10 iulie 2013

Mercur în semnul Racului ne determină să gândim sub impulsul emoţiilor, să  punem în prim plan intuiţia ca apoi să o dublăm cu raţiune. El a trecut de ieri  în mişcare directă dar, este încă staţionar, insistând asupra acelor emoţii şi sentimente  care ne nemulţumesc. Avem tendinţa de a ne plânge, de a vorbi extrem de mult despre problemele personale, fără a ţine cont de ceea ce simt cei din jurul nostru. La fel de puternic se va manifesta influenţa lui şi în plan profesional, constatându-se încăpăţânare în susţinerea ideilor proprii, fixsisme şi fel de fel de neînţelegeri datorate proastei comunicări.
Astăzi în mod special ne va caracteriza originalitatea şi altruismul, fiind deosebit de inventivi şi descoperind soluţii progresiste. În ceea ce privesc ideile noi, pe care le-am pus în practică de ceva timp, putem asista la primele semnale ale concretizării lor. În plus în viaţa  multora dintre noi pot apare lucruri noi, neaşteptate, care să ne determine să aplicăm soluţii progresiste. În multe situaţii protectori influenţi ne vor ajuta să rezolvăm probleme importante.
Trebuie mare atenţie la exprimarea emoţiilor dar şi în relaţiile cu oamenii legii. Lipsa stăpânirii de sine poate afecta progresul în multe domenii ale vieţii şi poate cauza diferite conflicte, mai ales cu oamenii legii.
Dimineaţă vom avea mici îndoieli legate de importanţa familiei, care ne vor testa cumva pe plan emoţional şi ne vor determina să ne revoltăm din cauza situaţiei din viaţa particulară. Se poate să fie necesară conştientizarea şi eliminarea propriilor slăbiciuni sau măcar acceptarea lor.
Seara ne vom simţi mai liniştiţi şi vom putea analiza evenimentele zilei sau ale perioadei cu mai multă înţelepciune, dând dovadă de prezenţă de spirit în situaţiile limită create.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Nu este treaba noastră să condamnăm sau să pedepsim altă persoană, ci trebuie să ţinem piept şi să lăsăm legea karmei să aibă grijă de acestea. Treaba noastră este să înţelegem nu să blamăm. Ar trebui să ne păstrăm conştiinţa proprie deasupra răului, faptelor greşite, slăbiciunilor sau vinovăţiei celuilalt şi să nu le lăsăm să intre în conştiinţa noastră – ceea ce se întâmplă dacă le permitem să provoace reacţii negative în eul nostru inferior. Trebuie să depunem un efort imediat şi constant să dezrădăcinăm astfel de buruieni din viaţa noastră emoţională. Dar, nu trebuie să ne părăsim calea pentru a ne asocia cu indezirabili. Paul Brunton – Ce este Karma?
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 19 RAC
UN PREOT CONDUCÂND O CEREMONIE DE NUNTĂ
Consfinţirea unor schimbări importante din viaţă printr-un ritual face parte din modul în care societatea este chemată să participe la viaţa individului pentru a-i da energia şi motivaţia necesară pentru ca el să-şi urmeze calea aleasă. Decizia omului nu ar trebui să se bazeze pe ceea ce se aşteaptă societatea de la el, ci pe ceea ce simte el cu tot sufletul.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  17 RAC
SĂMÂNŢA SE DEZVOLTĂ ÎN CUNOAŞTERE ŞI VIAŢĂ
În fiecare clipă pe care o trăieşti, semeni germenii vieţii tale viitoare. Nici un gest nu este lipsit de importanţă, fiecare este o sămânţă din care va creşte o floare în grădina vieţii tale… sau o buruiană… Depinde ce alegi tu să semeni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top