30 iulie 2013

Astăzi se resimnte la fel de puternică configuraţia de Diamant despre care am vorbit într-un articol dedicat aspectului, pe site. Cum spuneam în articol, urmează, aşadar, o vreme a purificării, o vreme în care vom întâlni în calea noastră obstacole pe care le-am creat singuri, prin mintea noastră negativă. Vestea buna este aceea că energia noilor câmpuri ne va sprijini să recunoaştem că noi am creat obstacolele pe care le întâlnim şi ne cere să „insistăm” în a realiza orice ne propunem să facem. Este o energie care sprijină schimbarea şi ne impulsionează către acţiune. Este una care, în acelaşi timp, ne cere insistent să „alegem” ce anume dorim să facem, ce scopuri avem, ce am vrut să facem cu mult timp în urmă şi nu ne-a reuşit. Mai întâi, ele cer să „alegem că facem cutare lucru şi avem planul x”. Ni se cere „credinţa” că vom face acel lucru.
În plus astăzi Luna din Taur formează o minunată Piramidă de pământ care ne aduce eficienţă şi posibilitatea de a concretiza orice mult mai uşor. Aşa că este bine să ne concentrăm atenţia spre lucurile practice şi să acţionăm.Este important să luăm totul în considerare şi să dăm dovadă de stăpânire de sine, fără a insista asupra lucrurilor care nu ne reuşesc, evitând conflictele, mai ales acolo unde intervin pasiunile. Trebuie ţinut cont de presimţiri şi presentimente.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MARTE
Ştiinţa, cunoaşterea nu pot să ne aducă fericirea; ele pregătesc calea, orientează şi luminează, dar ele sunt incapabile de a ne face fericiţi. Este ceea ce a înţeles Solomon când spunea: ”Multă înţelepciune, multă tristeţe. Mai multă ştiinţă, mai multă durere.” Cei care ştiu mult nu sunt fericiţi, iar cei care au multă inimă, chiar dacă nu ştiu mare lucru, sunt mult mai fericiţi. De ce? Pentru că Dumnezeu a pus fericirea în inimă şi nu în intelect. Dar inima trebuie să fie generoasă; unei inimi egoiste, cerul şi pământul au jurat să nu-i dea niciodată fericirea. Veţi spune: ”Dar cunoaştem atâţia oameni care nu lucrează decât pentru ei înşişi, pentru îmbogăţirea şi puterea lor, pentru glorie şi sunt fericiţi!” Da, în aparenţă, şi pentru cât timp? Acest lucru trebuie văzut. Ei vor obţine, poate, ceea ce doresc, mulţumită intrigilor lor, dar în realitate vor fi privaţi de esenţial: de pace, bucurie şi plenitudine. Chiar dacă ei nu sunt privaţi de nimic material, în interior totuşi vor fi obligaţi să se simtă privaţi. Cred că astăzi este o zi potrivită pentru va privi din această perspectivă lucrurile, mai ales că va există sentimentul de neîmplinire, dorinţa de a face ceva dar fără a definii exact ce, ceea ce va da sentimente de frustrare, mânie şi chiar posibilitatea de a ne strica ziua prin mici conflicte create fals.
Analizaţi din urmă totul, mai ales perioada similară a anului trecut şi o să vedeţi că acum visele şi idealurile revin cu o mai mare tărie dublată de dorinţa de a acţiona.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 8 LEU
UN ACTIVIST COMUNIST PROPAGÂNDU-ŞI IDEALURILE REVOLUŢIONARE
Idealurile egalitare şi comuniste pot trezi în oameni conştiinţa puterii pe care ei o au când sunt uniţi. Dar oamenii nu sunt egali de la natură, şi nu vor fi niciodată. Până şi egalitatea în drepturi este alterată tot prin drepturile specifice pe care le primesc unii şi alţii. Singura egalitate naturală dintre oameni este originea lor comună, ca fraţi din aceeaşi mare familie umană.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 12 RAC
O CHINEZOAICĂ ÎNGRIJIND UN PRUNC PE CARE AURA ÎL ARATĂ A FI REÎNCARNAREA UNUI MARE ÎNVĂŢĂTOR
Adesea, cel mai bun răspuns la o întrebare sau cea mai bună soluţie la o problemă se dovedeşte a fi la îndemâna noastră, în elementul cel mai simplu, mai modest şi mai inocent. Nu subestima puterea simplităţii. Lucrurile nu sunt ce par a fi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top