21 iulie 2013

Astăzi Marte formează un frumos trigon cu Saturn, acest aspect vine în continuare să dinamizeze Piramida de apă, din acest motiv ne este uşor să ieşim din starea de inerţie, să acţionăm, să ne dinamizăm, pentru a ne atinge cele mai înalte scopuri spirituale. Toate blocajele pe care le-am resimţit se vor risipi cu condiţia să înţelegem unde anume am greşit şi ce anume trebuie să ne asumăm din aceste greşeli dar mai ales ce trebuie să învăţăm din ele astfel ca valorile noastre să atingă maturizarea, pentru a ne dezvolta până la capăt posibilităţile, determinându-ne să nu ne oprim la jumătatea drumului. Trigonul ne aduce multă înţelepciune şi sprijin divin, el fiind puternic susţinut de Luna din semnul Capricornului, care provoacă declanşarea anumitor evenimente.
Este important ca de acum în colo să fim radicali în acţiuni, să mergem până la capăt , pentru că avem limpezimea necesară să o facem. Este vorba şi de exigenţă, de moralitate de credinţă.
Este important să înţelegem că pe drumul vieţii nu suntem niciodată singuri, şi întotdeauna avem de parcurs etape alături de alţii. Sunt etape în care învăţăm să îi cunoaştem pe ceilalţi, să descoperim nevoile lor, să colaborăm cu ei, şi prin toate acestea ajungem, de fapt, să ne cunoaştem pe noi înşine. Este important cu cine ne asociem, dar şi mai important este să ii tratăm pe cei din grupul nostru cu aceeaşi consideraţie şi afecţiune cu care dorim să fim trataţi. Toţi au acelaşi drum, dar fiecare îl poate trăi altfel, deci să nu ne aşteptăm ca toţi să meargă în acelaşi pas doar fiindcă aşa vrem noi.âTrebuie, de asemenea, să ţinem cont de intuiţie, mai ales în ceea ce privesc lucrurile ascunse, sau duşmanii din umbră, cât şi pericolele.
Trebuie să luptăm cu noi înşine pentru a ne învinge lenea şi lipsa de voinţă.
Fericirea e ca o minge după care fugi, dar când să o prinzi, îi mai dai o lovitură de picior…pentru a putea continua să fugi după ea! Pentru că în această cursă te simţi stimulat; în această căutare, în acest elan pentru atingerea ţelului se găseşte fericirea. Deci, când aveţi o dorinţă, nu vă grăbiţi să o satisfaceţi, pentru că ea vă ridică, vă împlineşte. Eu, cunoscând această lege, mi-am pus în suflet nişte dorinţe pe care ştiu că nu le voi putea niciodată realiza: dar, aceste dorinţe mă fac să trăiesc.
Ele ar trebui legate de evoluţia noastră spirituală.
ORA PLANETARĂ A SOARELUI
Energia Pământului trebuie reînnoită.
Ideile noi au nevoie de spaţiu.
Corpul şi sufletul au nevoie de noi provocări.
Viitorul a devenit prezent şi toate visele – cu excepţia acelora care includ prejudecăţi – vor avea   
şansa de a se manifesta.
Ceea ce a fost important va rămâne; ceea ce a fost inutil va dispărea.
Nu ne revine misiunea de a judeca visele aproapelui şi să  nu ne pierdem vremea criticând
hotărârile celorlalţi.
Ca să avem încredere în propriul drum, nu trebuie să demonstrăm că drumul celuilalt este greşit.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 29 RAC
O MUZĂ GREACĂ, CÂNTĂRIND ÎN BALANŢE DE AUR GEMENI NOU-NĂSCUŢI
Toate ideile noi ne sunt inspirate pentru a găsi soluţii la problemele curente, în scopul de a progresa, şi dacă nu se întâmplă aşa, este din cauză că te-ai oprit în loc şi eziţi să mergi înainte. Dacă nu tratezi lucrurile care apar în viaţa ta ca pe noi posibilităţi de progres, înseamnă că ele sunt obstacole sau cel mult o recuzită neutră, care nu-ţi aduce nimic în plus. Dar tu decizi ce rol le vei da.
 
GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 13 SCORPION
UN INVENTATOR FACE UN EXPERIMENT DE LABORATOR
În unele cazuri, soluţiile tradiţionale sau de rutină nu dau rezultate. Atunci trebuie să-ţi pui în valoare creativitatea şi inventivitatea, să încerci ceva nou, ceva ce n-ai experimentat, şi poate că nimeni altcineva, dintre cei ştiuţi de tine, n-a mai încercat. Dar întreaga noastră viaţă este alcătuită, de fapt, din experimente, şi adesea nu acceptam un lucru – chiar daca alţii ne aduc argumente din propria lor experienţă – până când nu-l experimentăm pe pielea noastră. Nu trebuie să ne fie teamă de experimente. Totul este să nu repetăm experimentele eşuate sau care ne-au dat rezultate nedorite.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top