20 iulie 2013

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI ILIE!
Astăzi avem trei aspecte astrologice importante, primul este, în ordine cronologică, conjuncţia dintre Marte şi Lilith, acest aspect se formează în semnul Racului şi este de natură a răscoli în trecutul nostru, de a ne determina să privim valorile familiale şi patrimoniale dintr-o altă perspectivă, de a elibera emoţii depozitate în cele mai adânci cotloane ale sufletului nostru sau în cele mai profunde locuri din subconştient. Pe de altă parte acest proces provoacă stări paradoxale, amplifică nemulţumirile, tocmai pentru că avem tendinţa de a descoperi vinovaţi în jurul nostru, de a ne elibera de furia acumulată, de a arunca cu cuvinte grele, fără sens.Acest aspect ne determină să avem o atitudine agresivă, răutăcioasă pentru a ne ascunde teama, de fapt ar fi cel mai potrivit moment pentru a înţelege ceea ce nu reuşim să stăpânim la nivel mental, datorită emoţiilor sau blocajelor emoţionale şi sufleteşti, să încercăm să le recunoaştem, să le acceptăm la nivel intelectual şi să ne detaşăm de prejudecăţile pe care toate acestea le determină.
Mercur revine la mişcarea directă, după trei săptămâni de retrogradare, tensionând mult ziua de astăzi, făcându-ne să ne fie greu să ne exprimăm, să comunicăm., să relaţionăm. Afacerile nu sunt recomandabile şi nici acordurile financiare.
De la ora 17.45, Luna este fără direcţie până seara la 21.30, cea ce amplifică oarecum aceste stări de confuzie şi lipsa de concentrare.
Ultimul aspect al zilei îl reprezintă trigonul dintre Neptun şi Marte, marte venind să dinamizeze Piramida de apă despre care am tot vorbit. Sensul evenimentelor care au loc sunt simplu de înţeles, tot ce exista în viaţa noastră obişnuită, la noi acasă, şi în mod special ceea ce este legat de căminul şi familia noastră, de obicei reprezintă acele lucruri pe care ne-am angajat să le întreţinem şi să le îngrijim în viaţă. Dacă nu simţim asta, atunci fie locul nostru este în altă parte, fie am uitat de ce ne aflăm aici. Acest sentiment poate fi extins şi asupra altor lucruri, în măsura în care ne simţim responsabili faţă de evoluţia lor. Dacă nu ne simţim responsabili pentru nimic, atunci nu putem avea nici pretenţia să fie alţii responsabili pentru ceea ce trăim noi. Viaţa este un proces de cooperare între fiinţe, şi dacă avem pretenţia ca viaţa să ne ofere fără ca noi să oferim ceva, deja suntem în afara ei.
Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele., adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Un om cu adevărat religios va transpune aceasta religiozitate în acţiunile sale, în relaţiile, în gândurile şi sentimentele sale. El nu are nevoie neapărat de o biserică, de o sinagogă sau de un templu. El are nevoie de o claritate a viziunii, o tăcere a inimii, o experienţă a propriei sale fiinţe; prin aceasta experienţă el va realiza că întreaga lume este divină, că tot ceea ce există se găseşte la diferite nivele de evoluţie, continuând însă potenţialul vieţii şi acela al conştiinţei.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 28 RAC
O FURTUNĂ VIOLENTĂ ÎNTR-UN CANION PLIN CU CASE SCUMPE
Şi cele mai scumpe proprietăţi materiale pot fi expuse pericolelor atunci când vine momentul marilor încercări. Valoarea lucrurilor constă în durabilitatea lor, nu în costul lor, iar lucrurile materiale au întotdeauna o durată limitată. În marile crize, bazează-te numai pe ceea ce nu poţi pierde, nu pe ceea ce se poate nărui oricând.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN –   5 SCORPION
UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII
Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top