7 iulie 2013

Ziua de astăzi începe cu trecerea Lunii în propriul domiciliu Racul, de unde va forma conjuncţie cu Lilith şi opoziţie cu Pluton, aspecte provocatoare care vor săpa şi vor scoate la lumină sentimente, resentimente, frustări şi stări prin care ne vom descoperile temerile cele mai profunde şi adânci. Ele sunt legate de construcţia noastră, mai exact de acele chesti pe care teoretic ar trebui să le rezolvăm în această existenţă.Poate este momentul să înţelegem că oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să ne urmăm calea, trebuie să învăţăm să păstrăm sensul şi să depăşim obstacolele cu lumina emanată din propriul nostru suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul este curat şi cu adevărat valoros, atunci vom găsi resurse, în noi înşine, pentru a merge mai departe în lumină.
Avem nevoie de multă răbdare şi atenţie, pentru că tendinţa spre impulsivitate ne va crea situaţii confuze pe care le vom rezolva cu greu mai târziu. Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări – Luna formează trigon cu Saturn staţionar direct dar şi cu Neptun retrograd, formând în acest fel o frumoasă Piramidă de apă, care ne ajută să primim informaţii importante la nivel subtil. Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci deciziile luate pe durata acestor aspecte sunt foarte bune pe termen lung, ele nu trebuie puse în aplicare astăzi, ci doar este necesară şi indicată analiza atentă şi pertinentă a problemelor cu care ne confruntăm.
Jupiter guvernatorul săptămânii care începe astăzi, este în conjuncţie cu Luna şi evident cu Lilith, el amplifică emoţiile noastre – indiferent dacă sunt pozitive sau negative, dar ne măreşte şi percepţiile extrasenzoriale pentru cei care-şi doresc acest lucru şi vor să-l utilizeze pentru a asculta glasul îngerilor şi indicaţiile lor.
Soarele este în trigon cu Nodul Nord, formând împreună cu Chiron o altă Piramidă de Apă, cu altă conotaţie, acea că acum cine îşi doreşte cu adevărat să se transforme şi să-şi atingă scopul în viaţă, vorbind din punct de vedere spiritual, chiar poate reuşi, cu condiţa să accepte ce are de făcut fără resentimente sau regrete, cu smerenie şi Iubire.
Putem vorbi despre prezenţa apropiată a lui Dumnezeu – pe care o putem resimţi extrem de puternic în aceste zile, care este concretizată pentru noi în îngeri. Deseori această lume angelică o percepem ca pe o realitate, parte integrantă în ordinea creaţiei, ca pe o prezenţă iubitoare care ne învăluie, astfel că devine concretă şi o putem trăi ca pe o experienţă, Şi atunci nu mai putem vorbi doar de simpla credinţă în prezenţa lui Dumnezeu: ea se traduce în experienţa personală, în şi prin îngeri. De exemplu, un gând inspirat apărut ca un fulger în planul conştient, o mireasmă suavă, senzaţia unei prezenţe diafane, impresia unui contact pe furiş, un vis revelator etc. Chiar şi o fiinţă umană poate îndeplini, la un moment dat, rolul de înger: putem percepe prin ea protecţia, prezenţa şi dragostea divină. O altă realitate creată poate deveni pentru noi, câteodată, ca o lumină care se reflectă în fiinţa noastră interioară, luminând-o, trezind şi descoperind din profunzimile ei cele mai pure sentimente, idei înălţătoare sau puteri vindecătoare.Această zi în care iubirea şi umilinţa, dorinţa de a ne transforma profund ar trebui să fie în inima noastră, ar putea să ne facă mai luminoşi şi buni. Îngerii ne pot ajuta să trecem peste dificultăţi şi să reuşim mult mai uşor.
 
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Iubirea este cel mai minunat cuvânt pe care îl putem rosti, este cel mai minunat sentiment pe care îl putem trăi, este cea mai puternică forţă din Univers – nimic nu-i rezistă.
Când vom înţelege acest lucru vom fi deja alţi oameni, transformaţi, mai buni, mai răbdători, mai curaţi.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 16 RAC
UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE
Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD –  15 SCORPION
COPII JUCÂNDU-SE ÎN JURUL A CINCI MOVILE DE NISIP
Viaţa noastră începe cu copilăria. Jucându-ne, învăţăm să dobândim aspiraţii tot mai înalte. Jocul poate fi fascinant, bucuria de a participa la el poate fi mai mare decât satisfacţia de a învinge un adversar sau de a dobândi cât mai multe puncte. Dar se pare că mulţi oameni tind să rămână la stadiul de a dori doar să învingă. Aceasta face ca ei să trăiască doar pentru propria lor bucurie, şi atunci, fiindcă nu se gândesc şi la bucuria celorlalţi, societatea ajunge să fie divizată şi plină de tensiuni. Şi totuşi, orice joc poate fi jucat în aşa fel încât nimeni să nu piardă, şi toţi să se bucure de el…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top