29 iulie 2013

Astăzi se formează pe cerul astral o configuraţie extrem de rară denumită Diamant. Este o zi minunată în care armonia şi pacea interioară ne pot conduce viaţa. Mai mult decât atât la nivel subtil putem decide exact ce avem de făcut. Mai multe despre acest aspect se poate citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/configuratia-de-diamant-%E2%80%93-29-%E2%80%93-30-iulie-2013.
Altfel Luna din semnul Taurului ne determină să fim mai pragmatici şi mai concreţi, să ne orientăm atenţia spre tot cee este presant de rezolvat. Piramida de Pământ pe care Luna o formează şi activează timp de două zile aduce  multă dedicare şi simţ concret ajutându-ne să fim eficienţi în rezolvarea activităţilor cotidiene.Ne caracterizează seriozitatea şi dorinţa de a ne pune în ordine lucrările şi afacerile. În schimb spre seară vom avea tendinţa de a exagera puţin, de  a privi mai personal ceea ce se întâmplă, tensionând oarecum situaţiile.
Avem mai multă luciditate, obiectivitate şi ne comportăm mai rezonabil şi constructiv, în sensul în care să conştientizăm greşelile şi să le îndreptăm.
Este important ca astăzi să fim cât mai calmi şi echilibraţi, politicoşi şi corecţi, fiind modalitatea cea mai simplă prin care toate acţiunile ne vor reuşi. Datorită conjuncturilor, astăzi pot fii clarificate lucruri pe care nu le-am înţeles dar şi pe care nu le-am acceptat. Totul este minunat dacă nu se ajunge la extreme, cu toate că vor fi conjuncturi pentru a ne fi testată răbdarea şi tactul.
Este important, ca mai ales seara să ne dedicăm puţin timp înălţării noastre spirituale, să facem plimbări în natură, să fim realxaţi.
Pentru corpul fizic sunt foarte indicate orice fel de forme de purificare.
 
ORA PLANETARĂ A LUNII
Când hotărâm să acţionăm, e normal să apară conflicte neaşteptate. Vom fi răniţi de acele conflicte, cu siguranţă. Rănile se vindecă; rămân ca cicatrice, şi asta este o binecuvântare. Asemenea răni rămân cu noi pentru tot restul vieţii şi ne sunt de mare ajutor. Dacă la un moment dat – pentru orice motiv – dorinţa noastră de a ne întoarce în trecut este puternică, trebuie doar să ne privim cicatricele. Cicatricele sunt semnele cătuşelor şi ne duc cu gândul la ororile închisorii – şi cu acea amintire mergem înainte.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 7 LEU
CONSTELAŢIILE DE PE CER
Marile adevăruri ale Universului sunt acelea care rămân neschimbate, indiferent câte ceţuri şi înnorări temporare le-ar ascunde privirilor. Constelaţiile de pe cer ne amintesc că există adevăruri şi legi care guvernează viaţa tuturor, şi că ele nu pot fi trecute cu vederea, oricâte noi legi şi definiţii artificiale am inventa. Pe oceanul vieţii poţi folosi, ca instrument simplu de navigare, chiar constelaţiile de pe cer.
 
GRADUL SABIAN AL LUNII – 30 BERBEC
UN IAZ CU RAŢE ŞI BOBOCII LOR
Tot ce exista în viaţa ta obişnuită, la tine acasă, şi în mod special ceea ce este legat de căminul şi familia ta, de obicei reprezintă acele lucruri pe care te-ai angajat să le întreţii şi să le îngrijeşti în viaţă. Dacă nu simţi asta, atunci fie locul tău este în altă parte, fie ai uitat de ce te afli aici. Acest sentiment poate fi extins şi asupra altor lucruri, în măsura în care te simţi responsabil faţă de evoluţia lor. Dacă nu te simţi responsabil pentru nimic, atunci nu poţi avea nici pretenţia să fie alţii responsabili pentru ceea ce trăieşti tu. Viaţa este un proces de cooperare între fiinţe, şi dacă ai pretenţia ca viaţa să-ţi ofere fără ca tu să oferi ceva, deja eşti în afara ei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top