27 iulie 2013

După ce a format opoziţie cu Neptun şi sextil cu Saturn, astăzi Venus dinamizează ziua, prin sextilul cu Lilith, împreună cu Luna din Berbec. Practic se poate spune că ne simţin puţin cam terminaţi, pe de-o parte, iar pe de alta, nici nu avem stare pentru a ne relaxa, pentru a ne trage puţin sufletul. Încercăm să facem prea multe de-o dată, sau dorinţa noastră este mult prea mare, ceea ce ne epuizează din start.
Luna în cuadratură cu Marte, Jupiter şi Lilith, dar şi cu Pluton şi în conjuncţie cu Uranus, ne determină să luăm decizii neaşteptate, să simţim anumite impulsuri, ca un fel de resorturi care pun în mişcare mecanismele noastre interioare, cele mai profunde, unele chiar ruginite de stat.
De fapt astăzi primim nişte semnale ca nişte avertismente a ceea ce va urma, practic acestea urmând să se desfăşoare până în 15 septembrie.
Oricum atmosfera este extrem de încărcată şi avem nevoie de multă prudenţă în tot ceea ce facem, dar şi răbdare şi consecvenţă. Pot apare numeroase provocări, unele sunt de natură să ne mobilizeze în a schimba sau face ceva, altele de a ne consuma energia pentru a nu reuşi anumite acţiuni; de la caz la caz.
Trebuie să înţelegem că fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.
Astăzi putem simţi că trecutul ne ajunge din urmă, şi ne arată celorlalţi într-o lumină diferită de ceea ce se poate vedea în prezent. Acesta poate fi un semnal că mai există încă probleme de rezolvat, legate de acel trecut, sau că în acel trecut există resurse încă nevalorificate. Mulţi oameni păstrează din trecut doar amintirile urâte şi resentimente faţă de ce a fost mai greu, dar aceasta nu îi ajută prea mult în prezent, ci dimpotrivă, mai mult le face rău. Experienţa acumulată în viaţă trebuie folosită pentru a ne face viaţa mai frumoasă, iar abilitatea de a folosi în mod pozitiv experienţa anilor trecuţi mai este numită şi „înţelepciune”.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 5 LEU
FORMAŢIUNI DE STÂNCĂ SE ÎNALŢĂ DEASUPRA UNUI CANION ADÂNC
Oricât de adânci pot părea prăpastiile ăi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care te pot ajuta să te menţii la suprafaţă. La fel, oricât de dure şi de ameninţătoare ar părea problemele materiale ale vieţii, există mereu o cale mai profundă care te poate ajuta să treci dincolo de ele. Între două extreme ale unei situaţii, te poţi ajuta de una pentru a o depăşi pe cealaltă. Alegerea îţi aparţine.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 6 SCORPION
O GOANĂ DUPA AUR ÎI MÂNĂ PE OAMENI DEPARTE DE PĂMÂNTUL LOR NATAL
Când simţi nevoia să pleci, să schimbi locul unde cauţi împlinirea speranţelor şi viselor tale, întreabă-te mai întâi dacă nu cumva comoara căutată este chiar aici unde te afli. Călătoria în necunoscut are riscurile şi greutăţile ei, dar eşti pregătit să dai ceea ce ai deja pentru ce s-ar putea să găseşti? Dacă alegi să rămâi, rămâi cu bucurie. Dacă alegi să pleci, pleacă păstrând aceeaşi bucurie. Orice vei decide, nu trebuie să faci cu inima îndoită. Întotdeauna vei găsi ceea ce ai nevoie.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top