23 iulie 2013

Astăzi Mercur reface a treia oară trigonul cu Nodul Nord, teoretic fiind momentul în care înţelegem pe deplin acele situaţii conjuncturi, evenimente, blocaje sau probleme familiale cu care ne-am confruntat în jurul datelor de 12 iunie şi în 16 iulie. Este ca un fel de limpezire şi luciditate necesare pentru a face următorii paşi.
Neptun este în trigon cu Lilith, ceea ce se suprapune pe efectele care le mai resimţim de la Luna Plină, ceea ce înseamnă că avem o stare mai ciudată, mai plină de substanţă, dar greu de definit. Poate exista sentimentul de tristeţe, de singurătate, dorinţă de izolare sau o stare de apăsare, comunicaţi celor din jur ceea ce aveţi de spus, tensiunile apar şi din lipsa de comunicare, sau din tendinţa de a rezolva singur totul.
Putem spune că sunt foarte dezvoltate intuiţia şi de aceea este recomandabil să acordaţi importanţă presentimentelor.
Eforturile vor fi orientate spre organizarea vieţii, dar un lucru extrem de important,  este să nu ne consumăm energia în detalii, în loc să rezolvăm esenţialul.
Este cea mai favorabilă perioadă a anului pentru a ne ordona propria viaţă, acest lucru aducându-ne şi progresul, dar mai ales înţelegerea lucrurilor importante. Este important să ne abandonăm trăirilor pe care le avem să percepem mesajele universului, să intrăm în ritmul specific, fiindcă avem posibilitatea de a ne regăsi cadenţa proprie.
Este favorizată comunicarea, vom colabora mult mai bine cu cei din jurul nostru, dacă vom rosti şi vom cere ceea ce dorim. Veţi rămâne uimiţi cât de uşor se vor rezolva foarte multe lucruri în acest fel.
Trebuie să daţi dovadă de un spirit puternic, acordând o importanţă majoră presentimentelor.
Nu faceţi lucrurile în pripă, dar mai ales nu vă amestecaţi în problemele celor din jur.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 1 LEU
SUB IMPERIUL STRESSULUI, CUIVA I SE URCA SINGELE LA CAP
In momentele de criza ai cel mai bun prilej sa cunosti oamenii si sa te cunosti pe tine insuti. Atunci cind tensiunile ating un maxim, oamenii nu se mai pot ascunde si arata ceea ce nu se vede in mod normal. Este o incercare din care ai prilejul sa descoperi unde ai de lucrat cu tine insuti, ce arii din viata ta au ramas neingrijite si tind sa se naruiasca, dar momentul este trecator daca nu te pierzi, daca ai rabdare si incepi sa iei masurile necesare.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 7 RAC
DOUĂ ZÂNE – SPIRITE ALE NATURII – DANSÂND ÎNTR-O NOAPTE CU LUNĂ
Atunci când priveşti în sufletul tău, detaşat de tensiunile şi problemele obişnuite, poţi să vezi că viaţa nu se bazează pe aceste probleme, că ea poate fi numai bucurie. Există oameni care ştiu să se bucure de fiecare moment, sau să facă din orice clipă un prilej de armonie şi înălţare, în loc să-l folosească drept prilej pentru noi suferinţe. Fiecare om îşi alege singur paşii în viaţă: după cum doreşti, poţi să mergi înainte dansând sau şchiopătând.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top