24 iulie 2013

Astăzi Saturn formează trigon cu Lilith, aspect extrem de puternic deoarece ne aduce trăiri intense, emoţii şi un fel de luciditate a trecutului. Înţelegem perfect sau măcar intuim, căîn spatele complexităţii vizibile a vieţii se ascund taine de o simplitate uimitoare, şi fiecare om are misiunea de a le descoperi şi folosi. Căutînd să vedem dincolo de aparenţe, pătrundem în adâncul lucrurilor, şi este important să nu ne mulţumim doar cu ce ni se dă sau ni se spune. Vom găsi că tot ce scrie în cărţi şi tot ce ne spun alţii sunt doar repere pe calea către ceea ce ne spune, mult mai simplu, sufletul nostru.
Apoi astăzi se formează opoziţia dintre Ceres şi Junona, un aspect pe care-l resimţim ca pe confruntări, ca pe imposibilitatea de a ne pune în acord cu natura noastră constructivă, încercând să ne punem repere care ne împing să fim nemulţumiţi şi să reacţionăm. Nu este de mirare deoarece Luna este fără direcţie întreaga zi, un motiv suficient pentru a nu ne putea găsi ritmul, sau pentru a încerca să ne ghidăm doar pe lucruri plapabile în deciziile noastre. Acestea sunt extrem de înşelătoare, cel puţin în această zi, aşa că cel mai potrivit este să evităm luarea deciziilor. NU sunt favorizate nici întâlnirile de afaceri, în schimb luciditatea şi intuiţia ne ajută perfect să lucrăm în plan spiritual.Este important să analizăm foarte atent evenimentele pe care le trăim pentru că ele deschid un nou capitol în viaţa noastră dar şi în cunoaşterea pe care ar trebui să o căpătăm.
Sensul tuturor lucrurilor pare a fi acela de a ne aminti că există undeva, un răspuns la orice întrebare. Unii preferă să caute toate răspunsurile în cărţi, iar alţii apelează la experţi şi specialişti. Dar fiecare om poate să găsească singur răspunsul de care are nevoie. Cartea Vieţii este la îndemâna oricui, înscrisă în sufletul fiecăruia, şi trebuie doar să ştim să o citim – ceea ce nu se învaţă în şcoli, din păcate. Dacă privim cu calm în sufletul nostru, eliberaţi de prejudecăţi şi dorinţe, şi atunci vom putea vedea limpede răspunsul căutat.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Fiinţa noastră învaţă, în viaţă, din rolurile pe care şi le asumă de-a lungul timpului. La un moment dat simţim în mod natural nevoia să trecem mai departe, să ne asumam un rol nou, ca să învăţăm o noua lecţie atunci când am încheiat-o pe cea curentă. Când simţim această nevoie de a trece la ceva nou, dar fără să regretăm şi fără să respirăm uşuraţi că lăsăm în urmă vechiul rol, este cel mai bun semn că lecţia lui a fost învăţată. Dar dacă trecem la ceva nou doar ca să scăpăm de rolul vechi, acesta este un semn că lecţia veche nu a fost parcursa în întregime şi elementele ei vor apare din nou în viaţa noastră.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 2 LEU
O EPIDEMIE DE OREION
Este uşor să te laşi captat în valul emoţiilor sau ideilor comunităţii, dar asta înseamnă să devii doar o palidă imagine a unor idealuri de grup, adesea mistificate de influenţe obscure şi interese mărunte. Este mult mai important să fii tu însuţi, şi atunci vei deveni imun la toate lucrurile care se petrec statistic. Vei putea să-ţi trăieşti viaţa aşa cum alegi tu şi nu cum se aşteaptă ceilalţi de la tine.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 14 RAC
UN OM FOARTE BĂTRÂN, CONFRUNTAT CU UN VAST SPAŢIU ÎNTUNECAT SPRE NORD-EST
Cu toată experienţa dobândită, poţi să simţi că eşti copleşit de problemele iscate în jurul tău, din planul societăţii în care trăieşti, şi atunci trebuie să găseşti soluţii noi pentru a nu fi afectat de ele şi a găsi pacea pentru tine şi familia ta. Este un moment în care trebuie să ştii să trăieşti pe picioarele tale şi să iei decizii proprii, bazate mai mult pe înţelepciunea şi experienţa ta de viata decât pe normele şi tendinţele sociale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top