3 iulie 2013

Ziua de astăzi se anunţă la fel de tensionată, cuadratura anuală Soare Uranus de mâine dimineaţă, se resimte din plin, amplificân şi escaladând violenţele, evenimentele neaşteptate, accidentele. Este nevioie de autocontrol şi stăpânire de sine pentru a nu răbufni sau pentru a fi cât mai echilibraţi, în acest fel reuşind să controlăm situaţiile şi conjuncturile din jurul nostru.
În plus astăzi Saturn staţionar este în cuadratură cu Ceres, este un aspect minor, dar care acţionează în subtil, pentru că amplifică nemulţumirile noastre, ne scade eficienţa, ne determină să fim superficiali. Apăsarea interioară legată de ceea ce noi credem că suntem, sau reprezentăm este maximă, fiind pus la îndoială sistemul nostru de valori şi ceea ce de fapt avem ca şi înzestrări. Emoţiile si pasiunile sunt semnale utile pentru a ne cunoaşte înclinaţiile si pornirile lăuntrice, dar nu este necesar sa ne lăsăm conduşi numai de ele. Oamenii care ştiu să-şi echilibreze emoţiile şi să-şi stăpâneasca pasiunile şi instinctele pot dobândi prin asta o înţelepciune adânca, pe care o pot transmite şi celorlalţi.
Apoi Ceres este în inconjuncţie cu Neptun, mtiv pentru care suntem absorbiţi de propriile dorinţe, ceea ce ne împiedică să înţelegem ceea ce vrea Dumnezeu cu adevărat de la noi. Dacă am reuşi măcar pentru câteva ore să lăsăm controlul deoparte, am putea primi informaţiile necesare pentru a urma calea corectă.
Luna este în conjuncţie cu Nodul Sud, declanşând emoţii şi senzaţii legate de karma noastră; este important să fim atenţi la semnale, dar să nu lăsăm emoţiile să ne năpădească căci vom pierde direcţia şi mesaje importante nu vor mai ajunge la noi.
După-amaiză suntem încordaţi, foarte temători şi nesiguri pe acţiunile noastre, destul de iritaţi şi lipsiţi de diplomaţie. Este vorba de fel de fel de blocaje care apar, a căror cauză o reprezintă acţiunile negândite sau cele improvizate din lipsă de răbdare. Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Fericirea este o umbra a armoniei; ea urmează pretutindeni armonia. Este imposibil să fii fericit altfel. Dacă nu te afli în armonie, oricâte eforturi ai face nu vei obţine decât o frustrare din ce în ce mai mare şi o suferinţă din ce în ce mai profundă. Aşa cum umbra urmează pretutindeni trupul, la fel, fericirea urmează pretutindeni starea de totalitate armonioasa.

GRADUL SABIANAL ZILEI – 12 RAC
O CHINEZOAICĂ ÎNGRIJIND UN PRUNC PE CARE AURA ÎL ARATĂ A FI REÎNCARNAREA UNUI MARE ÎNVĂŢĂTOR
Adesea, cel mai bun răspuns la o întrebare sau cea mai bună soluţie la o problemă se dovedeşte a fi la îndemâna noastră, în elementul cel mai simplu, mai modest şi mai inocent. Nu subestima puterea simplităţii. Lucrurile nu sunt ce par a fi.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  21 RAC
O PRIMADONA CÂNTÂND
Momentele când eşti în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a-ţi prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top