8 iulie 2013

Astăzi avem multe evenimente astrologice extrem de importante. Ziua începe cu trigonul Venus Uranus, un aspect armonios, dar care ne determină să acţionăm destul de impulsiv, mai ales pentru a ne pune în practică dorinţele sau să ne mulţumim orgoliul şi vanitatea. De fapt acest aspect este în sine extrem de creativ şi ar trebui utilizat în tot ceea ce realizăm în practica zilnică, folosindu-ne inspiraţia de care dispunem prin acest aspect.
Apoi are loc revenirea lui Saturn la mişcarea directă, un motiv de eliberare de stres; în realitate este o revenire, de reluare, după o perioadă de răgaz şi tihnă în care ar fi trebuit să reflectăm şi să înţelegem semnificaţia anumitor evenimente din viaţa noastră. Mai multe despre importanţa acestui aspect puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-si-sfaturi-pentru-revenirea-la-miscarea-directa-a-lui-saturn.
La ora 10.13 are loc conjuncţia Soare Lună, adică Luna Nouă din semnul Racului, un moment de început de ciclu scurt, de 30 de zile, dar şi un moment declanşator a unor acţiuni cu o puternică conotaţie karmică. Mai multe informaţii despre Luna Nouă sunt în articolul aflat la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-luna-noua-din-8-iulie-2013.
Apoi la ora 14.42, Lua formează conjuncţie cu Mercur retrograd, ceea ce amplifică intuiţia şi confirmă anumite presentimente pe care le-am avut, fiecare urmând să înţeleagă semnificaţia lor corectă. După această oră Luna intră în mişcarea de fără direcţie până mâine la ora 13.50, perioadă în care este indiact să nu ne programăm activităţi importante, întâlniri de afaceri sau negocieri, evident fiind excluse şi achiziţiile importante. Practic este un interval excelent pentru a medita, pentru a cere şi primi răspunsuri de la Entităţile superioare. La reflecţiile zilnice am detaliat pe scurt cum este posibil să se realizeze această comunicare la nivel spiritual.
În această zi este indicat postul, iar postul negru măcar până la ora 15.00, în acest fel percepţiile intuitive sunt mult amplificate şi starea noastră de rezonanţă cu lumile superioare este uşor de realizat. Oricum este o zi potrivită pentru curele de dezintoxicare.
Ceaiul de Lună Nouă se va bea în intervalul 8– 11 iulie, 1 – 3 căni pe zi, format din următorul amestec: anghinare 3 linguri, ceai verde 2 linguri, urzică moartă 2 linguri, cătină zdrobită 2 linguri, măceşe zdrobite 1 lingură. Ceaiurile se pun în săculeţ, se amestecă cu mâna, de la stânga la dreapta, spunându-se Tatăl Nostru. Se foloseşte o linguriţă de amestec la o cană de apă clocotită, se acoperă 5 minute, se strecoară. Poate fi băut de întreaga familie.
În schimb nu sunt recomandate: să se taie şi să se spale părul, intervenţiile chirurgicale pe bilă, ficat, stomac, la plămâni sau sâni, consumul grăsimilor şi tehnicile energetice.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Dacă fiecare va lupta cu sine şi va încerca să se opună, în locul pe care îl ocupă, manifestărilor forţelor întunericului, indiferent de riscurile pe care va trebui să şi le asume, armata Luminii va creşte şi în curind vomvedea planeta curată, pregătită să-l întâmpine pe Trimisul lui Dumnezeu pe Pământ. În lupta noastră trebuie să folosimînsă numai armele Luminii, dorinţa de adevăr şi dreptate şi credinţa în Dumnezeu.
Numai cu calităţile noastre spirituale vom învinge, nu împrumutândtactica întunericului.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 17 RAC
SĂMÂNŢA SE DEZVOLTĂ ÎN CUNOAŞTERE ŞI VIAŢĂ
În fiecare clipă pe care o trăieşti, semeni germenii vieţii tale viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii tale… sau o buruiană… Depinde ce alegi tu să semeni.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII –  15 RAC
UN GRUP DE OAMENI CARE AU MÂNCAT PREA MULT ŞI LE-A PLĂCUT
Unii oameni cred că tot ce este mai bun în viaţă se rezumă la mâncare şi băutură. Plăcerile simţurilor au rolul lor în viaţă, fără îndoială, dar dacă ajungi să trăieşti mai mult pentru ele decât pentru a cunoaşte tot ce oferă viaţa, înseamnă că te limitezi la un aspect foarte restrâns al vieţii. Există mult mai mult decât atât.
 
ASPECTELE ZILEI
Venus în Leu în trigon cu Uranus în Berbec
Acest aspect ne face mai magnetici şi fermecători, plin de solicitudine şi inventivi. Ar trebui să ţinem cont de ceea ce simţim şi să acţionăm aşa cum ne spune inima. În general sunt cele mai influenţate relaţiile, mai ales cele amoroase, fiind posibile multe întâlniri, o viaţă relaţională intensă, activă, prieteni originali. Nu trebuie să exagerăm în nici un fel de manifestări ale sentimentelor,  să fim echidistanţi şi să aşteptăm înainte de a lua orice fel de decizii legate de viaţa sentimentală.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top