25 iulie 2013

Astăzi Luna este în semnul de trigonocraţie al Peştilor activând Piramida de apă despre care am scris în articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/piramida-de-apa-formata-de-jupiter-%E2%80%93-saturn-%E2%80%93-neptun, formând conjuncţie cu Neptun şi Chiron, trigon cu toate planetele din Rac: Marte, Jupiter, Lilith şi Mercur, dar şi cu Saturn din Scorpion şi sextil cu Pluton. Piramida şi toate evenimentele acestei zile sunt potenţate de opoziţia Lunii cu Venus care face ca totul să se transforme în concret, şi bune şi rele, iar micile amănunte pe care de multe ori le considerăm nesemnificative, devin extrem de importante. De aceea nu trebuie să lăsăm să treacă pe lângă noi nimic, totul are o semnificaţie şi ne indică ce anume avem de schimbat.În plus Venus s-ar putea să ne spună că este mai important decât orice să fim atenţi la ceea ce gândim, să fim atenţi la persoanele care ne apar în viaţă şi la ceea ce ne transmit prin prezenţa lor. Acum este momentul în care se pot declanşa acţiuni importante, pe termen lung, care deschid ciluri destul de lungi în viaţa noastră.
Chiar dacă la primele ore ale zilei suntem puţin cam confuzi şi oarecum lipsiţi de chef, această stare va dispare spre prânz făcând loc unui sentiment de bine şi unei stări de armonie interioară.
Este posibil ca la nivel subtil să simţim nevoia unor transformări, a unor revoluţii, totuşi acestea nu trebuie făcute cu forţa ci pur şi simplu înţelese şi acceptate, dar mai ales privite ca o necesitate. Este important să evităm graba, să nu ne pierdem în discuţii fără rost, manifestând în toate acţiunile cumpătare şi înţelegere, dar mai ales înţelepciune. Poate că cea mai potrivită atitudine ar fi să luăm poziţia observatorului, să fim prevăzători, evitând să ne supraevaluăm posibilităţile.
Totodată ni se sugerează că este important să fim prevăzători cu resursele noastre, indiferent de natura lor, fizice, materiale sau spirituale, în sensul unor planificări legate de viitor, bazate pe cunoaşterea ritmurilor, la care ar trebui să ne adaptăm. Este important să depunem acum toate eforturile necesare pentru că în acest fel ne vom asigura abundenţa viitoare.
La nivel subtil am fost avertizaţi despre începutul unor mari cicluri de schimbare, avem probabil o perioadă de răgaz, până în octombrie, ca apoi tot ceea ce nu am conştietizat în acest interval să vină cu o forţă deosebită în viaţa noastră până la sfârşitul lunii ianuarie 2014.
 
ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER
Într-o zi regele se simţi nesigur şi-i chemă la dânsul pe toţi înţelepţii aflaţi în slujba împărătească. Zise el:
– Ceva mă îndeamnă să caut un anumit inel, un inel care să-mi permită să-mi păstrez echilibrul sufletesc. Şi inelul acesta trebuie să fie astfel încât, atunci când sunt nefericit, să mă înveselească. Totodată, dacă sunt fericit şi mă uit la el, inelul trebuie să mă facă să mă rămân cu picioarele pe pământ.”
Înţelepţii se sfătuiră între ei, până ce în sfârşit luară o hotărâre în privinţa acestui inel care trebuia să satisfacă cerinţele regelui.
Pe inelul gândit de dânşii fură gavate adânc următoarele cuvinte: Şi aceasta va trece.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 3 LEU
O FEMEIE MATURĂ, ŢINÂND PASUL CU TIMPURILE, ÎŞI TUNDE SCURT PĂRUL
Daca te decizi să adopţi o atitudine la modă, asigură-te că aceasta te face să te simţi bine, că îţi aduce o stare de pace şi împlinire. Altfel, nu merită efortul de a părea altceva decât eşti, şi de a te purta într-o manieră care îţi produce disconfort şi insatisfacţii. Fii tu însuţi, dar dacă nu te simţi bine cu tine însuţi, dacă nu eşti fericit cu ceea ce eşti, înseamnă că te-ai deghizat în mod neinspirat.
 
GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 7 RAC
DOUĂ ZÂNE – SPIRITE ALE NATURII – DANSÂND ÎNTR-O NOAPTE CU LUNĂ
Atunci când priveşti în sufletul tău, detaşat de tensiunile şi problemele obişnuite, poţi să vezi că viaţa nu se bazează pe aceste probleme, că ea poate fi numai bucurie. Există oameni care ştiu să se bucure de fiecare moment, sau să facă din orice clipă un prilej de armonie şi înălţare, în loc să-l folosească drept prilej pentru noi suferinţe. Fiecare om îşi alege singur paşii în viaţă: după cum doreşti, poţi să mergi înainte dansând sau şchiopătând.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top