30 iunie 2013

Astăzi suntem sub efectul cuadraturii dintre Soare şi Lună care tensionează mult toate relaţiile noastre, crează o stare de presiune atât la propriu cât şi la figurat.La nivel mundan, se produc interacţiuni energetice generatoare de mari tensiuni, mişcării de mase, cataclisme, schimbări puternice, chiar dacă aparent pare că nu se întâmplă mai nimic; dar foarte interesant, la nivel interior, un fel de reorganizare şi reaşezare a unor structuri, care de fapt înseamnă o revoltă mocnită împinsă la o limită extremă, bazată pe dorinţa intensă de a ieşi din blocaj, de a ne elibera de orice tip de constrângere accentuându-se la maxim a nevoia de schimbare şi de transformare a situaţiilor existente.
Suntem la gradul 15 Scorpion cu Nodul Nord, în puterea deplină a zodiei, ceea ce în astrologie se numeşte ”via combusta”, zonă în care tot ceea ce trăim are o conotaţie karmică şi ne aduce posibilitatea de ne videca sufletul prin iertare. În această perioadă chiar este important ca fiecare să facă acest lucru, să depăşească resentimentele, să se echilibreze interior, prin anularea efectelor din exterior.
Luna este în cuadratură cu Pluton şi conjuncţie cu Uranus, de aceea responsabilitatea, libertatea şi puterea de a construi detaşaţi de trecut şi de regrete fără teamă de viitorul care poate să îngrijoreze, este atitudinea care ne va înnălţa.
Venus este în conjuncţie cu Ceres în semnul Leului, din acest motiv se poate spune că ceea ce facem acum., ceea ce creăm acum. Are un impact major pentru viitor, este un aspect anual, dar în semnul Leului se întâmplă cam la 4 ani, de aceea aceste cicluri sunt importante, mai ales pentru că este foarte posibil ca de acum. Încolo mişcarea să un mai fie chiar ciclică ci acum. Să prim mesajele despre cu mar trebui să punem bazele Noului, care tocmai s-a declanşat.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SOARELUI
Azi ne putem gândi că viata fara dragoste este o umbra a lucrurilor care ar putea fi. Şi, mai mult decât atât , aşa cum a spus Ioan, să ne amintim permanent că: „Nu sunt singur, caci Tatal este cu Mine!”
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 9 RAC
O FETIŢĂ GOALĂ SE ÎNTINDE PESTE UN IAZ, ÎNCERCÂND SĂ PRINDĂ UN PEŞTE
Eforturile inocente şi dezinteresate sunt prilejuri de experienţe noi, din care se poate învăţa foarte mult. Atunci când te bucuri de ceea ce faci, ai prilejul să descoperi în viaţă multe lucruri fascinante, şi nu este necesar să complici această bucurie cu o doză de criticism. Ceea ce îţi aparţine, te aşteaptă la locul său, doar să întinzi mâna ca să iei.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD –  15 SCORPION
COPII JUCÂNDU-SE ÎN JURUL A CINCI MOVILE DE NISIP
Viaţa noastră începe cu copilăria. Jucându-ne, învăţăm să dobândim aspiraţii tot mai înalte. Jocul poate fi fascinant, bucuria de a participa la el poate fi mai mare decât satisfacţia de a învinge un adversar sau de a dobândi cât mai multe puncte. Dar se pare că mulţi oameni tind să rămână la stadiul de a dori doar să învingă. Aceasta face ca ei să trăiască doar pentru propria lor bucurie, şi atunci, fiindcă nu se gândesc şi la bucuria celorlalţi, societatea ajunge să fie divizată şi plină de tensiuni. Şi totuşi, orice joc poate fi jucat în aşa fel încât nimeni să nu piardă, şi toţi să se bucure de el…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top