APRINSĂ ÎNTR-UN RITUAL DEVOŢIONAL
Există momente când trebuie să înveţi să ţii aprinsă lumina idealului tău. Oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să-ţi urmezi calea, trebuie să înveţi să-ţi păstrezi sensul şi să depăşeşti obstacolele cu lumina emanată din propriul tău suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul tău este curat şi cu adevărat valoros, atunci vei găsi resurse, în tine însuţi, pentru a merge mai departe în lumină.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top