13 iulie 2013

Astăzi Marte trece în semnul Racului, unde se află în cădere, diminuându-ne foarte mult eficienţa fizică şi capacitatea de a acţiona concret. Odată intrat în acest semn, la ora 16.22, intră în conjuncţie cu Lilith dar şi cu Jupiter, şi activează Pirmida de apă în care intervine Saturn şi Neptun. Deci, chiar dacă forţa sa este diminuată prin poziţie, în schimb intervine puternic, ca un catalizator între trecut şi viitor, determinându-ne să trăim în prezent. De aceea va urma o perioadă de trăiri intense, la nivel interior, de dezvoltare personală fără precedent, dacă ne gândim că Neptun din semnul Peştilor este puternic dominant şi într-un fel conducătorul Piramidei de apă. Dar, totuşi Marte va fi declanşatorul, care ne va determina, mai forţat ce este drept, să înţelegem exact ceea ce avem de făcut. Este posibil să ne simţim lipsiţi de chef, de entuziasm şi cam pesimişti, este doar o stare trecătoare căreia nu trebuie să-i acordăm prea mare importanţă pentru că ne putem ocupa în schimb, de acţiuni statice sau care necesită răbdare şi migală, de fapt suntem nişte sculptori, care îşi modelează viaţă, de această dată, accetuând acele trăsături care sunt minunate dar neglijate.
Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi, dar mai ales în această perioadă, au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.
În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.
Ceea ce trebuie să facem în aceste zile este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.
Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.
Gradul sabian al zilei de astăzi mă duce cu gândul la concertul final din filmul Cele 5 elemente, hm, ce stare ciudată, că cineva cântă pentru a ne transmite ceva, iar în culise se dau lupte importante pentru ca acel mesaj să ajungă la noi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Fiecare a trăit experienţa de a fi zdruncinat, complet dezechilibrat de ceva spus sau făcut de altcineva. În loc să privim situaţia în faţă, am permis problemei să preia controlul asupra noastră şi să ne afecteze întreaga stare. Chiar dacă am început ziua cu bune intenţii şi cu inima plină de iubire pentru toţi, văzând perfecţiunea în toate. Atunci când ni se întâmplă  sau când ne aflăm într-o situaţie negativă este bine să ne întoarcem gândurile spre Tatăl Nostru Ceresc – Dumnezeu Tatăl.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 21 RAC
O PRIMADONA CÂNTÂND
Momentele când eşti în centrul atenţiei sunt cele mai potrivite pentru a-ţi prezenta talentele şi aptitudinile într-un mod care le foloseşte tuturor. Mulţi se pot lăuda cu talentele şi abilităţile lor, dar cu adevărat apreciaţi şi iubiţi sunt aceia care îşi pun darurile în serviciul celorlalţi, cei care se folosesc pe sine pentru a aduce celorlalţi bucurie, alinare, beneficii de orice fel.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN –  5 SCORPION
UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII
Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top