Previziuni pentru săptămâna 7 – 13 iulie 2013

Suntem în săptămâna guvernată de Jupiter, deja poziţionat în semnul Racului, în exaltare, ajutându-ne să ne punem în aplicare scopul vieţii noastre. Din păcate se află într-o conjuncţie în formare cu Lilith, aspectul exact se va forma vineri, pe 12 iulie, motiv pentru care ne este teamă, ne simţim blocaţi să conştientizăm schimbările pe care le avem de făcut şi susţinerea pe care o avem pentru a reuşi. În altă ordine de idei, Jupiter, denumit şi marele benefic, aduce în această săptămână posibilitatea de a rezolva prin înţelegere, corect, situaţiile cu care ne confruntăm. Apoi să nu uităm că Jupiter este asociat cu legile, dar acele legi care nu ţin de lumea convenţională ci de legile universale, ale iubirii şi acceptării , a dăruirii necondiţionate. Să nu uităm că Jupiter este zeul legilor, care împarte dreptatea, care organizează totul, care răsplăteşte sau îi pedepseşte. Ceea ce trebuie să înţelegem este că Jupiter este absenţa fricii, împăcarea cu sine, înţelegerea.
În puţine cuvinte, Jupiter se referă la creştere în sensul dezvoltării noastre, la amplificare în sensul susţinerii a ceea ce avem, la perfecţionare prin amplificare. De aici rezultă calitatea relaţiilor cu cei din jurul nostru, care trebuie să aibă la bază raţiuni profunde, care să includă şi acceptarea încercărilor sau a suferinţelor.
În plan mundan este posibil să ne confruntăm cu prabuşiri spectaculoase, atât ale unor personalităţi cât şi a unor firme sau concerne, cu dezvăluiri şi scandaluri politice, dar şi cu descoperiri ştiinţifice valoroase.
În general, cred că Jupiter îţi dă atât cât ai nevoie şi îţi ia ceea ce nu îţi mai este necesar, adică se aplică legea că primeşti atât cât meriţi. Deci cam aceasta va fi conotaţia subtilă a acestei săptămâni.
Jupiter semnifică scadenţele, momentele în care avem prilejul cel mai potrivit pentru a rezolva problemele care ne presează.
În acest context trebuie privită această săptămână. În plus, Jupiter fiind o planetă socială, are şi rolul de a ne ajuta să ne integrăm cât mai bine şi potrivit în societate.
Săptămâna începe duminică cu trigonul Soare Nodul Nord care activează o frumoasă Piramidă de apă cu Chiron din semnul Peştilor. Aceasta are o conotaţie puternică, acea că acum cine îşi doreşte cu adevărat să se transforme şi să-şi atingă scopul în viaţă, vorbind din punct de vedere spiritual, chiar poate reuşi, cu condiţia să accepte ce are de făcut fără resentimente sau regrete, cu smerenie şi Iubire.
Putem vorbi despre prezenţa apropiată a lui Dumnezeu – pe care o putem resimţi extrem de puternic în aceste zile, care este concretizată pentru noi în îngeri. Deseori această lume angelică o percepem ca pe o realitate, parte integrantă în ordinea creaţiei, ca pe o prezenţă iubitoare care ne învăluie, astfel că devine concretă şi o putem trăi ca pe o experienţă, Şi atunci nu mai putem vorbi doar de simpla credinţă în prezenţa lui Dumnezeu: ea se traduce în experienţa personală, în şi prin îngeri.
Luni Venus formează un frumos trigon cu Uranus, aspect deosebit de creativ care ne ajută să descoperim cele mai potrivite soluţii pentru a ne pune în valoare calităţile, capacităţile, munca şi proiectele în care suntem implicaţi.
Tot luni Saturn revine la mişcarea directă, ceea ce evident ne mai scade nivelul de stres şi de presiune pe care l-am resimţit atât de acut în ultima perioadă. În plus ne ajută să conştientizăm şi să reparăm erorile făcute, să punem în practică ceea ce nu am reuşit în ultimile cinci luni.
Apoi la ora 10. 13 are loc Luna Nouă din semnul Racului, extrem de puternică, cu mesaje concrete care ar trebui atent analizate. Mai multe despre acest aspect puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-noua-din-8-iulie-2013.
Marţi la ora 21.41 are loc conjuncţia inferioară dintre Soare şi Mercur, moment important în care avem înţelepciune, forţă creatoare şi posibilitatea de a pune bazele unor schimbări extrem de importante. Este un aspect care ne ajută să ne găsim rădăcinile, să ne descoperim sursa interioară a puterii noastre, tocmai pentru a deveni noi înşine, adică cei creaţi de Dumnezeu cu un anumit scop important.
Evident este o zi în care este bine să dedicăm timp pentru a ne construi proiecte de viitor, pentru a ne gândi la noi domenii de activitate, pentru a ne extinde cercetările din punct de vedere spiritual.
Vineri la ora 6.24 are loc conjuncţia Jupiter Lilith, din semnul Racului, ea se va mai repeta pe acest semn şi în 1 decembrie 2013, astfel încât tot ceea ce nu reuşim, nu vrem, nu putem să înţelegem şi să schimbăm acum va reveni în viaţa noastră la început de decembrie.Pe scurt acest aspect ne avertizează că poate să apară finalul definitiv pentru unii sau începutul unei a doua naşteri, a naşterii în individualitate, pentru cei care pot să-şi depăşească fricile descoperind Credinţa care reprezintă de fapt etalonul de creştere cu care suntem măsuraţi.
Apoi sâmbătă la ora 16.22, Marte părăseşte semnul Gemenilor şi intră în semnul de cădere al Racului, de unde practic acţiunile care le putem desfăşura sunt legate de reglarea karmei. Adică sunt cele prin care se rezolvă tensiunile din trecut, tensiuni care au generat probleme sentimentale şi au alimentat acţiuni agresive şi virulente. Acum este momentul rezolvării lor a unificării necesare pentru a le depăşi.
Avem o săptămână extrem de intensă ca şi trăiri, care benefică pentru rezolvarea carenţelor din trecut.
Din punct de vedere sentimental în relaţia de cuplu, tensiunile şi animozităţile pot continua dacă nu vom găsi în noi resursele necesare de a renunţa la reproşuri şi nemulţumiri. În general toate acestea sunt exagerate, amplificate, fiind nevoie de multă înţelepciune pentru a nu amplifica şi mai mult conflictele. O altă problemă ar fi lipsa de comunicare, este cel mai important să discutăm deschis despre orice fel de subiect, decât să ne lăsăm influenţaţi de ceea ce auzim, de bârfe sau zvonuri.
Financiar, secretul reuşitei din această săptămână constă în fermitatea şi luciditatea cu care vom refuza cererile de bani şi favorurile. Marţi este indicat să ne acordăm un scurt răgaz pentru a ne gândi şi analiza noi planuri sau acţiuni, pentru a analiza activitatea financiară şi a o adapta noilor conjuncturi.
Respectarea legilor este esenţială, pentru că există riscul de a primi amenzi usturătoare.
Tradiţii
Pe 12 iulie se face cinstirea Sfintei Icoane Prodromiţa, a Maicii Domnului, de la muntele Athos. Despre această icoană se spune că este ”nefăcută de mâini omeneşti”, chipurile Maicii Domnului şi al Mântuitorului Hristos fiind zugrăvite de penelul unui înger, potrivit voinţei lui Dumnezeu. Istoria a consemnat numeroase minuni, în special vindecări de boli incurabile, datorate acestei icoane. Copii ale acestei icoane se mai găsesc în Rusia, la Sankt Petersburg, şi în România, la o biserică din Vatra Dornei. Rugăciunile în această zi şi citirea Acatistelor către Maica Domnului, sunt foarte puternice.
Tot în această zi se sărbătoreşte Sfânta Veronica, care după o veche tradiţie, a fost femeia care a şters faţa însângerată a Domnului, când îşi purta El Crucea spre Golgota. Chipul Domnului ar fi rămas imprimat pe mahrama, care a fost considerată astfel o icoană „nefăcută de mâna omenească”. După alte surse antice, ea a fost cea tămăduită de Iisus Hristos de curgerea de sânge care o chinuia de mulţi ani.
Este important să respectăm această zi de sărbătoare prin post şi rugăciuni, mai ales că este vineri, căci în acest fel putem permite să fim îndrumaţi spre direcţia corectă, în acest fel fiind împliniţi şi armonioşi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top