16 iulie 2013

Astăzi este ziua lui Marte şi în plus ne aflăm şi în săptămâna guvernată de el. S-ar putea presupune că energia marţiană este extrem de puternică, ceea ce este foarte adevărat, doar că ea nu lucrează concret, direct ci la mod subtil, în interiorul fiinţei noastre. Ea amplifică starea de nemulţumire, frustrările şi dorinţele, nerealizarea lor, chiar a celor mai mici putând crea adevărate furtuni emoţionale. În plus la prima oră – 6.14 – este Primul pătrar, moment extrem de tensionat căci Luna se află în propria casă, ceea ce face ca nemulţumirile noastre mărunte, cotidiene să fie exacerbate fără un motiv anume. Apoi Luna intră în mişcarea de fără direcţie până la ora 17.20, când trece în semnul Scorpionului, domiciliu tradiţional al planetei Marte, cu care de altfel formează seara un frumos trigon.
De aceea până la ace oră este important să fim rezervaţi, să nu ne implicăm în acţiuni importante, să nu ne propunem discuţii lămuritoare, mai ales în relaţia de cuplu, căci ele vor eşua, vor degenera şi în nici un caz nu vor aduce rezolvări.
Tot astăzi Mercur retrograd reface trigonul cu Nodul nor, ceea ce presupune că revin anumite idei, informaţii, gânduri sau chiar conjuncturi cu care ne-am mai întâlnit şi în jurul datei de 12 iunie. Este important să le luăm înseamă, chiar dacă nu este momentul potrivit să le punem în practică, să le notăm, căci ceva din ele ne va fi necesar la sfîrşitul lunii, mai exact în perioada 21-24 iulie.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Ar fi bine să încercăm să ne păstrăm calmul şi să nu răspundem la provocări, să ne menţinem sentimentul de iubire, viu, orice s-ar întâmpla. În perioada care va urma ne va fi cel mai puternic testată încrederea în oameni şi iubire. Nu trebuie să ne lăsăm copleşiţi de imagini negative sau de suspiciune.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 24 RAC
O FEMEIE ŞI DOI BĂRBAŢI NAUFRAGIAŢI PE O INSULIŢĂ DIN MĂRILE SUDULUI
Când ai de ales între două direcţii şi ambele sunt la fel de tentante, este o încercare a puterii tale de a lua decizii juste. Nimeni nu te poate ajuta cu adevărat, fiindcă orice decizie pe care o iei îţi aparţine, chiar şi atunci când ea pare să fie sugerată sau impusă de altcineva. Ascultă-ţi inima şi alege direcţia în care ştii că îţi vei găsi pacea.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE –   2 RAC
UN OM PE UN COVOR FERMECAT, OBSERVĂ PEISAJE VASTE SUB EL
Daca ştii să adopţi o atitudine justă, poţi contempla situaţia şi poţi observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri poate să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top