5 iulie 2013

După numeroase stări proaste şi tensionate, astăzi ziua pare mai relaxantă, mai armonioasă, aducând un răgaz necesar pentru a stabili următoarele priorităţi şi a înţelege schimbările ce se impun în acţiunile noastre. Trebuie acţionat mai ales în prima parte a zilei, căci de la 13.30 Luna este fără direcţie şi este dificil să reuşim să fim eficienţi sau mai bine spus practici şi pragmatici. Ideile sunt confuze, suntem neatenţi şi ne lipseşte puterea de a ne concentra cu adevărat asupra ceea ce este important.
Tot astăzi are loc trigonul Soare Chiron care ne amplifică sentimentul că este necesar să acţionăm, dar făcând modificări subtile în modul de a lupta, prin înţelegerea mesajului dat de Chiron în mişcare aparent retrogradă – cu dedicare şi în echilibru perfect. În acest context se realizează practic împlinirea spontană a nevoilor noastre sau apare înţelepciunea de a înţelege şi accepta interpretarea unui rol, în forma cea mai plăcută, mai ales pentru a ne găsi împlinirea  şi o apartenenţă socială. Această stare ne este dată pentru că este necesară pentru a căpăta siguranţă şi securitate în interiorul unui întreg cuprinzător.
Acum mai mult decât oricând ar fi bine să înţelegem că viata nu e un scop în sine sau numai un mijloc, ea este gândită în cadrul unui destin. Mulţi se tem de cuvântul destin, pentru că nu-i înţeleg sensul exact, acela că noi cu Liber arbitru, ajutaţi de Dumnezeu, ne putem găsi şi descoperi menirea. În acest fel descoperim şi fericirea, echilibrul, armonia şi bucuria de a trăi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Putem vorbi despre prezenţa apropiată a lui Dumnezeu, care este concretizată pentru noi în îngeri. Deseori această lume angelică o percepem ca pe o realitate, parte integrantă în ordinea creaţiei, ca pe o prezenţă iubitoare care ne învăluie, astfel că devine concretă şi o putem trăi ca pe o experienţă, Şi atunci nu mai putem vorbi doar de simpla credinţă în prezenţa lui Dumnezeu: ea se traduce în experienţa personală, în şi prin îngeri. De exemplu, un gând inspirat apărut ca un fulger în planul conştient, o mireasmă suavă, senzaţia unei prezenţe diafane, impresia unui contact pe furiş, un vis revelator etc. Chiar şi o fiinţă umană poate îndeplini, la un moment dat, rolul de înger: putem percepe prin ea protecţia, prezenţa şi dragostea divină. O altă realitate creată poate deveni pentru noi, câteodată, ca o lumină care se reflectă în fiinţa noastră interioară, luminând-o, trezind şi descoperind din profunzimile ei cele mai pure sentimente, idei înălţătoare sau puteri vindecătoare.Această zi în care iubirea şi umilinţa, dorinţa de a ne transforma profund ar trebui să fie în inima noastră, ar putea să ne facă mai luminoşi şi buni. Îngerii ne pot ajuta să trecem peste dificultăţi şi să reuşim mult mai uşor.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 14 RAC
UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST
Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  10 LEU
Noile începuturi pot avea unele aspecte incomode, fiindcă ne obligă să ne adaptăm la situaţii noi şi să ne schimbăm obiceiurile şi obiectivele, dar totodată ele ne împrospătează viaţa şi ne dau prilejul să o luăm de la capăt. Emoţiile de început sunt rareori regăsite mai târziu, de aceea ne face plăcere să ne amintim de aceste momente şi să căutam prilejuri pentru a începe alte lucruri noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top