3 august 2013

Dimineaţă Luna trece în propriul semn, Racul, făcându-ne mai sensibili, intuitivi şi extrem de receptivi la mesajele subtile pe care le primim; mai ales de aici Luna este în trigon cu Neptun un motiv în plus, ca în prima jumătate a zilei trăirile şi percepţiile noastre să fie la cote maxime. Apoi seara Lua se va afla în conjuncţie cu Lilith, răscolind amintiri şi răni vechii, tocmai în ideea de a le înţelege semnificaţia profundă şi a le vindeca. Apoi Luna se află în trigon şi cu Saturn şi se pregăteşte de conjuncţia Jupiter, ceea ce ne ajută să privim cu profunzime ceea ce simţim sau ni se întâmplă.
Uranus formează un frumos trigon cu Vesta care ne aduce mentalul la cote înalte şi totodată şi aspiraţiile noastre.
Astăzi pare o zi liniştită, doar o uşoară stare de iritare – atenţie mai ales seara – ne face să nu fim prea receptivi la sugestiile celor din jur. Deciziile care trebuiesc luate sau cele pe care nu le-am luat ne creează momente de tensiune. Încercaţi, dacă este dificil să vă hotărâţi, să vă întrebaţi sufletul, vă garantez că vă va da cel mai sincer răspuns. El va veni sub forma unui moment frumos care vă linişteşte dacă trebuie să continuaţi acţiunea, sau prin apariţia unor lucruri neplăcute care vă creează disconfort, dacă trebuie să renunţaţi.
Mai există posibilitatea să ne dorim multe lucruri sau gesturi, este bine să spunem clar ce ne dorim, pentru a nu acumula nemulţumiri şi frustrări.
Mai exact ne dorim să fim iubiţi, să avem afecţiune şi tandreţe, cel mai uşor şi simplu mod de a o obţine ar fi să oferim şi noi celor dragi aceleaşi gesturi.
Astăzi este o zi în care nimic nu rămâne nerăsplătit.
Este bine să fim activi, să tragem concluziile necesare din activitatea ultimelor zile, mai ales că logica noastră se află la cote înalte.
 
ORA PLANETARĂ A LUI SATURN
Armonia trebuie atinsa mai întâi în interior; apoi, ea se va reflecta si în afara. Omul trebuie sa înceapa prin a deveni el însusi o stare de armonie; într-o etapa ulterioara, el începe sa pulseze la unison cu armonia universala. Fericirea este o umbra a armoniei; ea urmează pretutindeni armonia. Este imposibil să fii fericit altfel. Dacă nu te afli în armonie, oricâte eforturi ai face nu vei obţine decât o frustrare din ce în ce mai mare şi o suferinţă din ce în ce mai profundă. Aşa cum umbra urmează pretutindeni trupul, la fel, fericirea urmează pretutindeni starea de totalitate armonioasa.
În viziunea zen, spiritualitatea echivaleaza cu totalitatea. Pentru un adept zen, sacru înseamna total (integral). Tot ce exista trebuie inclus si transformat; inclus si transces. Când tot ce exista este inclus, se creeaza o stare de echilibru. Osho
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 12 LEU
UN DINEU ÎN GRĂDINĂ, ÎNTRE ADULŢI
O pauză de la lucru este binevenită, mai ales şi în momentele de maximă concentrare. Orice lucrare poate să mai aştepte o zi, dar viaţa alături de ai tăi este mai importantă decât toate.
 
GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 6 SCORPION
O GOANĂ DUPA AUR ÎI MÂNĂ PE OAMENI DEPARTE DE PĂMÂNTUL LOR NATAL
Când simţi nevoia să pleci, să schimbi locul unde cauţi împlinirea speranţelor şi viselor tale, întreabă-te mai întâi dacă nu cumva comoara căutată este chiar aici unde te afli. Călătoria în necunoscut are riscurile şi greutăţile ei, dar eşti pregătit să dai ceea ce ai deja pentru ce s-ar putea să găseşti? Dacă alegi să rămâi, rămâi cu bucurie. Dacă alegi să pleci, pleacă păstrând aceeaşi bucurie. Orice vei decide, nu trebuie să faci cu inima îndoită. Întotdeauna vei găsi ceea ce ai nevoie.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top